سرمربی تیم ملی دوومیدانی نابینایان و کمبینایان با اشاره به اعزام ۸ دوومیدانی کار به مسابقات بینالمللی مراکش گفت: تلاش دوومیدانی کاران نابینا و کم بینا ارتقا رکورد در این مسابقات است.
علی اصغر هادیزاده در گفتوگو با ایسنا، درباره وضعیت دوومیدانی کاران نابینا و کمبینا اعزامی به مسابقات بینالمللی مراکش اظهار کرد: بعد از تغییر زمان برگزاری بازیهای پاراآسیایی هانگژو، مسابقات بینالمللی مراکش تنها فرصت برای انجام کلاس بندی بینالمللی و ارزیابی و محک دوومیدانی کاران نابینا و کم بینا بعد از پارالمپیک توکیو است تا در جریان عملکرد و وضعیت رکورد خود قرار بگیرند، البته چون سیاست کمیته ملی پارالمپیک اعزام کیفی و مدال آور بود، تنها کسانی به مراکش اعزام میشوند که شانس کسب مدال طلا در بازیهای پاراآسیایی هانگژو چین را دارند.
وی از هاجر صفرزاده، حکیمه گودرزی، امیر خسروانی، امید ظریف، مهدی اولاد، علی پیروج، مهرداد مرادی و سامان پاکباز ۸ ورزشکار اعزامی به مراکش نام برد و گفت: تلاش بر این است که دوومیدانی کاران نابینا و کمبینا ضمن کسب مدال، برای ارتقای رکورد نیز در مراکش رقابت کنند.
هادیزاده همچنین با اشاره به رشد و پیشرفت رکورد دوومیدانی کاران نابینا و کمبینا طی چند سال اخیر، تصریح کرد: بعد از بازیهای پاراآسیایی جاکارتا رکورد دوومیدانی کاران نابینا و کمبینا رشد چشمگیری داشت که این پیشرفت را در پارالمپیک توکیو شاهد بودیم، در حال حاضر نیز با برنامهریزی و هدفگذاری صورت گرفته سعی داریم ابتدا در بازیهای پاراآسیایی هانگژو و سپس پارالمپیک پاریس از نظر کیفی بهترین عملکرد را داشته باشیم.
سرمربی تیم ملی دوومیدانی نابینایان و کمبینایان گفت: با توجه به این که سال آینده به جز شرکت در بازیهای پاراآسیایی هانگژو، مسابقات جهانی دوومیدانی و کسب سهمیه ورود به پارالمپیک پاریس را نیز پیش رو داریم، امسال به دنبال آن هستیم تا با برگزاری اردوها به طور منظم و پی در پی شرایط ایدهالی را برای ورزشکاران اعزامی به ویژه شانس کسب طلا فراهم کنیم تا این روند رشد متوقف نشود.
هادیزاده در پایان تاکید کرد: در پارالمپیک توکیو بیشترین رشد را از نظر کسب مدال داشتیم که قطعا این رشد تا پارالمپیک پاریس با افزایش تعداد مدال های طلا ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام