دیپ فیک و اطلاعات شخصی سرقتی برای مقاصد بیشمار فریبنده از جمله فیشینگ و سرقت هویت، به کمک کلاهبرداران اینترنتی میآیند.
به گزارش ایسنا، مرکز شکایات جرایم اینترنتی در افبیآی در مورد مجرمان سایبری که برای درخواست موقعیتهای کاری از راه دور از دیپفیک و اطلاعات شخصی استفاده میکنند، هشدار داد. نقشهای مورد بررسی شامل فناوری اطلاعات و برنامهنویسی رایانه، پایگاه داده و عملکردهای شغلی مرتبط با نرمافزار است، دسترسی به اطلاعات حساس شرکت، مانند اطلاعات شخصی مشتری، دادههای مالی، پایگاههای اطلاعاتی شرکت یا اطلاعات اختصاصی هم از موارد نقضشده بود.
دیپفیک گزینه ترجیحی عوامل تهدید برای رسیدن به شغل دلخواه است. دیپفیک، ویدئوها، صداها یا تصاویری هستند که توسط هوش مصنوعی تقلید میشوند و با تقلید از یک فرد واقعی چیزی را میگویند یا انجام میدهند که هرگز آن را نگفته یا انجام نداده است. اگر چه این فناوری برای سرگرمی و حتی محافظت از حریم خصوصی افراد با پنهان کردن هویت آنها با هوش مصنوعی عالی است، متخصصان فناوری اطلاعات بهطور فزآیندهای نگران خطرات احتمالی آنها هستند، از تبلیغات انتخاباتی گرفته تا شواهد ویدیویی جعلی و حتی رهبرانی که به نیروهای خود دستور عقبنشینی میدهند، نگرانیهای مختلفی در ارتباط با دیپفیک وجود داشته دارد.
وبسایت سایبرنیوز اعلام میکند که گزارش مدیران شرکتها نشاندهنده افزایش متقاضیانی است که حرکات لبهای آنها با صدا در طول مصاحبه مجازی همخوانی ندارد، این شامل مواردی مانند سرفه و عطسه هم بوده که این موضوع خود نشاندهندهی استفاده از دیپفیک برای هدف قرار دادن کاربران عادی به جای شخصیتهای سیاسی و افراد مشهور است. موارد جدید نشان میدهد که حملات به سمت کاربران عادی اینترنت و افراد خصوصی حرکت میکنند.
عوامل تهدیدکننده، با استفاده از اطلاعات شخصی سرقتشده و هویت افراد دیگر برای موقعیتهای کاری درخواست فرستادند، همانطور که این فناوری به تکامل خود ادامه میدهد؛ نگرانیها در مورد استفاده از اطلاعات در دسترس همه ما افزایش مییابد. محققان میگویند که دادههای نادرست میتواند چنین تاثیری بر زندگی ما داشته باشد؛ مخصوصا کودکان که بیشتر در معرض گرفتاری در دام کلاهبرداری با دادههای نادرست و فاششده هستند.
انتهای پیام