در نشست مشترک معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تایید شد که اطلاعات حوزه دانشبنیان اعم از نام شرکت، محصول و اعضای هیاتمدیره که به عنوان مدیرعامل و هیات مدیره در شرکت دانش بنیانحضور دارند، به سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اضافه شود.
به گزارش ایسنا، اولین نشست تعامل در خصوص حمایت از شرکتهای دانشبنیان با حضور دکتر یونس پناهی؛ معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، دکتر رضا اسدیفرد؛ سرپرست مرکز شرکتها و موسسات دانشبنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر محمدحسین بهشتی؛ سرپرست نوآوری و تجاریسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر مریم ملونی؛ مدیرکل دفتر نوآوری و کسب و کارهای نوین با بررسی حمایتهای مالی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و تعامل در خصوص چالشهای شرکتهای دانشبنیان و راهحلهای مرتبط برگزار شد.
دکتر پناهی، معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، با بیان اینکه شعار سال حجت را بر همه تمام کرد، تصریح کرد: ما که مدام بر پژوهش مسئله محور و پاسخگو به نیاز جامعه تاکید میکردیم، اکنون وظیفه داریم با شدت بیشتری این امر را ادامه دهیم.
وی افزود: در دیدار با رئیسجمهوری هم ایشان متذکر شدند که شعار سال در حوزه سلامت بر عهده معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت است. هر اقدامی در این حوزه انجام شود، نتایج آن به سرعت در سطح جامعه نمود پیدا میکند.
دکتر پناهی با ابراز امیدواری از اینکه نگاه معاونت علمی نیز به حوزه سلامت، ویژه است، گفت: تلاش میکنیم این حمایتها را در جهت صحیح هدایت کنیم. باید با همراهی یکدیگر حمایتها را متناسب با منابع محدود در محل درست هزینه کنیم. حضور چند جانبه معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری میتواند اثربخش باشد.
به گفته وی، باید در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی ضمن حمایت از تولید دانشبنیان بر کیفیت هم متمرکز باشیم و به آن بها بدهیم.
وی با تاکید بر اینکه باید به مراکز فناور، نوآور و هستههای فناور بها بدهیم، گفت: اینها در آینده پاسخگوی نیازهای کشور در حوزه سلامت هستند، بنابراین باید دغدغه جمعی ما این باشد که به سوی فناوری و نوآوری حرکت کنیم و فاصله تحقیقات را با موضوعات روز جامعه کمتر کنیم.
با نظر حاضران در نشست تایید شد اطلاعات حوزه دانشبنیان اعم از نام شرکت، محصول و اعضای هیاتمدیره که به عنوان مدیرعامل و هیات مدیره در شرکت دانش بنیانحضور دارند، به سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اضافه شود.
در راستای توانمندسازی شرکتهای دانشبنیان نیز پیشنهاد شد ۵ تا ۱۰ پارک علم و فناوری و مرکز رشد از سوی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت جهت شروع برنامه توانمندسازی در حوزه دانشبنیان در نظر گرفته شود. همچنین در حوزه استراتژی و فرآیندهای توانمندسازی فناوران و دانشگاهیان پیشنهاد شد، جلسات تخصصی میان دفتر نوآوری و کسب و کارهای نوین معاونت علمی و دفتر توسعه فناوری سلامت برگزار شود.
بنابراعلام روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، همچنین در این نشست توافق شد درخواستهای پروژههای زیرساختی جدید جهت ارزیابی به معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت ارسال شود، در مقابل نیز دفتر توسعه فناوری وزرات بهداشت موظف است، طرحهای نیازمند حمایت مالی و تجاریسازی را به معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری معرفی کند.
انتهای پیام