مبارزه با پشه آئدس آسان نخواهد بود/مهم ترین فاکتور انتقال تب دنگی – خبرگزاری مهر

… وی با اشاره به بازدیدهایش به همراه گروه های مختلف وزارت بهداشت شامل بخش مبارزه با بیماری ها و بخش آموزش همگانی و بهسازی محیط، از استان هرمزگان و شهرهای آلوده از نظر پشه آئدس و شهرهای در معرض خطر، گفت: تعداد زیادی از بیماران مبتلا به تب دنگی از کشورهای دیگر به ایران آمده اند. یکی از مسائل مهم جهت پیشگیری، جلوگیری از انتقال داخلی بود که متاسفانه این انتقال داخلی بالاخره صورت گرفت. …

واکسنی برای تب دنگی وجود ندارد و شایع ترین نوع بیماری است که می تواند توسط پشه انتقال یابد. خیاط زاده بیان کرد: استفاده از توری برای پنجره و درب و اسپری های دور کننده حشرات از راه های پیشگیری از گزش پشه آئدس و ابتلا به بیماری تب دنگی است. مدیر گروه بیماری های واگیر دانشگاه علوم پزشکی تبریز عنوان کرد: پس از گزش پشه ی آئدس محل نیش این پشه دچار خارش و حساسیت و قرمزی می شود، تب دنگی …

پیشگیری از ابتلاء به تب دنگی بسیار مهم است، افزود: بیماران مبتلا به تب دنگی باید حتماً ایزوله شوند و با استفاده از پشه بند امکان تماس پشه با بیمار را کم کنیم؛ جدا کردن فرد بیمار از افراد سالم خیلی مهم است؛ این به این معنا نیست که بیمار می تواند بیماری منتقل کند؛ تب دنگی از طریق تنفس، دست دادن یا روبوسی منتقل نمی شود بلکه پشه آئدس که عامل انتقال بیماری است، بیماری را از فرد مبتلا به فرد سالم منتقل …

بتوانیم محیط را برای پشه ناسالم کنیم و اجازه تخم ریزی ندهیم، می توانیم گام خوبی در جهت کنترل بیماری برداریم. وی افزود: باید به فکر بهسازی محیط و آموزش همگانی باشیم. معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر در ۵ استان شامل هرمزگان، سیستان و بلوچستان، بوشهر، گیلان و مازندران پشه آئدس صید شده است. …

کارشناسان بهداشت محیط و مبارزه با بیماری های شرق تهران با همکاری کارکنان پایانه مسافربری شرق تهران برای بررسی محیط های جاگذاری شده در محوطه ترمینال، همه تله های پشه آئدس جاگذاری شده را برای حضور یا عدم حضور این پشه در منطقه بررسی خواهند کرد. چه اقداماتی برای پیشگیری از تب دنگی نیاز است به واسطه انجام چنین اقداماتی، باید گفت که احتمال انتقال این پشه به تهران از مرزهای شرقی که …

متفاوت است و پشه جنوب تهاجمی تر و بیماری زاتر است و شدت بیماری بیشتری دارد. وی بیان کرد: استان های همجوار این استان ها شامل خوزستان در جنوب و گلستان در شمال کشور در معرض خطر هستند و بر همین مبنا تمام استان هایی که با استان های آلوده ارتباط دارند، کنترل می شوند. فرشیدی گفت: برای انتقال بیماری سه عامل شامل پشه، ویروس و انسان مهم است، اگر این سه کنار هم قرار بگیرند انتقال بیماری صورت خواهد گرفت و باید کاری کنیم گزش صورت نگیرد، اما باید توجه داشته باشیم بهسازی محیط و استفاده از توری برای پنجره منازل ضروری است و باید استفاده شود. منبع: fararu-754319 …

…> فرشیدی اظهار کرد: در دو روز گذشته همراه با گروه های مختلف وزارت بهداشت شامل بخش مبارزه با بیماری ها و بخش آموزش همگانی و بهسازی محیط بازدیدی از استان هرمزگان و شهرهای آلوده از نظر پشه آئدس و شهرهای در معرض خطر داشتیم. وی افزود: تعداد زیادی از بیماران مبتلا به تب دنگی از کشورهای دیگر به ایران آمده اند، یکی از مسائلی که مهم بود جلوگیری از انتقال داخلی بود که متأسفانه این انتقال داخلی …

به ایران آمده اند، بیان کرد: یکی از مسائلی مهم در این راستا، جلوگیری از انتقال داخلی بود که این انتقال داخلی نیز انجام شد. معاون وزیر بهداشت اظهار کرد: طی ۲ روز گذشته همراه با گروه های مختلف وزارت بهداشت شامل بخش مبارزه با بیماری ها و بخش آموزش همگانی و بهسازی محیط بازدیدی از استان هرمزگان و شهرهای آلوده از نظر پشه آئدس و شهرهای در معرض خطر داشتیم. در سه ماه گذشته تراکم …

بهسازی محیط و افزایش سواد سلامت افراد و آموزش مردمی در خصوص ویژگی های این پشه و بیماری های آن دانست و گفت: افرادی که دچار گزش شده و علائم بیماری همچون تب و بدن درد در آنان بروز می کند، باید به مراکز بهداشتی مراجعه کنند. رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت تاکید کرد: آئدس استان های جنوبی کشور، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و خوزستان را آلوده کرده است. در شمال کشور نیز استان …

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، معاون وزیر بهداشت اعلام کرد: در حال حاضر در ۵ استان شامل هرمزگان، سیستان و بلوچستان، بوشهر، گیلان و مازندران پشه آئدس صید شده است. هر چند نوع پشه صید شده در شمال و جنوب با یکدیگر متفاوت است و پشه جنوب تهاجمی تر و بیماری زاتر است و شدت بیماری بیشتری دارد. در هفته های اخیر مبحث شیوع بیماری تب دنگی که ویروس آن با گزش پشه آئدس به افراد منتقل می شود در کشور …

مستعمل آن را به دیگر کشورهای جهان منتقل کرده است. وی ادامه می دهد: این پشه سازگار با اغلب اقلیم ها است و می تواند ویروس را به نسل بعد از خود با تخم گذاری منتقل کند. آئدس موجب چه بیماری می شود رحمتی می گوید: پشه آئدس موجب بیماری عفونتی تب دنگی در انسان می شود. وی ادامه می دهد: تب دنگی به عنوان تب استخوان شکن نیز شناخته می شود زیرا که به دلیل درد شدید حاصل از …

تخم گذاری کند. وی گفت: تب دنگی فقط از طریق گزش پشه آئدس ناقل منتقل می شود و امکان انتقال انسان به انسان وجود ندارد. فرشیدی گفت: در کنار دانشگاه های علوم پزشکی، همه ارگان های مربوط باید برای بهسازی محیط تلاش کنند. دکترای حشره شناسی پزشکی نیز گفت: این پشه در هر مکانی که قطره ای آب باشد رشد و تکثیر می یابد. فاطمه باقری افزود: پشه آئدس تاکنون در بندرعباس، هرمز …

شود بلکه پشه آئدس که عامل انتقال بیماری است، بیماری را از فرد مبتلا به فرد سالم منتقل می کند. این مقام مسئول اظهار کرد: بندرعباس آزمایشگاه خوبی دارد که توانسته اند ویروس را در پشه ها تشخیص دهند اما نسبت پشه های آلوده خیلی کم است؛ اگر انتقال صورت گیرد، کنترل آلودگی پشه ها سخت خواهد بود. معاون وزیر بهداشت در مورد داروی درمان تب دنگی گفت: برای بیماری که تب و بدن درد داشته باشد …

حسین فرشیدی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با تاکید بر کنترل کنونی تب دنگی گفت: بندرعباس منبع ورودی به کشور و عامل انتقال بیماری از کشور های همسایه است. معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به تاثیر تب دنگی بر اقتصاد کشور، افزود: تلاش کنونی در استان هرمزگان برای کنترل پشه آئدس و تخم گذاری آن، تلاش برای کل کشور است، از این رو همه دستگاه ها و وزارتخانه ها موظف به کنترل این بیماری …

: تاکنون۱۴۹ مورد ابتلا به این بیماری در کشور گزارش شده و یک مورد مرگ را نیز به دنبال داشته است. معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد خاطرنشان کرد: فرد مورد گزش دو تا هفت روز دارای علائم می شود که در ابتدا علائمی همچون سرماخوردگی خفیف و آنفلوآنزا دارد و با شدیدتر شدن بیماری دچار تب، سردرد، بدن درد، درد پشت کره چشم، تورم و درد مفاصل و خون ریزی لثه و بینی می شود. دکتر صالحی فرد …

روزنو : شهنام عرشی، در نشست مدیریت بهینه، پیشگیری و کنترل بیماری های منتقله از پشه آئدس که با حضور نمایندگان وزارتخانه ها، دستگاه ها و سازمان های مختلف در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: هم اکنون ۴۰ شهر ایران درگیر پشه آئدس هستند. وی افزود: پشه آئدس چهار بیماری تب دانگ، تب زرد، چیکونگونیا و زیکا را ایجاد می کند که در حال حاضر هیچکدام از این بیماری ها واکسن و درمان قطعی …

وسیله سازمان جهانی بهداشت مهم در خصوص پشه آئدس: ۱- این پشه به رنگ های تیره علاقه دارد، بنابراین توصیه می شود در طبیعت برای جلوگیری از گزش این پشه، از لباس های رنگ روشن و گشاد استفاده کرد. ۲- این پشه در طول روز فعالیت می کند؛ پس برای محافظت از گزش بایستی از اسپری دورکننده استفاده کرد. ۳- با توجه به علاقه این پشه به تخم ریزی در ظروف دست ساز بشر، از رها کردن …

تب دنگی یک بیماری ویروسی است و از طریق گزش پشه های آلوده به ویروس دنگی به انسان منتقل می شود. در حال حاضر صید پشه آئدس در ۵ استان کشور گزارش شده است. به گزارش کاماپرس، حسین فرشیدی معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر در ۵ استان هرمزگان، سیستان و بلوچستان، بوشهر، گیلان و مازندران پشه آئدس صید شده است، گفت: هرچند نوع پشه صید شده در شمال و جنوب با یکدیگر متفات بوده و پشه جنوب …

علی محمدیان در گفت وگو با خبرنگار بسیج در اردبیل اظهار داشت: وجود پشه به خودی خود عامل و ناقل بیماری نیست بلکه در صورت آلوده بودن پشه به انگل دنگی امکان انتقال بیماری به افراد وجود دارد. وی تصریح کرد: در ۸۰ درصد موارد گزش این پشه هیچ آسیب و خطری ایجاد نمی کند و تنها در پنج درصد افراد علایم خفیف را بروز داده و در یک درصد نیز با ایجاد شوک و یا خونریزی می تواند به مرگ منجر شود. …

تخلیه نخاله ساختمانی و زباله ها انجام می دهد. رئیس مرکز بهداشت خوزستان گفت: پشه آئدس دارای دو گونه مهاجم و غیر مهاجم است. نوع مهاجم ناقل سه نوع بیماری است که شایع ترین آن تب دنگی می باشد. پشه غیر مهاجم غیر ناقل است و تاکنون نوع پشه مهاجم آئدس در استان خوزستان صید و شناسایی نشده است ولی اقدامات لازم برای مقابله با این پشه در استان فراهم شده است. رئیس مرکز بهداشت خوزستان از مردم خواسته شیوه نامه های بهداشتی را برای پیشگیری از ابتلا به تب دنگی رعایت کنند. …

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم ، بیماری دانگ یا تب دنگی یا تب استخوان شکن نوعی بیماری است که اگرچه جدیداً به وجود نیامده و از سال های پیش نیز در جهان وجود داشته اما این روزها به دلیل تغییرات اقلیمی و در پی بروز سیلاب در برخی کشورهای همسایه بیشتر شایع شده و متأسفانه دامنه آن به کشور ما نیز گسترش یافته است. طبق آخرین گزارش وزارت بهداشت، ۱۴۶ نفر در کشور به تب دنگی مبتلا شده اند که عمدتاً …

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، جهانبخش یوسفی اظهار کرد: لازم است محیط رشد پشه آئدس ناامن و شرایط زیست و تخم گذاری آن از بین برود. وی افزود: طبق آخرین آمار ها تا ۱۹ تیر، ۱۴۹ نفر مبتلا به تب دنگی در ایران به ثبت رسیده است که ۱۱ نفر از آنان در داخل کشور مبتلا و بقیه از سایر کشور ها بخصوص کشور امارات مبتلا و وارد ایران شده اند. مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری های …

به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد ؛ بیماری دانگ یا تب دنگی یا تب استخوان شکن نوعی بیماری است که اگرچه جدیداً به وجود نیامده و از سال های پیش نیز در جهان وجود داشته اما این روزها به دلیل تغییرات اقلیمی و در پی بروز سیلاب در برخی کشورهای همسایه بیشتر شایع شده و متأسفانه دامنه آن به کشور ما نیز گسترش یافته است. طبق آخرین گزارش وزارت بهداشت، ۱۴۶ نفر در کشور به تب دنگی مبتلا شده اند که عمدتاً سابقه سفر …

دکتر صالحی فرد گفت: خوشبختانه تاکنون این پشه در استان مشاهده و صید نشده و مورد ثابت شده ای از بیماری ناشی از گزش پشه ائدس در استان گزارش نشده است. وی افزود: با توجه به فعالیت این پشه در برخی استان های شمالی و جنوبی کشور، آمادگی جهت مبارزه با آن ضروری است. موردی از بیماری تب دنگی در استان شناسایی نشده است دکتر صالحی فرد اضافه کرد: از این رو کمیته های پنج گانه …

و گفت: همچنین شرکت آب و فاضلاب استان نیز موظف شد در صورت وجود آب های ساکن در آبشوران، و دو رودخانه چم بشیر و قره سو در شهر کرمانشاه نسبت به پاکسازی آنها اقدامات لازم را انجام دهد. وی از آماده باش شبکه بهداشت و درمان استان در راستای احتمال ورود این نوع پشه به استان خبر داد و گفت: هر چند سرایت این بیماری از انسان به انسان قابل انتقال نیست و تنها از طریق نیش و گزیدن پشه آئدس انتقال می یابد …

آمریکای جنوبی و برزیل و سپس در هندوستان، آسیای جنوبی، پاکستان و برخی کشورهای اروپایی مشاهده شد. تب دنگی مانند کرونا همه گیر نمی شود وی در پاسخ به این سؤال که آیا امکان بروز یک همه گیری مانند آن چه در کرونا شاهد بودیم وجود دارد؟ گفت: خوشبختانه بر خلاف بسیاری از بیماری های عفونی دیگر، تب دنگی نمی تواند به صورت مستقیم از یک فرد به فرد دیگر منتقل شود و راه انتقال آن گزش پشه آلوده و …

ورود زائران پاکستانی به کشورمان و همچنین سفر هموطنان به عراق برای مراسم اربعین حسینی هستیم، گفت: باید در این رابطه آمادگی لازم را داشته باشیم. وی با تاکید بر اینکه تب دنگی از انسان به انسان منتقل نمی شود، اظهار داشت: این بیماری از طریق گزش پشه آئدس منتقل می شود و پشه آلوده می تواند آن را به سایر افراد منتقل کند. رئیس کمیسیون بهداشت در مجلس با تاکید بر اینکه وزارت بهداشت آمادگی …

: خوشبختانه پشه در این استان ها، هنوز ناقل بیماری نبوده اند، به جز در بندرلنگه که چند بیمار بدون سابقه سفر به خارج از کشور شناسایی شده اند که نشانه آلوده شدن پشه های آئدس اجیپتی به ویروس دانگ در برخی محلات این شهرستان است. سرپرست دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت همچنین گفت: خوشبختانه تب دنگی بر خلاف اغلب بیماری های عفونی دیگر، نمی تواند به صورت مستقیم از یک نفر به نفر بعدی منتقل شود و …


Source link

فیلتر سرامیکی

حتما ببینید

کنترل تب دنگی به تنهایی از عهده وزارت بهداشت خارج است/ نیازمند اختصاص یک همت برای مقابله با بیماری هستیم – خانه ملت

گزارش شده است که تنها ۱۲ مورد بومی بوده اند و الباقی پس از سفر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner