به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری پیام امروز، سیوهشتمین رویداد صندوق نوآوری در حوزه همکاری فناورانه در خدمترسانی به زائران اربعین حسینی صبح امروز با حضور ۵۰ شرکت دانشبنیان برگزار شد.
در این رویداد، نمایشگاهی از دستاوردهای شرکتهای دانشبنیان در زمینه خدماترسانی به زائران اربعین حسینی با همکاری جمعی از دستگاههای دولتی و نهادهای مردمی برگزار شد.
سیاوش ملکیفر؛ معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در ابتدای این رویداد گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی زاییده قانون حمایت از شرکتهای دانشبنیان است که با سرمایه اولیه ۳ هزار میلیارد تومانی آغاز شد.
وی گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی زیر نظر هیئت امنا به ریاست، رییس جمهوری فعالیت میکند. از سال ۱۳۹۲ تا امروز تعداد شرکتهای دانشبنیان به ۸۸۳۱ شرکت رسیده است که در حوزههای مختلف فعالیت میکنند. همچنین مجموع فروش شرکتهای دانشبنیان به ۴۳۵ هزار میلیارد تومان رسیده و ۲۶۶ هزار نفر اشتغال ایجاد کرده است.
وی تصریح کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی ۷۷ خدمات شامل ۱۹ تسهیلات، ۶ ضمانتنامه، ۸ خدمت سرمایهگذاری و ۴۵ خدمت در حوزه توانمندسازی داریم که ماهیت بلاعوض دارند. طبق قانون قرار بود نیم درصد از بودجه عمومی سالانه که رقم امسال آن بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد تومان است به صندوق تزریق شود که این عدد تخصیص نیافته است.
ملکیفر گفت: صندوق ۴۰ همت انواع خدمت را در طول سالیان گذشته ارایه کرده است. یکی از خدمات صندوق تلاش بر این است که دانشبنیانها در حوزههای مختلف نقش آفرینی کنند که در دوران کرونا ۶۰ شرکت دانشبنیان در این حوزه ورود کرده و نقش آفرینی کردند.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی تصریح کرد: ما ۳۷ رویداد در موضوعات مختلف از جمله صنایع هوایی، خودرو، زبان و ادب فارسی، سلامت و … برگزار کردیم که در این رویدادها نزدیک به ۵ هزار میلیارد تومان تفاهمنامه امضا شده است.
ملکیفر گفت: حوزه اربعین از حوزههایی است که شرکتهای دانشبنیان میتوانند نقشآفرینی جدی کنند. تلاش کردیم در قالب این رویداد، شرکتهای دانشبنیان و خلاق را بسیج کنیم. امروز این ۵۰ شرکت شناسایی شدند که در حوزههای سلامت تا ارتباطات و حمل و نقل و صنایع خلاق و بیمه میتوانند به زائران کمک کنند که اکسیژنساز، اسپری بینی، محتوای فرهنگی و … از جمله این محصولات است
انتهای پیام/