به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری پیام امروز، شرکت دانشبنیان کاوندیش سیستم از شرکتهای عضو پارک فناوری پردیس از جمله شرکتهایی است که در حوزه صادرات تجهیزات پزشکی سابقه طولانی داشته و از مؤسسان اتحادیه صادرکنندگان تجهیزات پزشکی بوده است.
حمیدرضا کاویانی؛ مدیرعامل این شرکت با اشاره به تولید دستگاه ایرانی جراحی الکتریکی مطابق با استانداردهای جهانی گفت: کاربرد اصلی دستگاه جراحی الکتریکی در اتاق عمل است که با استفاده از اثرات حرارتی جریانهای فرکانس بالا امکان برش و انعقاد بافتها و توقف خونریزی در جراحی را فراهم میکند و امروزه یکی از دستگاههای ضروری اتاق عمل به حساب میآید.
کاویانی ورود به بازارهای بینالمللی را از اهداف اولیه این شرکت برشمرد و افزود: پس از تولید محصول و اخذ مجوز وزارت بهداشت و ارزیابیهای کلینیکی، دستگاه جراحی الکتریکی در بیمارستانهای کشور مورد استفاده قرار گرفت و با توجه به کیفیت بالای خود توانست جای محصولات مشابه خارجی را بگیرد.
کاویانی گفت: برای صادرات محصول باید علاوه بر گواهینامههای بینالمللی و تستهای فنی لازم، گفتگوی حرفهای تجاری هم مورد توجه قرار گیرد. خصوصاً در حوزه تجهیزات پزشکی که کشور ما در سطح جهان در ابتدای راه قرار دارد و در مقایسه با کشورهای دیگر، به تازگی در این مسیر گام برداشته است.
وی افزود: با تجربهای که از فروش محصول در داخل کشور به دست آمد، به دنبال صادرات محصول خود رفتیم. دریافت گواهینامههای بینالمللی و خصوصاً نشان CE (نشان رعایت استانداردهای اتحادیه اروپا) از جمله مهمترین اقداماتی بود که برای صادرات انجام شد.
کاویانی ادامه داد: روشهای صادراتی متنوعی در این سالها در دستور کار ما بوده است. اولین راه صادرات، یافتن نمایندگی در سایر کشورها بود که با حضور در نمایشگاههای بینالمللی به آن دست یافتیم و صادراتی هم به کشورهایی مانند هند و ترکیه و اندونزی انجام شد.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان درباره راههای دیگر صادرات گفت: راهاندازی خط تولید در کشور مقصد و تولید با همکاری آنها راه دیگری بود که برای صادرات تجهیزات پزشکی انجام دادیم. به این صورت که سرمایهگذاری مالی و تعیین بستری برای فعالیت از سوی همکار خارجی رخ میدهد و شما به عنوان شرکت صاحب فناوری، محصول را بصورت نیمهساخت (CKD or SKD) تولید کرده با نام برندی دیگر در بازار کشور مقصد به فروش میرسانید. این روش در کشورهایی مانند بلاروس انجام شد و در کشور عراق نیز به تازگی آغاز شده است.
وی در پایان گفت: در طول سالهای فعالیت، از کشورهای مختلف مانند ترکیه، سوریه، هند، اوکراین، مکزیک و بلاروس، مشتریان دستگاه جراحی الکتریکی این شرکت بودهاند و با روشهای مختلف صادراتی، سعی در معرفی برند ایرانی در بازارهای جهانی داشتیم.
بر اساس این گزارش، این شرکت دانشبنیان از نخستین شرکتهایی است که از سال ۱۳۸۵ در پارک فناوری پردیس مستقر شده است. تولید اولین دستگاه ایرانی جراحی الکتریکی و صادرات آن به کشورهای مختلف، منجر به دریافت عنوان صادرکننده برتر در سال ۱۴۰۲ برای این شرکت شده است.
انتهای پیام/