انار منبع خوبی از آهن، ویتامین C و کلسیم است که خوردن آن را به افرادی که دچار کمخونی هستند یا سیستم ایمنی ضعیفی دارند بهشدت توصیه میکنند. عموماً این میوه را بهصورت تازه یا آب انار و رب انار مصرف میکنند؛ اما باید بگوییم که کوکتل انار یکی دیگر از فراوردههای خوشطعم و لذیذ این میوه است.
حال ممکن است این سؤال برایتان پیش بیاید که اصلاً کوکتل انار چیست؟ کوکتلها نوشیدنیهایی هستند که بر پایه ماءالشعیرهای الکلی یا غیرالکلی تهیه میشوند. مخلوط ماءالشعیر و انار یک ترکیب انفجاری و مقوی خواهد بود که علاوه بر طعم دلنشین خود تمامی خواص آب انار را در خود جای داده است. شما میتوانید با مطالعه این مقاله از مجله پیام امروز طرز تهیه کوکتل انار را در ۴ روش بیاموزید و از آن برای پذیرایی یا میان وعده استفاده کنید.
فهرست مقاله
طرز تهیه کوکتل انار ساده و فوری
این نوشیدنی یکی از سادهترین و آسانترین راههای ساخت کوکتل انار در خانه است.
مواد لازم
آب انار | ۱ لیوان |
ماءالشعیر | ۱ لیوان |
عسل | ۱ قاشق غذاخوری |
دانه انار | ۱ قاشق غذاخوری |
دستور تهیه کوکتل انار ساده و فوری
- گام اول را با گذاشتن ماءالشعیر و آب انار در فریزر شروع میکنیم. این نوشیدنیها را به مدت ۱ ساعت در فریزر میگذاریم تا نیمبند شوند.
- دستگاه مخلوطکن را حاضر کنید.
- آب انار و ماءالشعیر را داخل مخلوطکن بریزید و تا یکدست شدن مواد ادامه دهید.
- معمولاً ۳ تا ۴ دقیقه کافی است تا کوکتل انار در مخلوطکن یکدست شود.
- حالا عسل را داخل کوکتل بریزید و با قاشق چوبی در حد مخلوط شدن عسل هم بزنید.
- پس از آماده شدن، نوشیدنیتان را بین ۲ تا ۳ لیوان تقسیم کنید و دانههای انار را روی آنها بپاشید.
- در صورت تمایل میتوانید ۱ تا ۲ تکه یخ کوچک داخل لیوانها بیندازید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه معجون انار
طرز تهیه کوکتل انار با لیموترش
از دیگر نوشیدنیهای خوشطعم و خوشرنگی که میتوان به کمک انار و لیموترش تهیه کرد، کوکتل انار و لیموترش است.
مواد لازم
آب انار | ۲ لیوان |
ماءالشعیر | ۱ لیوان |
لیموترش تازه | ۱ عدد کوچک |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
دانه انار | ۲ قاشق غذاخوری |
دستور تهیه کوکتل انار و لیموترش
- ماءالشعیر را به مدت ۱ ساعت در فریزر بگذارید تا نیمبند شود.
- آب انار، ماءالشعیر، شکر و آب لیموترش تازه را در دستگاه مخلوطکن بریزید تا مواد هم مزه شوند.
- نوشیدنی خود را بین ۳ تا ۴ لیوان تقسیم کنید و روی هر لیوان را کمی دانه انار بپاشید. کار شما به اتمام رسید. نوش جان.
طرز تهیه کوکتل انار با بهار نارنج
برای تهیه این نوع کوکتل به مقدار کمی عرق بهار نارنج نیاز داریم.
مواد لازم
آب انار | ۲ لیوان |
ماءالشعیر | ۱ لیوان |
عرق بهار نارنج | ½ فنجان |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
آب لیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
دستور تهیه کوکتل انار و بهار نارنج
- در مرحله اول ماءالشعیر نیمبند شده را از فریزر در میآوریم.
- پارچ مخلوطکن را با ماءالشعیر، آب انار، عرق بهارنارنج و شکر پر میکنیم.
- مخلوطکن را به مدت ۲ دقیقه روشن میکنیم تا مواد هم مزه شوند.
- کوکتل انار را داخل لیوانها ریخته و در صورت تمایل به کمک دانه انار یا ترافلهای رنگی تزیین میکنیم. تمام.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکتل پیناکولادا
طرز تهیه کوکتل انار و پرتقال
یکی از خوشطعمترین کوکتلهای فصل پاییز و زمستان، کوکتل انار و پرتقال است.
مواد لازم
آب انار | ۱ لیوان و نیم |
آب پرتقال | ½ لیوان |
آب گازدار | ½ لیوان |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
دانه انار | ۲ قاشق غذاخوری |
دو برش پرتقال | ۳ حلقه |
نارنج تازه | ۱ عدد |
دستور تهیه کوکتل انار و پرتقال
- آب انار تازه و آب پرتقال را به مدت ۱ ساعت در فریزر قرار دهید تا حالت نیمه منجمد پیدا کند.
- آبمیوههای نیمبند را به همراه آب نارنج و شکر داخل مخلوطکن بریزید تا یکدست شوند.
- مخلوط به دست آمده را بین ۳ تا ۴ لیوان تقسیم کنید و حجم باقیمانده لیوانها را با آب گازدار پر کنید.
- دانه انارها را روی کوکتلها بریزید و نهایتاً یک برش پرتقال روی دهانه لیوان قرار دهید. کوکتل انار و پرتقال شما آماده است. نوش جان.
طرز تهیه کوکتل گریپفروت و انار
دستور تهیه این کوکتل شباهت بسیار زیادی با طرز تهیه کوکتل انار و پرتقال دارد.
مواد لازم
آب گریپفروت تازه | ۱ لیوان |
آب انار | ۱ لیوان |
آب گازدار | ۱ لیوان |
بادیان ستارهای | ۲ عدد |
یخ خرد شده | ۱ فنجان |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
دستور تهیه کوکتل گریپفروت و انار
- ابتدا یک قابلمه متوسط بردارید و آب انار، آب گریپفروت، شکر و بادیان ستارهای را داخل آن بریزید.
- شعله اجاق را با حرارت ملایم تنظیم کنید و قابلمه را روی اجاق بگذارید.
- اجازه دهید تمامی مواد به مدت ۵ دقیقه با هم بهصورت ریز بجوشند.
- با گذشت این زمان کوکتل را از روی حرارت بردارید و ۳۰ دقیقه صبر کنید تا خنک شود.
- بادیان ستارهای را از داخل کوکتلها خارج کرده و آب گازدار را با باقی مواد مخلوط کنید.
- لیوانها را با یخ پر کنید و حجم باقیمانده را با کوکتل انار و گریپفروت پر کنید.
- برای تزیین میتوان از برگ نعنا تازه، یک برش کوچک لیمو، دانه انار یا ترافل رنگی کمک گرفت.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکتل های خنک تابستانه
فوت و فنهای طرز تهیه کوکتل انار
مدت زمان ماندگاری کوکتل انار ۳ تا ۴ ساعت است. سعی کنید حجم کمتری را در هر وعده تهیه کنید تا کیفیت نوشیدنی شما به هنگام مصرف بالا باشد.
افزودن شکر به ذائقه و رژیم غذاییتان بستگی دارد. در صورت تمایل میتوانید از شکر قهوهای یا عسل برای شیرین کردن کوکتل انار استفاده کنید.
برای داشتن نوشیدنی خنک و باکیفیت توصیه میکنیم که آب انار و ماءالشعیر را به مدت ۱ ساعت در فریزر قرار دهید تا نیمه منجمد شود.
اگر از آبمیوههای نیمه یخزده استفاده نمیکنید، چند تکه یخ در کوکتل خود بیندازید.
افزودن برگ نعنا، ترافل یا شکر رنگی، دانههای انار یا برشهای میوه اختیاری هستند و صرفاً برای زیباترشدن نوشیدنی به کار بسته میشوند.
ماءالشعیرهای کلاسیک و ماءالشعیر انار برای تهیه کوکتل انار بسیار مناسباند.
اگر به نوشیدنیهایی که با آب انار تهیه میشوند علاقهمند هستید، مقالات موجود در مجله پیام امروز برایتان جالب خواهد بود. از طرز تهیه چای پوست انار گرفته تا انواع نوشیدنیهای سردوگرم را میتوانید در این مجله جذاب و خواندنی مطالعه کنید.
کلام آخر
کوکتل انار از نوشیدنیهای لذیذ فصل پاییز و زمستان است که عمدتاً در وعده صبحانه یا به وقت صرف میان وعده میل میشود. کوکتل انار غیرالکلی یکی از سالمترین این نوشیدنیها است که برای هر سن و سالی با هر رژیم غذایی مناسب خواهد بود. در این قسمت از مجله پیام امروز دریافتیم که چگونه کوکتل انار خانگی بسازیم؟ راز خوشمزه شدن کوکتل انار چیست؟
اگر شما نیز دستور تهیه دیگری برای ساخت کوکتل انار دارید لطفاً با ما به اشتراک بگذارید. در صورت مفید بودن این مقاله آن را برای دوستان خود ارسال کنید.
سؤالات متداول
مصرف کوکتل انار مناسب چه افرادی است؟
نوشیدن کوکتل انار خانگی و غیرالکلی برای هر سنوسال با هر نوع رژیم غذایی مناسب است.
کوکتل انار حاوی چه مواد مغذی و آنتیاکسیدانی است؟
ویتامین سی، کلسیم و آهن سه نمونه از مواد مغذی و آنتیاکسیدان موجود در کوکتل انار هستند.
امکان تغییر مقدار شکر برای کوکتل انار وجود دارد؟
بله. میزان شیرینی این نوشیدنی به ذائقه و عادت غذایی شما باز میگردد. شما میتوانید مقدار شکر را کم یا زیاد کنید و در صورت تمایل عسل یا شکر قهوهای را جایگزین شکر سفید کنید.