آیا بهبودی اقتصادی جهان در ۶ ماه آینده محتمل است؟

سرمایه‌گذارانی که امیدوار بودند رشد اقتصادی در نیمه دوم سال پس از ۶ ماه فراز و نشیب بهبود یابد دیگر خوش‌بین نیستند.

به گزارش ایسنا و به نقل از اکونومیک، جریان اخبار بی‌وقفه تیره و تار است؛ صحبت از سهمیه‌بندی گاز در اروپا، بحران سیاسی در بریتانیا و شعله‌ور شدن موارد جدید کووید که باعث محدودیت‌های جدید در شانگهای شده روزهای بهتر اقتصادی را به شدت در معرض خطر قرار داده است.

سهام جهانی کاهشی شدند، دلار در برابر رقبای اصلی خود به راحتی در بالاترین حد دو دهه اخیر قرار دارد و منحنی بازده اوراق خزانه‌داری آمریکا خطر رکود را فریاد می‌زند. اگر کاهش بازده اوراق قرضه یک شبه باعث تقویت بازارهای سهام ایالات‌متحده شد اما معاملات آتی به شروعی تیره اشاره دارد. شاخص نوسانات بازار سهام اروپا به بالاترین حد در دو ماه اخیر نزدیک شده است.

صحبت‌های رکودی همچنین باعث کاهش قیمت‌های مس، طلا و نفت وزیان‌های سنگین امسال شده است. ممکن است بازارهایی که امیدوارند از حلقه نابودی کاهش قیمت دارایی‌ها که معامله‌گران را مجبور به کاهش موقعیت‌ها می‌کند و در تعقیب صندوق‌های تامینی به دنبال شتاب حرکت می‌کنند، رهایی پیدا نکنند.

علاوه بر داده‌های اقتصادی، صورتجلسه فدرال رزرو در نشست ژوئن  که در آن فدرال رزرو شدیدترین افزایش نرخ بهره را در نزدیک به ۳۰ سال اخیر اعلام می‌کند، ضربه دیگری به بازارهای اقتصادی خواهد بود.

احتمالا پیش‌بینی افزایش بیشتر خواهد بود زیرا مقامات فدرال رزرو اعلام کرده‌اند که اولویت اصلی آنها مبارزه با تورم است حتی اگر به قیمت رشد با پیش‌بینی بر روی افزایش ۷۵ واحدی دیگر در اواخر این ماه باشد. در همین حال، کاهش ارزش پوند تجارت اروپایی را با وضعیتی ضعیف در شرایطی از آشفتگی سیاسی روبرو کرده است.

انتهای پیام

فیلتر سرامیکی

حتما ببینید

دیدار تیمهای بسکتبال شهرداری گرگان و طبیعت اسلامشهر

عصر روز پنجشنبه ۶ دی ماه، در یکی از حساس‌ترین دیدارهای هفته سیزدهم لیگ برتر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *