حسینی‌بوشهری: تحول نظام بانکداری آرزوی ۴۰ ساله است/ مراجع تقلید از وضعیت موجود گله‌مندند

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: خاستگاه بانک، جوامع غیر اسلامی است اما بعد از انقلاب اسلامی سعی کرده‌ایم آن را کمی بومی و مطابق با احکام اسلام تغییر دهیم ولی همچنان به هدف نهایی نرسیده‌ایم و مراجع تقلید نیز از وضعیت موجود گله‌مندند.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله حسینی بوشهری در دیدار با مدیر عامل بانک رفاه کارگران گفت: اگر در شرایط کنونی بانک‌ها با انگیزه و اهداف دینی و اسلامی اداره شوند، مشکلات عدیده‌ای در جامعه حل خواهد شد.

وی ادامه داد: بانک نه به عنوان یک بنگاه اقتصادی بلکه باید به عنوان ابزار تسهیل تولید و امورات مردم در جامعه فعالیت کند. اکنون که بیش از ۴۰ سال از پیروزی انقلاب گذشته است، پیوسته آرزو داشته‌ایم که مسئله بانکداری تغییر و تحول یابد.

حسینی‌بوشهری با اشاره به لزوم تغییرات جدید در نظام بانکداری کشور یادآور شد: خاستگاه بانک، جوامع غیر اسلامی است و بعد از انقلاب اسلامی سعی کرده‌ایم آن را کمی بومی و مطابق با احکام اسلام تغییر دهیم؛ اما همچنان به هدف نهایی نرسیده‌ایم و مراجع تقلید نیز از وضعیت موجود گله‌مندند.

امام جمعه قم با اشاره به لزوم چارچوب‌سازی برای مسائل اقتصادی نظام اسلامی، گفت: نظام اسلامی باید چارچوب داشته باشد و تنظیم آن وظیفه حوزه علمیه است؛ البته اجتهاد پویا سبب شده تا اختلاف‌نظرهایی نیز وجود داشته باشد؛ اما می‌توان در موارد اختلاف با استفاده از نظرات مقام معظم رهبری از تشتت آراء جلوگیری کرد و نظام واحدی را برای پیاده سازی آماده کرد.

وی خطاب به مدیرعامل بانک رفاه کارگران، افزود: اقدام شما در الگو سازی عملیاتی برای پیاده کردن احکام اسلام در نظام بانکداری، راه زیادی را در پیش رو دارد؛ اما رویکرد و نگاه شما، هم خداپسندانه و هم امیدبخش است؛ چرا که روحانیت به خاطر تضاد وضعیت نظام بانکداری با برخی احکام اسلام، پیوسته مورد سؤال و اتهام بوده است.

انتهای پیام

فیلتر سرامیکی

حتما ببینید

دیدار تیمهای بسکتبال شهرداری گرگان و طبیعت اسلامشهر

عصر روز پنجشنبه ۶ دی ماه، در یکی از حساس‌ترین دیدارهای هفته سیزدهم لیگ برتر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *