تولید باتری‌های نسل بعدی خودروهای الکتریکی

یک استارت‌آپ باتری که توسط یک مهندس سابق تسلا تاسیس شد، برنامه‌های خود را برای تولید انبوه مواد نسل بعدی باتری در ایالات‌متحده با هدف کاهش هزینه‌ها، افزایش برد رانندگی و کاهش اتکای صنعت به چین اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، ژن بردیچفسکی، مدیر عامل شرکت باتری‌سازی سیلا، به رویترز گفت که شرکت سیلا نانوتکنولوژی با صدها میلیون دلار سرمایه‌گذاری در کارخانه جدیدی در ایالت واشنگتن که قرار است در سال ۲۰۲۴ افتتاح شود، سرمایه‌گذاری خواهد کرد.

او گفت: قیمت باتری‌های خودروهای الکتریکی از زمان تاسیس تسلا در سال ۲۰۰۳، به جای کاهش، روند افزایشی داشت، بنابراین مواد جدید می‌توانند به کاهش هزینه‌ها برای مصرف‌کنندگان کمک کنند.

بردیچفسکی گفت: سیلا از کارخانه جدید در شهر موزس واشنگتن برای تولید مواد آند مبتنی بر سیلیکون استفاده خواهد کرد که می‌تواند ۲۰ درصد انرژی بیشتری نسبت به آندهایی که معمولا از گرافیت استفاده می‌کنند که ۷۰ درصد آن از چین می‌آید، ذخیره کند.

 گرافیت در فهرست مواد معدنی حیاتی ایالات متحده قرار دارد اما سیلیکون در فهرست مواد معدنی حیاتی ایالات‌متحده نیست زیرا دولت بایدن قصد دارد اتکا به چین در زنجیره تامین باتری را کاهش دهد.

هدف تاسیسات جدید، تولید سالیانه آند مبتنی بر سیلیکون برای تامین انرژی ۱۰ گیگاوات ساعت باتری در ۱۰۰ هزار خودروی الکتریکی با هدف افزایش ظرفیت تولید دو میلیون خودروی الکتریکی در سال است.

بردیچفسکی گفت سیلا در تلاش است تا به چالش‌های افزایش تولید برای رفع نیازهای خودروسازان رسیدگی کند.

ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا، برنامه‌ای برای استفاده از آند مبتنی بر سیلیکون در باتری‌های جدید خود در سال ۲۰۲۰ اعلام کرد اما مشخص نیست که از این فناوری جدید استفاده خواهد کرد یا نه.

انتهای پیام

فیلتر سرامیکی

حتما ببینید

دو حادثه جاده ای در خوزستان با ۱۳ مصدوم

۰۲ / ۰۹ / ۱۴۰۳ – ۲۰:۰۳:۳۴ سخنگوی اورژانس پیش بیمارستانی اهواز از وقوع دو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *