یک ویدیو شگفتانگیز از ایستگاه فضایی بینالمللی در حال گذر از روبروی خورشید در حین پیادهروی فضایی منتشر شده است.
به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس، این ایستگاه فضایی از روبروی یک لکهی خورشیدی گذشت که به اندازه کافی بزرگ بود که میتوانست زمین را ببلعد.
ثبت فیلم از ایستگاه فضایی بینالمللی که با سرعت تقریبی ۱۷۵۰۰ مایل در ساعت(۲۸۰۰۰ کیلومتر در ساعت) در فضا حرکت میکند، کار فوقالعادهای است و تیری لوگو (Thierry Legault)، عکاس نجومی فرانسوی، دوباره این ایستگاه را به تصویر کشیده است.
لوگو در جدیدترین فیلم خیرهکنندهی خود که در روز جمعه (۹ ژوئن) ثبت شد، ایستگاه فضایی بینالمللی را در حال عبور از روبهروی سه گروه از لکههای خورشیدی به تصویر کشید که بزرگترین آنها به اندازهای بزرگ است که میتواند زمین را به طور کامل ببلعد. کل گذر از روبهروی خورشید تنها ۰.۷۵ ثانیه طول کشید.
علاوه بر این، لوگو این لحظه را در حالی ثبت کرد که دو فضانورد ناسا، استفان بوون و وارن «وودی» هوبرگ، در حال پیادهروی فضایی برای نصب یک آرایه خورشیدی جدید در خارج از ایستگاه بودند.
او شش ساعت از خانهاش رانندگی کرد تا به هلند برود، جایی که تنها یک ساعت پس از شروع پیادهروی فضایی، این گذر را تماشا کرد.
این عکاس در این مورد نوشت: این بار ایستگاه فضایی بینالمللی در کسری از ثانیه از مقابل سه گروه از لکههای خورشیدی عبور کرد!
ایستگاه فضایی بینالمللی هر ۹۰ دقیقه یک بار به دور زمین میچرخد و مسافتی مشابه دو برابر زمین تا ماه را تنها در یک روز طی میکند.
اگرچه ممکن است در این فیلم ایستگاه فضایی و خورشید نزدیک به هم به نظر برسند اما ایستگاه فضایی بینالمللی در فاصلهای ایمن از خورشید قرار دارد. ایستگاه فضایی بینالمللی تقریبا ۲۵۰ مایل(۴۰۲ کیلومتر) بالاتر از زمین در مدار قرار دارد اما خورشید به طور متوسط تقریبا ۳۰۰ هزار بار دورتر از ما قرار دارد، یعنی در فاصلهی ۹۳ میلیون مایلی(۱۵۰ میلیون کیلومتری).
راز ثبت چنین لحظهی نمادینی چیست؟ برنامهریزی دقیق و آسمانی صاف!
انتهای پیام