"جنین موش" در ایستگاه فضایی بین‌المللی رشد کرد!

به گزارش خبرنگار فضا و نجوم خبرگزاری پیام امروز، برای نخستین بار، جنین موش در‌ ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) رشد کرد. یک آزمایش اولیه نشان می‌دهد که گرانش صفر و شرایط تابش فضایی سخت ممکن است تأثیر کمی بر رشد جنینی داشته باشد.

این پیشرفت مهم ممکن است بیشتر به تحقیقات در مورد ایمنی و دوام بارداری انسان در فضا کمک کند. درک تأثیر شرایط فضا مانند ریزگرانش و تشعشع بر تولید مثل پستانداران برای اطمینان از بقای طولانی مدت انسان در فضا بسیار مهم است. در راستای آزمایش‌های میکروگرانش در آگوست ۲۰۲۱، محققان دانشگاه یاماناشی و آژانس فضایی هوافضای ژاپن (JAXA) صد‌ها جنین منجمد موش را به‌ ایستگاه فضایی در حال چرخش پرتاب کردند.

جنین‌های موش دو سلولی در دمای بسیار پایین ۹۵- درجه سانتیگراد به صورت برودتی نگهداری شدند. براساس گزارش خبرگزاری فرانسه، فضانوردان از تجهیزاتی مانند واحد ذوب و کشت جنین (یک ETC) برای آب کردن جنین‌ها در مراحل اولیه استفاده کردند. سپس آنها را به مدت چهار روز در‌ ایستگاه پرورش دادند. پس از آن، جنین‌ها قبل از بازگرداندن به زمین در اکتبر ۲۰۲۱ در دمای پایین نگهداری شدند.

نتایج نشان داد که جنین‌هایی که در ریزگرانش رشد کرده‌اند، به‌طور طبیعی به بلاستوسیست‌ها تبدیل می‌شوند که سلول‌هایی هستند که در نهایت جنین و جفت را ایجاد می‌کنند. این نخستین مطالعه‌ای است که نشان می‌دهد پستانداران می‌توانند به طور بالقوه در ریزگرانش رشد کنند.

انتهای پیام/

فیلتر سرامیکی

حتما ببینید

تفاوت اختلال یادگیری و بیش فعالی + فیلم-پیام امروز

۰۸:۵۶ – ۲۳ تير ۱۴۰۳ سحر پهلوان نشان، روانشناس  با حضور در برنامه صبحانه ایرانی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *