کمیته بینالمللی المپیک ایراداتی را نسبت به آییننامه انتخابات کمیته ملی المپیک ایران وارد کرده است.
به گزارش ایسنا، کمیته ملی المپیک برای برگزاری انتخابات آییننامهای را تنظیم و به کمیته بینالمللی المپیک ارسال کرد. این آییننامه روز گذشته با چند اصلاحات به کمیته ملی المپیک کشورمان برگشت داده شد. صالحیامیری رئیس کمیته ملی المپیک از اعضای مجمع خواست تا این اصلاحات را تصویب کنند و آیین نامه دوباره به IOC ارسال شود.
۹ مورد اصلاحات از IOC اعلام و خواسته شده به جای ماده ۵، متن کامل که در اساسنامه هست، مطرح شود.
همچنین IOC برای تعیین صلاحیت نامزدهای انتخابات مداخله دولت را مطرح کرده است. صالحیامیری گفت: ما گفتیم باید نهادهای قضایی و امنیتی این موضوع را بگویند. قوانین داخلی صراحت دارد و مکلف به استعلام هستیم.
خسروی وفا اعلام کرد: بهتر است نظر IOC را اعمال کنیم چون روسای فدراسیون ها تایید صلاحیت شدند و رییس فدراسیون شدهاند.
صالحی امیری پاسخ داد: در این صورت اساسنامه بهم می خورد. ما نمی توانیم این بند را حذف کنیم و قانون داخلی است. حذف آن تبعات زیادی خواهد داشت. حذف آن باعث تنش خواهد شد و ممکن است این موضوع را مطرح کنند که ما از قانون سرپیچی میکنیم.
صالحی امیری گفت: رای گیری کنیم که این بند باشد یا نه. اعضا دستان خود را بالا بردند و صالحی امیری عنوان کرد: ۸۰ درصد به وجود این بند رای دادند. بنابراین قرار شد این بند در آیین نامه باشد و کمیته بین المللی المپیک را قانع می کنیم که تعیین صلاحیت در ایران قانون و الزامی است.
نصر الله سجادی گفت: اخلاق حکم می کند IOC و مراجع بین المللی اگر فردی چه در محاکم ملی و چه بین المللی متهم باشد سمت خود را از دست بدهد. برای مثال رئیس انوک و شورای المپیک آسیا از طرف دادگاه ملی خود متهم شد و بعد از آن در مجمع انوک و با حضور باخ تا زمان رسیدگی به اتهام برکنار شد. بلاتر هم قبل از رسیدگی کامل به پرونده خود، متهم و برکنار شد.
سجادی تاکید کرد: آنها به قوانین و مقررات قضایی کشورها احترام می گذارند. به نظر من واژه دخالت دولت معنای دیگری دارد.
انتهای پیام