حمایت از فعالیت‌های تشکل‌های دانشجویی اولویت است

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با اشاره به فعالیت ۵ تشکل‌ اسلامی دانشجویی در این دانشگاه، گفت: از فعالیت‌های تشکل‌های دانشجویی حمایت می‌کنیم و البته کمک‌ها و ارتباطات، دو سویه کمک می‌کند، نه تنها در حوزه علم و دانش، بلکه در حوزه سیاسی و اجتماعی تحرک‌ داشته باشیم.

به گزارش ایسنا، دکتر هادی بهرامی احسان معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره دانشجویی، دانش آموزی بین‌المللی فیلم کوتاه و پویا نمایی با عنوان” جوشش”ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: برگزاری جشنواره حرکت در دانشگاه تهران که ویژه انجمن‌های علمی بود، موجی از شور و نشاط از جنس فرهنگی و اجتماعی در تمام دانشگاه‌ها ایجاد کرد و انگیزه جامعه دانشگاهی را تقویت کرد.

دکتر بهرامی احسان گفت: آرمان گرایی یکی از مسائل بسیار اساسی و بنیادین است که نبود آن منجر یاس، ناامیدی، روزمرگی و فقدان انگیزش می‌شود، آرمان گرایی در آموزه‌های دینی در دو افق پیگیری شده است.

تشکل‌ها باید متناسب با مسائل روز در جامعه جریان‌ساز باشند

دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران نیز طی سخنانی در این مراسم ضمن ابراز خرسندی نسبت به برگزاری جشنواره جوشش، اظهار کرد: جشنواره جوشش یک کار بسیار ارزشمند است که در دانشگاه تهران شکل گرفته است.

وی ادامه داد: درباره مسئولیت و مأموریت تشکل‌های‌های دانشجویی در دانشگاه باید در فضای مناسب‌تری گفت و گو کنیم؛ چرا که کمک می‌کند، در راستای مسئولیت و نقش‌مان هدف‌گذاری مشترک داشته باشیم.

دکتر مقیمی تاکید کرد: به نوعی اشتراک نظری در منظر و رویکرد تشکل‌های دانشجویی وجود ندارد اما برگزاری چنین جشنواره‌هایی باعث می شوند، پیوندی میان آنها شکل بگیرد و آنها از منظر زبان هنر کارکردهای اثر بخش خود را در جامعه دانشگاهی و افکار عمومی کشور عرضه کنند که بسیار ارزشمند است و باید آن را توسعه داد.

رئیس دانشگاه تهران بیان کرد: همیشه در خصوص فعالیت‌های تشکل های دانشجویی دچار کلیشه‌های سنتی و قدیمی هستیم و گزاره‌های بیان شده در جلسات نیز با دهه‌های قبل تفاوت چندانی ندارد اما تشکل‌ها باید متناسب با مسائل روز در جامعه جریان ساز باشند، به جای اینکه جریان پذیر شوند.

وی گفت: در دانشگاه تهران معتقدیم که فعالیت سیاسی و اجتماعی باید وجود داشته باشد و روز به روز تقویت کنیم اما باید فعالیت‌ها جنبه آگاهی دهنده داشته باشد و تحت تأثیر خط مشی‌های خارج از دانشگاه نباشد و در جهت غیرکارکردی منحرف نشوند.

جشنواره جوشش در راستای حمایت از تشکل‌های دانشجویی و اهمیت هنر و رسانه به عنوان پایه عملیات فرهنگی برگزار شد

دکتر سید محمدحسن احمدی مدیر برنامه‌ریزی و نظارت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در این مراسم گفت: اختتامیه اولین جشنواره ویژه تشکل‌های دانشجویی دانشگاه تهران با افقی بین‌المللی و با طعمی از هنر و رسانه و با مشارکت فعال دانشجویان دانشگاه برگزار شد. 

وی با اشاره به اینکه در جهت تقویت جریان فرهنگی در دانشگاه و سیاستگذاری فرهنگی اداره مطالعات فرهنگی و اداره تشکل‌های دانشجویی در قالب مدیریت برنامه‌ریزی و نظارت فرهنگی و اجتماعی تشکیل شد، افزود: جشنواره جوشش در نتیجه اجرای دو سیاست کلی، لزوم حمایت از تشکل‌های دانشجویی و اهمیت هنر و رسانه به عنوان پایه عملیات فرهنگی برگزار شد.

دکتر احمدی تاکید کرد: کارگروه هنر و رسانه با هدف متمرکز کردن تمامی ظرفیت‌های هنری دانشجویان و ایجاد یک بانک متشکل از هنرمندان متفکر و متعهد تشکیل شد و جشنواره جوشش به نوعی در جهت شکل دهی به چنین هدفی، طراحی شده است. 

مدیر برنامه‌ریزی و نظارت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با بیان اینکه جشنواره بین المللی فیلم کوتاه و پویانمایی جوشش به عنوان اولین گام در راستای نشاط بخشی به بدنه فعالان دانشجویی دانشگاه تهران،  پا به عرصه فرهنگ دانشگاه تهران گذاشته است، خاطر نشان کرد: جوشش بیشتر از اینکه یک رویداد باشد؛ یک فرآیند در جهت ایجاد انسجام در تشکل‌های دانشجویی در محورهای قابل وحدت است و پایش فرهنگی تشکل‌های دانشجویی دانشگاه تهران و بررسی وضعیت تشکل‌ها در نقش آفرینی نسبت به رسالت دانشگاه تهران درعرصه ملی و بین‌المللی، پیوست پررنگ جشنواره جوشش است.

به گزارش امور سامانه‌ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، در پایان مراسم از مجید فرح آبادی با اثر در پایان اسرائیل، رسول صادقی با اثر وطن و محسن صابری با اثر از بهشت تقدیر شد. همچنین بسیج دانشجویی، مجمع جنبش دانشجویان عدالتخواه و جامعه اسلامی به عنوان تشکل‌های دانشجویی فعال دانشگاه مورد تقدیر قرار گرفتند.

جشنواره پویانمایی و فیلم با عنوان «جوشش» با هدف ایجاد نشاط در بخش تشکل‌های دانشجویی و با مشارکت فعالان این بخش برگزار شد که تجربه جدیدی را در فضای فرهنگی دانشگاه به ارمغان می‌آورد. نشست‌های ویژه نقد و بررسی فعالیت فرهنگی تشکل‌های اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران نیز از جمله برنامه‌های این جشنواره بود که تا روز اختتامیه ادامه داشت. پایش فرهنگی تشکل‌های دانشجویی و معرفی برنامه‌ها و اهداف آنها توسط تشکل‌های اسلامی دانشگاه، فرصت جدیدی را برای آشنایی دانشجویان با این بخش فراهم کرد.

انتهای پیام

فیلتر سرامیکی

حتما ببینید

تفاوت اختلال یادگیری و بیش فعالی + فیلم-پیام امروز

۰۸:۵۶ – ۲۳ تير ۱۴۰۳ سحر پهلوان نشان، روانشناس  با حضور در برنامه صبحانه ایرانی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *