اجرای طرح‌های فناورانه ارزش‌آفرین صنعت ساختمان با امضای تفاهم‌نامه صندوق نوآوری و صندوق ملی مسکن

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری پیام امروز، در راستای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و توسعه اقتصاد دانش بنیان و همچنین برنامه‌های دولت برای حل مسئله مسکن به منظور فراهم آوردن زمینه همکاری‌های سازنده برای تأمین مالی و حمایت از توسعه فناوری ها محصولات و خدمات فناورانه صنعت ساختمان و مسکن تفاهم‌نامه‌ای بین صندوق ملی مسکن و صندوق نوآوری و شکوفایی منعقد شد.

ماده (۱) موضوع تفاهم نامه

موضوع این تفاهم نامه همکاری مشترک در محورهای زیر است. ۱۰۱- ایجاد ساختار حمایتی جهت اجرای موفق طرح های فناورانه ارزش آفرین صنعت ساختمان و مسکن با تکیه بر ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان و توسعه فناوری‌های نوین تولید مصالح ساختمانی

۲-۱- سرمایه گذاری با هدف تأمین مالی جهت تکمیل زنجیره های ارزش تولید فناورانه صنعت ساختمان ومسکن با تکیه بر ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان مرتبط با حوزه مسکن و ساختمان

ماده (۳) مدت تفاهم نامه

مدت این تفاهم نامه از تاریخ انعقاد به مدت ۵ سال شمسی بوده و با توافق طرفین قابل تمدید است.

ماده (۳) سازوکار تبدیل تفاهم نامه به توافق نامه و قرارداد فی مابین

مواد این تفاهم نامه پس از انجام ملزومات قانونی داخلی هر یک از صندوقها و اعلام آن به طرف دیگر رسمیتی افته و قابلیت اجرا خواهد یافت

ماده (۴) تعهدات طرفین تفاهم نامه

– تعهدات صندوق ملی

۱۰۱۴ استفاده حداکثری از ظرفیت‌های مالی در اختیار صندوق ملی حداقل به میزان پنج هزار میلیارد ریال

در راستای اجرای مفاد این تفاهم‌نامه و انجام تعهدات ناشی از آن

صفحه ۱ از ۲

ماده ۱۵ محرمانگی طرفین تفاهم نامه باید هر گونه استاد و اطلاعات را که در نتیجه اجرای این تفاهم نامه کسب می نمایند محرمانه تلقی و از افشای آن نزد اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر خوداری نماید.

ماده (۶) فرآیند همکاری ۱۶ به منظور تدوین برنامه اجرایی و بررسی اولویتها و همچنین نظارت بر حسن اجرای این تفاهم‌نامه کارگروه متشکل از نمایندگان طرفین تفاهم نامه مشتمل بر ۲ نماینده از صندوق ملی و ۲ نماینده از صندوق نوآوری تشکیل می گردد. ۲۶ کارگروه اولویت ها و کلان موضوعات فناورانه مورد حمایت و همچنین چارچوب سرمایه گذاری و مشارکت و با تسهیلات را تعیین نموده و بر عملکرد تفاهم نامه نظارت می کند.

۳۶ طرح ها در قالب خدمات چهارگانه نمونه سازی صنعتی با تجاری سازی احداث و توسعه خط تولید، سرمایه در گردش تولید و با مشارکت در چارچوب مورد نظر کارگروه مورد حمایت قرار خواهند گرفت.

ماده (۷) فسخ تفاهم نامه

۱۷ برای فسخ تفاهم نامه هر یک از طرفین میتواند از طریق نامه مکتوب خروج خود را اعلام کند. تفاهم نامه هفته پس از اعلام کتبی هر یک از طرفین فسخ شده قلمداد می‌شود طرفین باید نسبت به انجام تعهدات ایجادشده قبلی خود تا انتهای تسویه حساب نهایی اقدام نمایند.

۲-۷- در هنگام وقوع شرایط فورس ماژور» که امکان اجرای موضوع تفاهم نامه طبق برنامه زمان بندی تفاهم شده بر اثر وقوع رویدادهای غیرقابل پیش بینی و خارج از اراده طرفین فراهم نیست و شرایط جدیدی که در اثرحوادث قهریه و غیر مترقبه ایجاد میشود طبق تفاهم طرفین عمل خواهد شد.

ماده (۸) اقامتگاه و تغییرات قانونی

طرفین این تفاهم نامه موظف هستند هر تغییری در اعضای هیات عامل و اساسنامه خود را در اسرع وقت به

ضمیمه اسناد مثبته به طرف دیگر اطلاع دهد.

ماده (۹) حل اختلاف

در صورت بروز هرگونه اختلاف در تفسیر با اجرای مفاد قرارداد ابتدا موضوع در کارگروه مذکور در ماده ۶ این تفاهم نامه مورد بررسی قرار گرفته و در صورت عدم حصول نتیجه مراتب وفق آیین نامه چگونگی رفع اختلاف بین دستگاه‌های اجرایی از طریق سازوکارهای داخلی قوه مجریه اقدام خواهد شد.

ماده ۱۰ کلیات تفاهم نامه این تفاهم نامه شامل (۱۰) ماده و (۲) تبصره در (۲) نسخه هم ارزش تنظیم شده است.

انتهای پیام/

فیلتر سرامیکی

حتما ببینید

تفاوت اختلال یادگیری و بیش فعالی + فیلم-پیام امروز

۰۸:۵۶ – ۲۳ تير ۱۴۰۳ سحر پهلوان نشان، روانشناس  با حضور در برنامه صبحانه ایرانی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *