حمایت بزرگترین بانک روسیه از تولیدات ایرانی

رئیس سازمان توسعه تجارت می‌گوید که با همکاری با بزرگترین بانک روسیه، امکان تولید مشترک محصولات ایرانی در روسیه و صادرات آنها به شرق اروپا مهیا می‌شود.

به گزارش ایسنا، قرار گرفتن ایران در فهرست سیاه اف ای تی اف، باعث شده در سال‌های گذشته، امکان تبادلات بانکی ایران با کشورهای اروپایی کاهش پیدا کند اما سازمان توسعه تجارت به عنوان نماینده دولت در مذاکرات اخیر با کشورهای شرق اروپا، تلاش کرده راه‌هایی جدید برای تبادلات بانکی با این کشورها فراهم کند.

در جریان مذاکراتی که رئیس این سازمان اخیرا با مقامات روس داشت، نمایندگان مسکو اعلام کردند که آمادگی دارند برخی از بانک‌های روسیه را در فرایند تجاری با ایران فعال کنند و در جریان مذاکرات با مقامات صربستان نیز دولت این کشور اعلام کرد که می‌تواند شرایط را برای تبادلات بانکی دو طرفه فراهم کند. حالا رئیس سازمان توسعه تجارت از ورود بزرگترین بانک روسیه به این عرصه خبر داده است.

پیمان پاک از توافقات لازم با اسبربانک بزرگترین بانک روسیه برای حمایت از تولیدات مشترک در روسیه خبر داد و این امر را گامی موثر برای حل مشکلات تولیدکنندگان محصولات دانش بنیان برای حضور در کشورهای دیگر خواند.

وی همچنین به علاقمندی صرب ها به تجارت با ایران و خرید محصولات دانش بنیان و تجهیزات پزشکی اشاره کرد و گفت: سازمان توسعه تجارت هرچه در توان دارد برای حضور شرکت های دانش بنیان در بازارهای نو و بکری مانند صربستان انجام می دهد.

رئیس سازمان توسعه تجارت کشورهای شرق اروپا را دروازه ای برای ورود محصولات ایرانی به اتحادیه اروپا خواند و گفت: در این میان با تشکیل کنسرسیوم صادراتی تجهیزات پزشکی، نگرانی ما از موضوع لزوم حضور افراد و شرکت های واجد شرایط جهت حفظ اعتبار و برند ایران برطرف می شود.

با این وجود همچنان شرکت‌های دانش بنیان ایرانی، از تداوم برخی مشکلات می‌گویند که در صورت برطرف شدنشان می‌توان انتظار داشت که میزان صادرات کشور در این حوزه افزایشی قابل توجه پیدا کند. حمیدرضا طلایی – رئیس کمیسیون فاوا اتاق بازرگانی ایران – به سایت این اتاق گفته: تشکیل کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال در دولت از اقدام‌هایی بود که می‌توان آن را یک گام مهم در راستای رسید به شعار دولت سیزدهم برای رساندن سهم اقتصاد دیجیتال به ۱۰ درصد از تولید ناخالص داخلی است. فعالان حوزه فناوری اطلاعات امیدوارند که حضور چندین وزیر و معاون رئیس جمهور در این کارگروه بتواند با سیاست‌گذاری‌های صحیح تکانه جدی به توسعه اقتصاد دیجیتال در کشور وارد کند.

او ادامه داد: اعلام وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای رساندن سرعت اینترنت به ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه و وعده رساندن شبکه فیبرنوری به ۲۰ میلیون خانوار، در صورت توفیق و در نظر گرفتن اقتضائات ارتباطات آزاد، می‌تواند به شکل چشمگیری زمینه کاربری و خدمات فناوری اطلاعات را در کشور توسعه دهد.

طلایی خاطرنشان کرد: اعلام وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای رساندن سرعت اینترنت به ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه و وعده رساندن شبکه فیبرنوری به ۲۰ میلیون خانوار، در صورت توفیق و در نظر گرفتن اقتضائات ارتباطات آزاد، می‌تواند به شکل چشمگیری زمینه کاربری و خدمات فناوری اطلاعات را در کشور توسعه دهد. جلوگیری از مسدودسازی و محدودسازی دسترسی‌ها به خدمات فناوری اطلاعات یک عامل مهم برای حفظ ارتباط مؤثر با جهان، دسترسی به فناوری‌های روز و آشنایی با خدمات روز است.   نباید به بهانه رونق دادن به ابزارهای فناورانه داخلی، دسترسی به فناوری‌های دیگر را قطع کرد، چرا که جدا شدن از جهان و از بین بردن رقابت، باعث درجا زدن فناوری‌های داخلی و عقب ماندن از پیشرفت‌های روز دنیا می‌شود.

انتهای پیام

فیلتر سرامیکی

حتما ببینید

دیدار تیمهای بسکتبال شهرداری گرگان و طبیعت اسلامشهر

عصر روز پنجشنبه ۶ دی ماه، در یکی از حساس‌ترین دیدارهای هفته سیزدهم لیگ برتر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *