پخت زولبیا و بامیه «ماه رمضان» – شیراز

زولبیا و بامیه یکی از شیرینی‌های اصیل ایرانی است که همه‌ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران عرضه می‌شود و در اغلب سفره‌های افطار جا دارد. پخت این شیرینی در ماه مبارک رمضان رونق قابل‌توجهی پیدا می‌کند.
زولبیا و بامیه در شهرهای مختلف کشورمان از جمله شیراز طرفداران بسیاری دارد و کارگاه‌های شیرینی پزی در ماه رمضان، بیشتر فعالیت خود را برای تهیه زولبیا و بامیه اختصاص می‌دهند.

      

فیلتر سرامیکی

حتما ببینید

عربستان در تامین نفت پالایشگاه بانیاس سوریه جایگزین ایران می‌شود

۰۱ / ۱۰ / ۱۴۰۳ – ۱۴:۳۷:۴۷ همزمان با توقف فعالیت بزرگترین پالایشگاه نفت سوریه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *