عده‌ای فکر می‌کنند وام ارزی، مهریه است که پرداخت نکنند


رییس هیات عامل صندوق توسعه ملی:

عده‌ای فکر می‌کنند وام ارزی، مهریه است که پرداخت نکنند





رییس هیات عامل صندوق توسعه ملی با انتقاد از عدم وصول معوقات تسهیلات ارزی صندوق توسعه ملی گفت: برخی از مشتریان این وام‌ها را پس می‌دهند برخی از هم با همان حرف‌های جلسات خواستگاری‌ در پرداخت مهریه با بیان اینکه «کی داده و کی گرفته» وام‌ها را پس نمی‌دهند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، مهدی غضنفری در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری بانک مرکزی و صندوق توسعه ملی درباره تامین مالی ارزی و انتشار اوراق صکوک مراحبه اظهار داشت: جا دارد که یادی از شهید جمهور آقای رییسی داشته باشم که دو مصوبه نیکو از ایشان برای صندوق توسعه ملی باقی ماند. دو شیوه نامه سرمایه‌گذاری داخلی و شیوه نامه وصول مطالبات معوقه از مصوبات شهید رییسی بود که اگر این مصوبات را نداشتیم امروز برخی از تحرکات صندوق توسعه ملی امکان پذیر نبود و این دو مصوبه به ما اجازه داد فراتر از ارایه تسهیلات سنتی عمل کنیم. 

وی با اشاره به انتشار اوراق مراحبه گفت:  به طور سنتی در تامین مالی‌ها دو بازیگر متقاضی دو پرداخت کننده تسهیلات وجود دارد اما با حضور صندوق توسعه ملی سه بازیگر در روند تامین مالی نقش آفرینی می‌کنند و منابع صندوق به بانک ارایه می‌شود و از بانک به مشتریان می‌رسد در این میان برخی از مشتریان این وام‌ها را پس می‌دهند برخی از هم با همان حرف‌های جلسات خواستگاری‌ در پرداخت مهریه با بیان اینکه «کی داده و کی گرفته» وام‌ها را پس نمی‌دهند.

رییس هیات عامل صندوق توسعه ملی ادامه داد:  با توجه به اینکه در تامین مالی کنش‌گر اول صندوق است و اگر منابع محدود صندوق محدود باشد، تکلیف چیست؟ این مشکل و دغدغه با انتشار اوراق مراحبه حل می‌شود و باید کنش‌گر ها را افزایش دهیم و  مردم هم  می‌توانند اوراق خریداری کنند و با این روش می‌توانیم  ٢٠٠ میلیون یورو به صنعت فولاد کشور کمک کنیم و در این میان بانک مرکزی هم می‌تواند به عنوان  مستحکم کننده، نقش تنظیم گری را داشته باشد و می‌تواند به تحرک صندوق کمک کند و همچنین متقاضی را سنجش کند.

غضنفری افزود: همچنین بانک عامل هم‌  همان  نقش همیشگی واسطه گری وجوه را ایفا می‌کند و ضمانت کننده پرداخت‌ها و دریافت‌های خواهد بود اما در اوراق مراحبه بازیگران دیگری هم به میدان خواهد آمد و خیال متقاضی راحت است که فضای عادلانه برای مشارکت ایجاد شود و همچنین اگر اوراق ارزی خریداری کرد ریسک ریالی ندارد و ضمانت پرداخت ارزی داده می‌شود.

وی تاکید کرد: اوراق بهترین فرصت برای پروژه‌های نیمه تمام و ارزآور است که بتوانند از این ابزار مالی تامین مالی شوند و می‌توان با استفاده از توان بخش خصوصی و مردم تامین مالی بخش تولید کشور و بنگاه‌های بزرگ را انجام دهیم.

رییس هیات عامل صندوق توسعه ملی با بیان اینکه باید به سمت ابزارهای مالی نوین حرکت کنیم، گفت: بدون روش‌هایی جدید و ابزارهای مالی نوین تحقق رشد ٨ درصدی اقتصاد امکان پذیر نیست .  

 



انتهای پیام/



Source link

فیلتر سرامیکی

حتما ببینید

آمادگی مجلس ایران برای توسعه همکاری‌های پارلمانی ایران و عراق

به گزارش ایلنا، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی و محمود المشهدانی، رئیس جدید مجلس …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *