آمادگی شهرداری تهران برای تامین “زمین” جهت احداث بزرگترین مرکز ترک اعتیاد

مدیرعامل سازمان رفاه شهرداری تهران اعلام کرد که امروز اگر خیرین حاضر باشند، زمینی در بهترین نقطه تهران آماده داریم که در آن بزرگترین مرکز ماده ۱۵ یا ۱۶ و در کنار آن کارآفرینی ایجاد کنیم.

به گزارش ایسنا، احمدی صدر در نشست ملی خیرین، کارآفرینان و سمنها که با هدف ایجاد گفتمان مشترک بین کنشگران دولتی و غیردولتی برای هم افزایی و ارتقاء بخشی فعالیتهای حوزه‌های مختلف مبارزه با مواد مخدر برگزار شد، بیان کرد: اگر همه ما مسئولان و خیرین و مردم به یک نکته بپردازیم که حقا و انصافا مقام معظم رهبری فرمودند و ما خیلی توجه نکردیم و آن این بود که ایشان فرمودند به مسئله آسیبهای اجتماعی طوری نگاه کنید که گویا آسیبهای اجتماعی در خانواده شما اتفاق افتاده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: نگاه انسانی این است که به معتاد فارغ از جرم یا بیماری، یعنی به منزله فرزند خود نگاه کنیم. چرا کم کاری؟ چرا کوتاهی؟ به خاطر اینکه آن کارتن خواب گوشه خیابان فرزند ما نیست؟.

مدیرعامل سازمان رفاه شهرداری تهران در ادامه با اشاره به اینکه در شهرداری تهران نگاهمان این است که اینها خانواده ما هستند، اظهار کرد: وقتی مسئله بحرانی می‌شود دیگر نباید به وظایف ورود کنیم که وظیفه من این است. مگر رفع تکلیفی است؟ همه مسئولان در نظام مقدس جمهوری اسلامی اگر بخواهند رفع تکلیفی نگاه کنند، سنگ روی سنگ بند نمی‌شود. باید بگوییم جناب مومنی چه کاری از دست ما بر می آید و با همه وجود در خدمت هستیم.

احمدی صدر با بیان اینکه در شهرداری تهران می خواهیم باری را از حوزه اعتیاد برداریم، گفت: ما قبول کردیم که به منع پذیرشی‌ها کمک کنیم. این اصطلاح جز آن اصطلاحاتی است که نمیدانیم از کجا آمده است؟ منع پذیرشی یعنی چه؟، ما به فرزند خود اگر زخم باز بود می‌گوییم منع پذیرشی؟ ما امروز از خیرین دعوت می‌کنیم که از مرکز زخم باز بازدید کنند.

وی خاطرنشان کرد: در این حوزه بیش از ۲۰ گرمخانه و بیش از ۶۰ مرکز در تهران داریم و اینها مراکزی هستند که در خدمت مسئله ترک اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر هستند. 

مدیرعامل سازمان رفاه شهرداری تهران اعلام کرد که امروز اگر خیرین حاضر باشند، زمینی در بهترین نقطه تهران آماده داریم که در آن بزرگترین مرکز ماده ۱۵ یا ۱۶ و در کنار آن کارآفرینی، ایجاد کنیم. 

احمدی صدر گفت: در حوزه خیرین و مسئولین در تهران ۳۰۰۰ خیریه و ۱۵ هزار ان جی او و گروه‌های مختلف و حدود ۱۰ هزار هیات ثبت شده داریم. ۱۰ هزار هیات داریم که قطعا این همان مردمی هستند که در حوزه معتادان متجاهر کمک خواهند کرد. به طور مثال اگر این قدرت را داشته باشیم که بگوییم هر هیات یک معتاد متجاهر و خانواده‌اش را حمایت کنند، مشکل هر ۱۰ هزار معتاد متجاهر حل می‌شود.

انتهای پیام

فیلتر سرامیکی

حتما ببینید

کنترل تب دنگی به تنهایی از عهده وزارت بهداشت خارج است/ نیازمند اختصاص یک همت برای مقابله با بیماری هستیم – خانه ملت

گزارش شده است که تنها ۱۲ مورد بومی بوده اند و الباقی پس از سفر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner