انعقاد ۳۶۰ میلیارد قرارداد میان شرکت‌ها و صنایع و جذب سرمایه ۴۵ میلیارد ریالی

در جریان نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲ بیش از ۴۵ میلیارد ریال جذب سرمایه برای استارت‌آپ‌ها به صورت تامین مالی جمع آوری شده است؛ میزان جذب سرمایه در جلسات رویداد “کافه سرمایه” نیز حدود ۱۵ میلیارد ریال برآورد شده است.

به گزارش ایسنا، برگزاری رویداد اینوتکس به طور سالیانه در محل پارک فناوری پردیس بخشی از برنامه طولانی مدت این پارک در راستای ایجاد بزرگترین گردهمایی شرکت‌های نوآور و استارت‌آپ‌ها در منطقه جنوب غرب آسیا است. اکنون و طی ۱۱ دوره برگزاری این رویداد مجموعا بیش از دو هزار و ۴۰۰ شرکت و استارت‌آپ ایرانی و خارجی در این رویداد شرکت کرده‌اند که نشان از اهمیت این رویداد در سطح منطقه و بین الملل دارد.

آمارها نشان می‌دهد در جریان نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲ بیش از ۴۵ میلیارد ریال جذب سرمایه برای استارت‌آپ‌ها به صورت تامین مالی جمع آوری شده است؛ میزان جذب سرمایه در جلسات رویداد کافه سرمایه نیز حدود ۱۵ میلیارد ریال برآورد شده است.

ضمنا در بخش ریورس پیچ، میان صنایع بزرگ کشور و شرکت‌های دانش‌بنیان، قراردادهایی به ارزش ۳۶۰ میلیارد ریال بسته شد. جمع این موارد به جذب سرمایه ۴۰۰ میلیارد ریالی برای استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان می‌رسد.

دستاوردهای اینوتکس ۲۰۲۲ نسبت به برگزاری این نمایشگاه در سال ۲۰۱۲، رشد قابل توجهی داشته است، به گونه‌ای که بر اساس آمارها متخصصان بیش از ۲۰ کشور جهان از این رویداد بازدید کرده‌اند و بیش از ۴۰۰ شرکت حوزه فناوری نیز در این دوره حضور داشته‌اند، ۲۰ تفاهم‌نامه همکاری هم در اینوتکس ۲۰۲۲ امضا شده است.

رقابت علمی کنز، تامین مالی جمعی، فروم حکمرانی، اینوتکسیکاپ، جینو و رویدادهای دانشگاه آزاد بخش‌های جدیدی بودند که در رویداد اینوتکس ۲۰۲۲ برای اولین بار شکل گرفتند. رویدادهایی که مولود سه حلقه اصلی همکاری و مشارکت، سرمایه‌گذاری و گفت‌وگو و شبکه‌سازی بودند.

به نقل از روابط عمومی پارک فناوری پردیس، در دومین دوره رقابت علمی کنز ۶۵۸ اثر از ۲۵ کشور اسلامی توسط بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) دریافت شد که پس از داوری ۲۰ طرح از کشورهای ایران، مالزی و بنگلادش انتخاب شدند و در نهایت ۶ اثر به عنوان طرح‌های منتخب دومین دوره رقابت علمی کنز معرفی شدند.

بین طرح‌های ارائه شده بیشترین سهم حضور به طرح‌های پزشکی و سلامت دیجیتال با ۳۶ درصد و در مرحله بعد طرح‌های محیط زیستی با ۳۵ درصد برای طرح‌های محیط زیست، آب و انرژی است. طرح‌های مربوط به فناوری اطلاعات و ارتباطات هم با سهمی ۱۲ درصدی سومین سهم از حضور را به خود اختصاص داده است.

یکی دیگر از بخش‌های قابل توجه این رویداد که در گزارش جامع اینوتکس هم به آن اشاره شده، پاویون مجلس شورای اسلامی است. هدف از این پاویون آشنایی بیشتر نمایندگان مجلس با اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور و همچنین تسهیل ارتباط فعالان این زیست بوم با نمایندگان مجلس بوده است.
 

انتهای پیام

فیلتر سرامیکی

حتما ببینید

زمان حمله پشه آئدس به انسان + فیلم-پیام امروز

۰۹:۵۲ – ۲۳ تير ۱۴۰۳ علی اصغر زنده دل، متخصص طب سنتی در برنامه تلویزیونی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner