رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از قرارگردن دستورالعمل ایمنی مترو در مرحله نهایی خبر داد و گفت که پس از ابلاغ این دستورالعمل، ایمنی ایستگاههای مترو دیگر با این معیار سنجیده میشود و ایستگاههای جدید نیز تا این استانداردها را نداشته باشند اجازه بهرهبرداری نخواهند داشت.
به گزارش ایسنا، علی نصیری در جلسه مشترک شرکت بهرهبرداری مترو تهران و حومه با سازمان مدیریت بحران شهر تهران که باهدف آشنایی با زیر ساختهای مترو و تعاملات بینبخشی و اقدامات حوزه ایمنی، مدیریت بحران و پدافند غیرعامل برگزار شد، گفت: با اشاره به اینکه مدیریت متروی تهران با زیر ساختهای موجود و این حجم کار عملیاتی کار بزرگی است گفت: متروی تهران باتوجهبه پیچیدگی تأسیساتی و تجمع انسانی دارای حساسیت زیادی در بحث مدیریت بحران و حوادث است و باید موارد ایمنی با جدیت در آن پیگیری شود.
نصیری به مسئولیت این سازمان در مدیریت بحران، پدافند غیرعامل و HSE در شهرداری تهران اشاره کرد و افزود: اقدامات و همکاریهای مشترک متعددی از قبل فی مابین شرکت بهرهبرداری مترو و سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران انجام شده که تدوین دستورالعمل ایمنی مترو یکی از نتایج آن است. این دستورالعمل اکنون در مرحله نهایی قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه این دستورالعمل بیش از صد ماده دارد تصریح کرد: اختلافنظرهایی بین شرکت راهآهن شهری تهران، آتشنشانی و شرکت بهرهبرداری متروی تهران و حومه در برخی از بخشها وجود داشت که خوشبختانه برطرف شد و بهزودی به ابلاغ نهایی و رونمایی توسط شهردار تهران نزدیک میشود.
بر اساس اعلام روابط عمومی متروی تهران، نصیری افزود: پس از ابلاغ این دستورالعمل، ایمنی ایستگاههای مترو دیگر با این معیار سنجیده میشود و ایستگاههای جدید نیز تا این استانداردها را نداشته باشند اجازه بهرهبرداری نخواهند داشت.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران خاطرنشان کرد: میخواهیم یک دبیرخانه همانند ستاد ملی کرونا که در آن تجربه خوب همکاری در کنار مترو را داشتیم، شکل بگیرد تا تعامل و همافزایی خوبی در حوزه ایمنی مترو شکل گیرد.
در همین زمینه بخوانید: تدوین شیوهنامه ۱۰۰ مادهای برای ارتقاء ایمنی در متروی تهران
وی گفت: موضوع مهم دیگری که قرار است در قالب قرارگاه ایمنی کالبدی شهر تهران و کمیتة ذیل آن قرارگاه که کمیته حمل و نقل و ایمنی است پیگیری شود؛ بحث تخصیص یک ردیف اعتباری اختصاصی ایمنی برای خطوط موجود مترو است. امیدواریم با این مصوبات به سمتی برویم که خطوط ایمنتری داشته باشیم.
همچنین مهدی شایسته اصل، مدیرعامل شرکت بهرهبرداری متروی تهران و حومه نیز در این جلسه گفت: امیدوارم سانحهای پیش نیاید اما این دلیل نمیشود که ما آمادگی لازم را نداشته باشیم و به دنبال این هستیم تا با همکاری مشترک هرچه زودتر نقاط ضعف احتمالی را شناسایی و برای رفع آن اقدام کنیم.
وی تصریح کرد: در بحث ایمنی ایستگاهها، هیچ تعللی جایز نیست و باید با انجام بازدیدهای میدانی بهخصوص در ایستگاههای تقاطعی و پرتردد؛ الزامات اجرایی مناسب نوشته و اجرا شود.
انتهای پیام