احدی: به بوکس خیانت نکنید!/ برخی مدال کشوری هم ندارند اما روی کار هستند

سرمربی سابق تیم ملی بوکس ایران گفت: برخی تصمیم‌های حسین ثوری اشتباه است و برطرف نکردن این موضوعات خیانت به بوکس است.

اکبر احدی در گفت و گو با ایسنا، درباره حواشی پیش آمده برای فدراسیون و تیم ملی بوکس توضیح داد: همانطور که می‌دانید این موضوعات برای پیش از انتخابات است. ما در انتخابات دو کاندیدا داشتیم که یکی آقای حسین ثوری بود و دیگری آقای روح‌الله حسینی. قبل از مجمع نیز همه می‌خواستند نماینده خودشان انتخاب شود و دیگری را تخریب می‌کردند اما اکنون دیگر شرایط فرق کرده و بوکس یک رئیس فدراسیون دارد.

او افزود: در مجمع جامعه بوکس و کسانی که حق رای داشتند درست یا غلط به این فرد رای داده‌اند و اکنون رئیس است. همه باید ۴ سال زیر نظر ایشان باشند و برنامه‌های او را پیش ببرند. اگر بخواهیم حقیقت را بگوییم در چهار سال گذشته نیز تیم ملی که ویترین فدراسیون است نتایج بدی به دست نیاورد و ما توانستیم بعد از چندین سال مدال جهانی کسب کنیم و در آسیا نیز مدال‌هایی را به دست آوردیم. البته این مدال‌ها به آن معنا نیست که در فدراسیون مشکل نیست. به جز تیم‌های ملی در بحث مدیریت، استان‌ها و … مشکلات زیادی داریم که باید برطرف شود.

کارشناس بوکس ایران ادامه داد: من اکنون به مشکلات پایه‌ای، زیر ساخت‌ها، مدیریت و … کاری ندارم، اما در مجموع باید جامعه بوکس به این افتخار کنند که ما در یک سال آخر ریاست حسین ثوری پس از چندین سال نخستین مدال جهانی را به دست آوردیم. البته حواشی هم مبنی بر خریدن این مدال وجود دارد که من قبلا هم گفتم امیدوارم صحت نداشته باشد. همه ما باید از این اتفاق خوشحال باشیم و از ایجاد حواشی خودداری کنیم.

سرمربی سابق تیم ملی بوکس، درباره کسب کرسی آسیایی توسط حسین ثوری نیز توضیح داد: کسب این کرسی‌ها تاثیرات خود را در آینده می‌تواند نشان دهد. ما در گذشته نیز کرسی‌های زیادی از جمله در بخش داوری، نایب رئیسی جوانان آسیا توسط آقای همایون اردلان و حاج ناطق‌نوری داشته‌ایم اما مهم این است که بتوانیم از این کرسی‌ها به نفع بوکس استفاده کنیم نه به نفع خودمان. همچنین باید ببینیم آیا ثوری می‌تواند افراد دیگری از ایران را به کرسی‌های بین‌المللی برساند تا در آینده کمک حال بوکس ایران شوند یا خیر. اگر دوباره حق ایران را در میادین بین‌المللی بخورند این کرسی‌ها به هیچ دردی نمی‌خورد.

احدی در پاسخ به این سوال که آیا فدراسیون برای حضور او در کمیته فنی یا انتخاب به عنوان مدیر تیم‌های ملی پیشنهادی داده است یا خیر؟ توضیح داد: خوشبختانه ثوری جوانگرایی کرده و از کسانی استفاده می‌کند که اصلا در بوکس جایگاهی ندارند و حتی قهرمانی کشور هم نداشته‌اند. من شخصا خودم را نمی‌گویم اما ثوری نباید همه قهرمانان بوکس که خاک این رشته را خورده‌اند، در آسیا و بازی‌های آسیایی مدال کسب کرده‌اند کنار بگذارد. کار درستی نیست و خیانت به شمار می‌رود. اتفاقی که الان در بوکس رخ داده تاثیرات خود را در آینده نشان خواهد داد که قطعاً نبود این قهرمانان تاثیر منفی خواهد گذاشت. به عنوان یک یک فرد از خانواده بوکس به ثوری می‌گویم که بهتر است از قهرمانان نامی بوکس استفاده کند.

او درباره شرایط نفرات حاضر در اردوی تیم ملی نیز توضیح داد: استارت این نفرات قبل از بازی‌های آسیایی جاکارتا خورد و ما برای قهرمانی آسیا آماده می‌شدیم، زمانی که بنده سرمربی تیم ملی بودم می‌خواستیم یک تیم جوان و آینده‌دار عازم مسابقات کنیم که خوشبختانه الان نیز دستاورد اعتماد ما را مشاهده می‌کنید. همه این نفرات بوکسورهای بسیار فنی با آمادگی ذهنی بسیار بالا هستند که امیدوارم در آینده نیز همانند الان موفق باشند. البته نیاز است باز هم تاکید کنم که کمیته و وزارت ورزش اگر مدال المپیک می‌خواهند باید بیش از این‌ها به بوکس کمک کنند.

احدی درباره شرایط تیم‌های پایه بوکس ایران نیز گفت: برای صحبت کردن در این مورد باید نتایج به دست آمده را بررسی کرد. ما در مسابقات قهرمانی آسیای امسال تنها دو مدال در نوجوانان و دو مدال در جوانان کسب کردیم که یک عملکرد ضعیف بود. در حقیقت بزرگسالان ما خیلی جلوتر از رده‌های پایه هستند و به قولی با هم همراه و یکسان پیش نمی‌روند. ما ۱۴ بوکسور را در قهرمانی آسیا داشتیم و تنها چهار مدال کسب کردیم که خوب نیست. باید یک فکر مناسب برای رده‌های پایه داشت تا تیم‌های رده‌های سنی ما قوی‌تر از بزرگسالان باشد. بهتر است کادرفنی و فدراسیون تجدید نظری درباره برنامه‌های خود داشته باشند. من در مسابقات قهرمانی آسیایی نوجوانان و جوانان مسابقات را دیدم، بجز دو بوکسور ما سایر نفرات تیم در راند سوم افت بدنی داشتند و حتی گاها نمی‌توانستند مسابقات خود را به پایان برسانند که خوب نیست.

سرمربی سابق تیم ملی بوکس درباره تاثیرات کمیته‌های فنی بر عملکرد فدراسیون نیز گفت: در حقیقت کمیته‌ها خیلی می‌توانند روند کاری و راندمان یک فدراسیون را بالاتر ببرند. اینکه ۲ یا ۳ نفر بخواهند همه تصمیمات را بگیرند قطعاً کار سخت می‌شود. همانطور که یک سرمربی نمی‌تواند کارهای فیزیوتراپی، بدنسازی، فنی و … را باهم انجام دهد، در یک فدراسیون نیز دو یا سه نفر نمی‌توانند تصمیم گیرنده برای همه امور باشند. وجود کمیته‌های خوب و توانمند قطعاً تاثیرات مثبتی بر فدراسیون خواهد داشت.

او در پایان راجع به برنامه‌های فعلی خود نیز توضیح داد: در حال حاضر با تیم جوجیتسو مشغول هستم و تمرینات خود را پیگیری می‌کنیم، اما دوست دارم در پایان بگویم که بعضی از این آقایان شاید ۴ تا ۶ سال به بوکس بیایند و سپس بروند، اما فدراسیون بوکس خانه من است. از ۱۶ سالگی آنجا هستم و بزرگ شدم، امیدوارم تصمیمات مناسبی برای آینده این رشته گرفته شود تا شاهد پیشرفت آن باشیم.

انتهای پیام

فیلتر سرامیکی

حتما ببینید

بازگشت گاریدو به تهران-پیام امروز

۱۱:۱۶ – ۲۳ تير ۱۴۰۳ خوان کارلوس گاریدو، طبق برنامه، صبح امروز از طریق مرز …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *