در گفتگو با ایلنا مطرح شد؛
کارگران پیمانکاری مجتمع گاز پارس جنوبی در تجمعات خود از وزیر نفت خواستند صدای کارگران را بشنود.
به گزارش خبرنگار ایلنا، ۴ سال از زمانی که انجمن صنفی کارگران پالایشگاههای گاز استان بوشهر مطالبات خود را به صورت رسمی اعلام کرده است، میگذرد. این مطالبات البته پیشتر و در سالهای قبل نیز به صورت غیررسمی و از مجرای فعالان کارگری مطرح شده است. این مطالبات عبارتند از: بازنگری و اجرای صحیح طرح طبقهبندی مشاغل؛ نظام پرداخت عادلانه و همتراز با نیروهای رسمی، پیمانی و قراردادی؛ اجرای قانون کار و طرح طبقهبندی مشاغل، ساماندهی تردد، ایجاد امنیت شغلی و برقراری عرف کارگاه برای رانندگان غیرمالک خودروهای استیجاری؛ اجرای بدون تبعیض طرح اقماری دو هفته کار و دو هفته استراحت برای نیروهای اداری و پشتیبانی؛ بهبود شرایط رفاهی و کمپهای کارگری.
برای رسیدن به این مطالبات کارگران بارها تجمع کردهاند و قولهایی نیز شنیدند اما تاکنون به نتیجه نرسیدهاند. دور جدید اعتراضاتِ کارگری همزمان با شروع به کار دولت جدید آغاز شد. در این مدت، کارگران پیمانکاری هر سهشنبه در پالایشگاههای دوازدهگانه به صورت جدا تجمع کردند و مطالبات خود را فریاد زدند. صدای تجمعات آنها اما شنیده نشد و کارگران در دو هفتهی گذشته تصمیم گرفتند مقابل درِ اصلی دفتر مرکزی، تجمع کنند.
علیرضا میرغفاری، عضو کانون عالی انجمن صنفی کارگران و رئیس هیئت مدیره کانون انجمنهای صنفی کارگران پالایشگاههای گاز استان بوشهر، درباره این تجمعات گفت: متأسفانه هنوز واکنش مشخصی که دال بر وصول مطالبات باشد، ندیدیم. تنها اتفاقی که افتاده این است که مدیرعامل مجتمع گاز کارگروهی تشکیل دادهاند تا موضوعات کارگری را پیگیری کند. اما پس از چهار یا پنج سال مطرح کردن مطالبات، تشکیل این کارگروه نمیتواند امید زیادی برای ما ایجاد کند. امیدواریم که این موضوع به نتیجه مطلوبی منجر شود و مطالبات ما به عنوان نمایندگان کارگران به سرانجام برسد. اما صرف تشکیل یک کارگروه نمیتواند ما را امیدوار کند.
وی گفت: در دولت قبل هم کارگروه بررسی مشکلات کارگران تشکیل شد اما همان هم به نتیجهی خاصی منتج نشد به همین دلیل ما امید چندانی به این کارگروهها نداریم. به هر حال مطالبات ما محرز و مشخص است و دیگر نیازی به بررسی ندارد. حتی برخی از مطالبات ما در جلساتی بررسی شده و صورتجلساتی هم در رابطه با آنها وجود دارد. اگر قرار است به این مطالبات توجه شود باید آن صورتجلسات اجرا شود.
میرغفاری ادامه داد: قرار بود طرح طبقهبندی مشاغل با یک نظامنامه همسان در خرداد ماه ۱۴۰۲ اجرایی شود، اما اکنون بیش از یک سال و نیم از آن تاریخ گذشته و هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده است.
این فعال کارگری گفت: در اینجا تأکید میکنم که باید ارتباطات بهتری بین نمایندگان کارگری و مسئولان برقرار شود. تجمعات اخیر ما نشاندهندهی این است که کارگران خواهان شنیده شدن صدای خود توسط وزیر نفت هستند و تأکید داریم که باید صدای کارگران به گوش وزیر برسد.
رئیس هیئت مدیره کانون انجمنهای صنفی کارگران پالایشگاههای گاز استان بوشهر گفت: کارگران مجتمع پالایشگاه نفت صراحتا وزیر نفت را خطاب قرار دادهاند. از وزیر نفت میخواهیم صدای ما را بشنوند.
انتهای پیام/
Source link