به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امیرحسین ثابتی، با اشاره به نحوه حضورش در انتخابات گفت: از هر گروهی که پیشنهاد حضورم در لیست و ائتلافی را مطرح کردند، تشکر کردم. به آنها گفتم که اگر دوست دارند نامم را در لیست بگذارند و اگر نمی خواهند این کار را انجام ندهند لذا اطلاعی ندارم که نام بنده در لیست کدام جبهه و ائتلاف قرار میگیرد.
بنابر گزارش ایسنا، وی ادامه داد: تاکنون از امنا، جبهه پایداری و شریان تماسهایی داشته و صحبت کردند، شورای ائتلاف هم پیامکی به همه نامزدهای تهران زد که در صورت تمایل رزومهشان را در سامانه ای ثبت کنند که این کار را انجام ندادم چون ملاک تصمیم گیری در شورای ائتلاف، رزومه نیست و براساس سهم بندی تصمیم گیری می شود لذا نمی دانم در کدام لیست قرار میگیرم.
این فعال سیاسی اصولگرا درباره اینکه در صورت قرار نگرفتن نامش در لیستی آیا احتمال پیروزی در انتخابات را دارد، گفت: انتخابات فقط برد و باخت نیست؛ در ایام تبلیغات هم می توان کارهایی کرد و حرفهایی زد و به مردم منتقل کرد نمونه اش موضوع شفافیت هزینههای تبلیغات انتخابات است.
ثابتی توضیح داد: بنده در صفحات مجازیام شماره حساب اعلامی به وزارت کشور و میزان تراکنش ها و مبالغ جمع شده را ذکر کردم تا همه چیز شفاف باشد. درباره لیست ها هم به همه گفتم که اگر دوست دارند من را در لیستی بگذارند حال اینکه درخواست همه این است که نامش در لیستها گذاشته شود؛ میخواهم بگویم این فرهنگ غلط را می توان با یکسری کارها اصلاح کرد.
وی درباره اینکه با چه عنوانی در جلسات پرسش و پاسخ مدارس و مساجد شرکت می کند، گفت: مساجد و مدارس با عنوان فعال رسانه ای و مدرس در دانشگاه از بنده برای برگزاری جلسه پرسش و پاسخ دعوت می کنند لذا این جلسات در قالب یک فوق برنامه برای بچه ها تعریف می شود.
این کاندیدای انتخابات مجلس درباره اینکه بر اساس چه سابقه ای در دانشگاه شریف تدریس کرده است، گفت: رشته ام از لیسانس تا دکترا علوم سیاسی بوده و قبل از دعوت دانشگاه شریف برای تدریس، سابقه تدریس در دانشگاه های دیگر را داشتم کما اینکه اکنون در دانشگاه سوره درس می دهم.
وی با بیان اینکه در دانشگاه درس انقلاب اسلامی را تدریس می کند گفت: به دروغ گفتند که عضو هیات علمی شدم که این طور نیست و عضو هیات علمی نیستم؛ این هجمه ها را راه می اندازند چون می دانند من فساد اقتصادی و فساد دیگری ندارم و تنها دنبال هجمه هستند.
ثابتی در پاسخ به اینکه خود را نزدیک به کدام گروه سیاسی اصولگرا می داند، گفت: هیچ کدام؛ به همه آنهایی که از من برای حضور در لیستی دعوت کردند، گفتم که اگر نامم را در لیستی می گذارند، از لطف آنهاست اما اگر فکر می کنند تصمیم گیریشان براساس شاخص ها و شایسته سالاری بوده نام من را در لیست بگذارید وگرنه توقعی ندارم.
وی در پایان درباره اینکه پیش بینی اش از پیروزی کدام لیست در انتخابات تهران گفت: قابل پیش بینی نیست اما فکر میکنم در انتخابات مجلس دوزادهم احتمال کمتری وجود دارد که هر ۳۰ نفر یک لیست پیروز انتخابات شوند ولی در نهایت باید صبر کرد.
جبهه پایداری در راستای اهداف انقلاب با جریانهای انقلابی همکاری میکند
همچنین ایسنا نوشت؛
غلامحسین رضوانی اظهار کرد: مردم وظایفشان را درباره انتخابات انجام میدهند. فعالان سیاسی نیز در عرصه انتخابات فعالیت دارند، حتی آنهایی که وانمود میکردند تحرک کافی در رقابتهای انتخاباتی وجود ندارد، هم بسیار پرتحرک هستند.
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری درباره فعالیت جبهه پایداری در انتخابات گفت: جبهه پایداری همچون دورههای گذشته براساس وظیفه شرعی، انقلابی و قانونی در انتخابات فعال است و در راستای شناسایی نیروهای مستعد و مطابق شاخصها فعالیت میکند.
وی درباره وحدت جبهه پایداری با سایر گروههای اصولگرا گفت: ما اصولا وحدت را یک مقوله شکلی نمی دانیم چون مقوله محتوایی نیز است؛ بر این اساس الگوی چهار مرحلهای وحدت پیشبینی شده که شامل همافزایی جریانهای انقلابی و تخریب نکردن یکدیگر است. همچنین طبق این الگو درباره شاخصهای افرادی که می توانند در تراز نمایندگی مجلس باشند، توافق کنیم. درمرحله تعیین مصادیق، تلاش میکنیم در تعداد مصادیق مشترک باشیم و در بهترین حالت به لیست واحد برسیم.
این نماینده مجلس بیان کرد: در تمام این موارد با جریانهای انقلابی تعامل داریم البته منظور جریانهای انقلابی حقیقی و ریشه دار است نه جریانها موسمی که در دوران انتخابات فعال میشوند و صرفا هدفشان انتخابات است؛ ما با جریانهای انقلابی در راستای اهداف انقلاب، افزایش کارآمدی نظام و کارگزاران نظام همکاری داشته و داریم.
رضوانی در پایان مجدداد گفت: وحدت صرفا یک ادعای شکلی نیست و ما برای رسیدن به آن مراحل چهارگانهای را مدنظر داریم. در نهایت امیدواریم هر چه خیر و صلاح مردم است، اتفاق بیفتد.
۲۷۲۱۵