برای درمان و کاهش درد عضلانی اسکلتی چه کنیم؟

ورزش درمانی در کاهش درد و درمان بیماری‌های عضلانی و اسکلتی، کارکرد بسیار موثری دارد.

به گزارش ایسنا، ورزش درمانی به بیمار کمک می‌کند که دوران بهبود آسیب‌دیدگی و بیماری‌های مختل کننده سبک زندگی را سریع‌تر پشت سر بگذارد و ناتوانی یا نقص عملکرد بر توانایی بیمار برای یک زندگی مستقل، انجام کارهای روزمره و لذت بردن از تفریحات مورد علاقه اثر می‌گذارد و در این شرایط بیمار به دو روش به دشواری‌های محیطی واکنش نشان می‌دهد؛ یا گوشه‌گیر می‌شود و غیرفعال می‌ماند یا این که به مقابله با مشکلات می‌رود و تمام توان خود را برای تغییر شیوه فعالیت‌ها و نشاط دوباره خود به کار می‌گیرد.

اگر ورزشکار از درد در نواحی مختلف بدن خود رنج می برد، می تواند برای درمان آن‌ها به متخصص طب فیزیکی مراجعه کند.

بر اساس این مطلب که از سوی مهدی فاتحی، ‌ فیزیوتراپیست تهیه شده و از سوی فدراسیون پزشکی ورزشی در اختیار ایسنا قرار گرفته آمده است: عارضه‌های شایعی که برای مدیریت آن‌ها به ورزش درمانی روی آورده می‌شود، شامل درد، ضعف عضلات، تولید گشتاور کوچک‌تر، کاهش مقاومت عضلات، محدودیت دامنه حرکتی، محدودیت کپسول مفصلی، محدودیت بافت پیوندی مفصلی، کوتاه شدن عضلات، شل شدن مفصل، وضعیت اندامی نامناسب و عدم تعادل عضلانی است.

انجام حرکاتی که انعطاف پذیری را افزایش می‌دهد، برای حفظ و یا بهبود دامنه حرکتی عضلات و مفصل‌ها مهم است. نکته بسیار مهم دیگری که باید به آن توجه داشت اینکه عامل صاف و متحرک نگه داشتن عضلات، قدرتی است که در عضله جاری است. همچنین تمرین‌های تعادلی با افزایش چالاکی و پایداری، عملکرد بیمار را بهبود می‌دهد.

انتهای پیام

فیلتر سرامیکی

حتما ببینید

کمیته استیناف محکومیت استقلال و پرسپولیس را تایید کرد-پیام امروز

۱۱:۲۷ – ۲۳ تير ۱۴۰۳ آرای صادره کمیته استیناف به شرح زیر است: *در خصوص …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner