توان رقابت با محصولات درجه یک ترک را داریم


مدیرعامل تولیدی لیتا:

توان رقابت با محصولات درجه یک ترک را داریم



با ۱۰ درصد توان کار می‌کنیم


متاسفانه امروزه به دلیل نوسانات برق و فرسودگی ماشین آلات، بازده این مجموعه تولیدی کاهش یافته است؛ به همین خاطر با ۱۰ درصد توان مشغول فعالیت هستیم.

به گزارش خبرنگار ایلنا؛ بازار تولید پوشاک در ایران با چالش‌های متعددی، از جمله کمبود تجهیزات مدرن، مشکلات مالی و کاهش تعداد کارگران ماهر روبروست. عدم حمایت کافی دولت و رقابت با محصولات خارجی نیز از عواملی است که تأثیرات منفی بر این صنعت گذاشته و آن را با مشکلاتی مواجه کرده است. در همین زمینه “داریوش شفیعی” از تولیدکنندگان قدیمی صنعت پوشاک ضمن گفت‌وگو با “خبرگزاری ایلنا” از مشکلات موجود در این عرصه سخن به میان آورد.

شفیعی به خبرنگار ایلنا گفت: من از ۱۳ سالگی وارد حرفه‌ی خیاطی شدم و عاشق این کار هستم. به همین دلیل این حرفه را رها نکردم و آنرا ادامه دادم. البته تولید خوب، عشق و علاقه می‌خواهد. اما برای همین موضوع هم مشکلات عدیده‌ای وجود دارد. من به جهت علاقه‌ای که به این حرفه داشتم، از سال ۱۳۷۳ کارم را حرفه‌ای‌تر دنبال کردم؛ به همین دلیل ماشین‌آلات فراوانی خریداری کردم. ولی متاسفانه متضرر شدم؛ در حال حاضر این ماشین‌آلات به آهن‌پاره تبدیل شده‌اند. اگر به جای این ماشین‌آلات وسیله دیگری خریداری کرده بودم، اکنون وضعیت من متفاوت بود. من می‌خواهم بگویم که چنین کاری فقط با عشق و علاقه ممکن است؛ در غیر این صورت، با توجه به مشکلات موجود در این شغل، نمی‌توان ادامه داد.

وی افزود: عشق ما این بود که زمانی ۱۲۰ کارگر در این مکان کار می‌کردند و نان خود را از اینجا تهیه می‌کردند. البته کار ما انجام وظیفه است. همین‌که دعای این کارگران به راهمان برکت می‌داد کافی بود. کارخانه من زمانی محل مناسبی برای درآمد قلمداد می‌شد؛ زیرا همه چیز بر اساس نظم و مقررات پیش می‌رفت. تولید و درآمد به معنای واقعی در این تولیدی جان داشت. اما متاسفانه به مشکل برخورد کردیم. خواسته‌ی ما فقط این است که از ما حمایت شود.

وی ادامه داد: اکنون ماشین‌آلات تولیدی من سوخته‌ است و نمی‌توانم مثل سابق کار کنم. مدارک کاملا قانونی هم در اختیار دارم که ۱۸۰ کارگر از طریق این تولیدی تحت پوشش بیمه بوده‌اند. ولی به جهت مشکلاتی که به آن اشاره شد، این تعداد کارگر به ۲۰ نفر کاهش یافته است. البته به دلیل کیفیت کار و فعالیت حرفه‌ای، تقاضاهای زیادی جهت تولید و همکاری دارم. حتی برای صادرات به کشورهای دیگر هم تقاضای تولید دارم؛ اما متاسفانه همه فکر می‌کنند که من همان تولیدکننده‌ی دو سال پیش با همان ماشین‌آلات هستم.

شفیعی توضیح داد: من دیگر آن پتانسیل و ماشین‌آلات سابق را ندارم. از دولت تقاضا دارم که ماشین‌آلات در اختیار ما قرار دهد. البته من اقساط این ماشین‌آلات را پرداخت می‌کنم و ضمانت اجرایی می‌دهم. حتی کارشناسان برای بررسی کیفیت کار ما می‌توانند حضور پیدا کنند تا کیفیت مورد ادعای ما را بررسی کنند. اگر کارهای این تولیدی از برندهای ترک بهتر نبود، حمایتی از من صورت نگیرد.

وی اضافه کرد: ما باید جنس خوب به مردم بدهیم تا کالای خارجی را خریداری نکنند. این جنس خوب می‌تواند توسط همین تولیدی‌های داخلی تهیه شود. در حال حاضر رشته‌ی تخصصی من تولید “پالتو بارانی” است. ادعا دارم که تولیداتی که ارائه می‌کنم، از برندهای خارجی هم بهتر است. اصولا به دلیل همین است که تولیدات خود را در این زمینه تاپنج سال ضمانت می‌کنیم. افتخار من این است که کارهای تولیدی خودمان را که در سال ۱۳۷۵ تولید شده، هنوز بر تن مشتریان می‌بینم. این یعنی ضمانت تولید و وجدان بیدار کاری.

شفیعی “مدیرعامل تولیدی پوشاک لیتا” ضمن اشاره به مشکلات مجموعه‌ی تولیدی لیتا ابراز داشت که در حال حاضر این مجموعه با ۱۰ درصد توان فعالیت دارد.

شفیعی ضمن اشاره به توان رقابتی تولیدات لیتا با محصولات درجه یک ترک گفت: از سال ۷۳ تا به امروز در تولید پوشاک مردانه فعالیت دارم. این کارخانه به صورت ویژه و تخصصی در زمینه تولید کاپشن و پالتو بارانی فعالیت دارد.

وی ابراز داشت: متاسفانه امروزه به دلیل نوسانات برق و فرسودگی ماشین آلات، بازده این مجموعه تولیدی کاهش یافته است؛ به همین خاطر با ۱۰ درصد توان مشغول فعالیت هستیم.

 

 



انتهای پیام/



Source link

فیلتر سرامیکی

حتما ببینید

قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۳ + جدول

۱۲ / ۰۹ / ۱۴۰۳ – ۰۷:۳۰:۳۵ قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۳ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *