دستگاه ۱۲ لیدی تله کاردیوگراف برای تشخیص سریع عارضه‌های قلبی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری پیام امروز، سکته‌های قلبی یکی از عارضه‌های شایع در کشور است و با تشخیص سریع سکته قلبی و انتقال به موقع بیمار به مراکز درمانی قلب، می‌توان از لطمات جبران ناپذیر یا مرگ‌ومیر ناشی از سکته‌های قلبی جلوگیری کرد.

شرکت دانش‌بنیان پویندگان راه سعادت از شرکت‌های عضو پارک فناوری پردیس توانسته است با تولید دستگاه ۱۲ لیدی تله کاردیوگراف با نام تجاری JamH1 برای تشخیص سریع عارضه­‌های قلبی، گام مؤثری در راستای سلامت جامعه بردارد.

امیرحسین پناهی کارشناس ارشد واحد تحقیقات شرکت و از مجریان این طرح با اشاره به فعالیت این شرکت دانش‌بنیان در تولید مانیتورهای علائم حیاتی گفت: سابقه دانشی این طرح به ۲۰ سال قبل برمی‌گردد و این شرکت توانسته است با تولید این مانیتورها، علائم عارضه‌های قلبی را در اختیار پزشکان قرار دهد.

وی افزود: چند سال قبل بنابه‌درخواست مرکز فوریت‌های اورژانس کشور، دستگاهی در طرح ۲۴۷ برای تشخیص احتمال وقوع سکته کسانی که در اثر درد قفسه سینه با مرکز فوریت‌ها تماس گرفته‌اند، طراحی و تولید شد و در اختیار اورژانس کشور قرار گرفت. این سامانه هنگام مراجعه مأموران اورژانس به منزل بیمار، اطلاعات کاردیوگرافی وی را به‌صورت برخط برای پزشک کاردیولوژیست مستقر در مرکز فوریت‌ها ارسال و سیگنال قلب مشاهده می­‌شود و در صورت تشخیص سکته قلبی به‌جای ارجاع بیمار به اورژانس بیمارستان و فوت وقت، مستقیم به کت لب بیمارستان منتقل شده و ازاین‌حیث زمان رسیدگی به عارضه قبلی کاهش و با صدمات جبران‌ناپذیر سکته قلبی مقابله شده و در بسیاری از مواقع نیز جلوی مرگ حتمی بیمار گرفته می‌شود.

پناهی تولید دستگاه ۱۲ لیدی تله کاردیوگراف برای تشخیص سریع نارسایی قلبی را گامی نوین در پیشگیری از عارضه‌های قلبی برشمرد و افزود: با استفاده از این دستگاه، هر فرد مبتلا به مشکلات قلبی، می‌تواند در هر محیطی و در هر زمانی از خود نوار قلب گرفته و با استفاده از اینترنت تلفن همراه، داده‌ها را به مرکز تحلیل ارسال نماید و نتیجه دریافتی را با پزشک متخصص قلب به اشتراک گذاشته تا از این طریق به حفظ سلامت و نجات جان خود در جلوگیری از گسترش عوارض قلبی کمک شایانی نماید.

وی گفت: تمامی مراحل تحقیق و توسعه و اخذ مجوزهای لازم برای این محصول توسط این شرکت دانش‌بنیان بومی‌سازی شده است و این محصول می‌تواند هم به‌عنوان مراقبت‌های پیش بیمارستانی و هم به‌عنوان مراقبت‌های پسا بیمارستانی و برای کلیه رده‌های سنی و البته تحت نظارت پزشک متخصص مورداستفاده قرار گیرد.

این محصول در بیست و یکمین اجلاس سالیانه پارک فناوری پردیس با حضور معاون علمی رئیس‌­جمهور برگزار شد، رونمایی شد.

انتهای پیام/

فیلتر سرامیکی

حتما ببینید

تفاوت اختلال یادگیری و بیش فعالی + فیلم-پیام امروز

۰۸:۵۶ – ۲۳ تير ۱۴۰۳ سحر پهلوان نشان، روانشناس  با حضور در برنامه صبحانه ایرانی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *