به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از ایران پرس؛ «مجیدرضا حریری» درباره اهمیت شرکت ایران در نشست سران سازمان همکاری شانگهای در ازبکستان تصریح کرد، این سازمان ابتدا بر مبنای امنیتی تشکیل شد اما به مرور و از سال ۲۰۱۵ عمده فعالیتهای آن به سمت پیمانهای جمعی و فعالیتهای اقتصادی حرکت کرد.
«سیدابراهیم رئیسی» رئیس جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه برای حضور در نشست سران سازمان همکاری شانگهای به سمرقند ازبکستان سفر میکند.
سند تعهدات ایران برای الحاق به سازمان همکاری شانگهای در سمرقند امضا می شود
رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین تاکید کرد، با توجه به عضویت کشورهایی مانند چین و هند در سازمان همکاری شانگهای، حضور ایران در این سازمان فرصتهای اقتصادی و سیاسی خوبی فراهم خواهد کرد.
حریری افزود، سازمان همکاری شانگهای از نظر بازار، تعداد جمعیت، اندازههای اقتصادی مطرح در جهان، میزان درآمد و نقش کشورهای عضو در تجارت بینالمللی، فرصتهای بیشماری برای اعضاء از جمله ایران فراهم میآورد.
وی با بیان اینکه در آینده فعالیتهای سازمان همکاری شانگهای رنگ و بوی اقتصادی بیشتری خواهد گرفت تصریح کرد، ظرفیتهای سازمان همکاری شانگهای فرصتهای بالقوهای برای ایران فراهم میکند و باید تلاش شود با حضور فعالتر در این سازمان از این فرصتها بهخوبی استفاده شود.
رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین با بیان اینکه صاحبنظران معتقدند، آینده اقتصاد جهان در آسیا به ویژه در آسیای جنوبی و آسیای جنوب شرقی است گفت، شرق آسیا و جنوب آسیا یک مرز ارتباطی با غرب آسیا و غرب جهان دارد که این مرز عملا کشور ایران است.
حریری اظهار کرد، ایران با توجه به موقعیت خود میتواند بهعنوان دروازه ورود و خروج به سازمان همکاری شانگهای باشد و دنیای غرب را به اقتصاد پویای شرق آسیا متصل کند.
انتهای پیام/