معاون پرستاری وزارت بهداشت معتقد است که دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی میتواند علاوه بر اینکه متولی تولید علم و دانش و شواهد باشد، در حوزه سیاست گذاری به شکل کلان و کشوری ایفای نقش کند.
به گزارش ایسنا، عبادی در نشست تبیین و جایگاه سلامت اجتماعی و توانبخشی در نظام سلامت، گفت: علی رغم اینکه وزارت بهداشت متولی مستقیم سلامت مردم است، اما سهم و تاثیرگذاری آن بر مولفههای سلامت تنها به عنوان یک دستگاه بین ۲۵ تا ۳۵ درصد تخمین زده میشود و بسیار از موضوعاتی که در سلامت تاثیر مستقیم میگذارد ناشی از عملکرد سایر دستگاههاست.
عبادی با بیان اینکه یکی از اجزای چهارگانه تعریف سلامت براساس تعریف سازمان جهانی بهداشت سلامت جسمانی، روانی و اجتماعی و معنوی است، گفت: اما تمرکز ما بیشتر بر سلامت جسمانی و اندکی روانی است و دو بخش دیگر تقریبا رها شده است.
وی با بیان اینکه طی چند سال گذشته موضوعی در کشور تحت عنوان اعتماد اجتماعی مطرح و درباره آن صحبت میشود که یکی از موضوعاتی است همه دستگاهها درگیر آن هستند و بخشی از سلامت اجتماعی تلقی میشود، گفت: بنابراین دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی میتواند علاوه بر اینکه متولی تولید علم و دانش و شواهد باشد، در حوزه سیاست گذاری به شکل کلان و کشوری ایفای نقش کند.
به گزارش ایسنا، دکتر غفاری، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت نیز در این نشست با بیان اینکه ما در کشور آینده نگری مناسبی نداریم، گفت: سلامت اجتماعی فقط مخصوص افراد مسن نیست. امروز در کشور جوانهای ما دچار مشکلات روحی و روانی شدند و بحث سن بالا نیست، لذا به نظر میرسد با این امکانات باید نگاه ویژهای به این حوزه داشته باشیم و مراقبت کنیم.
انتهای پیام