پیشنهاد وزیر آموزش و پرورش برای جشن”روز دختر”

وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه نیمی از جمعیت کارکنان و دانش آموزان آموزش وپرورش را زنان و دختران تشکیل می دهند، اظهار کرد: برنامه‌های فرهنگی در راستای حفظ کرامت و ترویج شخصیت اسلامی دختران و زنان برگزار شود.

به گزارش ایسنا، یوسف نوری در نشستی که به مناسبت روز دختر در سالن جلسات ساختمان شهید رجایی برگزار شد، اظهار کرد: یکی از برکات انقلاب اسلامی و وجود امام راحل در کشور، حضور حوزه علمیه قم بود که امروز شاهد فعالیت علم آموختگان این حوزه در همه عرصه‌های اجتماعی، علمی و اقتصادی کشور هستیم.

وی بابیان اینکه اگر بخواهیم جامعه‌ای را ناکارآمد کنیم، کافی است دختران را زمین‌گیر کنیم، افزود: زن محور تولید در خانواده است، بنابراین باید بتوانیم در آموزش‌وپرورش شبکه‌هایی را تشکیل دهیم تا با برپایی ستادهایی مانند ستاد بزرگداشت حضرت معصومه(س) و تکریم مقام زن و دختر در کشور، اصول اساسی اسلامی را ترویج دهیم و زنان و دخترانی عفیف، همچون حضرت معصومه(س) تحویل جامعه دهیم.

وزیر آموزش‌وپرورش گفت: در دستگاه تعلیم و تربیت بیش از ۱۵ میلیون دانش‌آموز داریم که نیمی از آنان را دختران و ۵۴ درصد معلمان را زنان تشکیل می‌دهند. بنابراین برگزاری برنامه‌های فرهنگی و تشکیل ستادهایی مانند ستاد بزرگداشت حضرت معصومه(س) در راستای حفظ کرامت و ترویج شخصیت اسلامی زنان بسیار ضروری به نظر می‌رسد.

نوری گفت: پیشنهاد می‌کنم برای جشن روز دختر و اولین اجلاس دختران قوی، دختران موفق را در حوزه پرورشی، تربیتی، حوزه‌های دانش‌بنیان و سایر حوزه‌ها شناسایی و معرفی کنید تا بتوانیم از آن‌ها تقدیر کنیم.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، وی با تأکید بر اینکه از ظرفیت دانشجو معلمان دختر برای برگزاری اجلاس دختران قوی استفاده شود، گفت: اگر برنامه‌ریزی‌های دقیق و هدفمند در زمینه تربیت دختران به‌عنوان گروه‌های حساس در جامعه داشته باشیم، می‌توانیم امیدوار باشیم که در آینده شاهد رشد آسیب‌های اجتماعی در جامعه نباشیم و این موضوع منجر به تربیت مادرانی عفیف و فعال در عرصه‌های مختلف اجتماعی و مطابق با سند تحول بنیادین خواهد شد.

انتهای پیام

فیلتر سرامیکی

حتما ببینید

کنترل تب دنگی به تنهایی از عهده وزارت بهداشت خارج است/ نیازمند اختصاص یک همت برای مقابله با بیماری هستیم – خانه ملت

گزارش شده است که تنها ۱۲ مورد بومی بوده اند و الباقی پس از سفر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner