مجله معتبر "ساینس" از جایزه مصطفی به عنوان "نوبل اسلامی" یاد می‌کند

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری پیام امروز، دکتر شقایق حق‌جوی جوانمردی؛ رییس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی امروز در نهمین دوره نشست تبادل تجربیات علم و فناوری اظهار کرد: از یک‌ زمانی جریان اسلام‌هراسی به وجود آمد و از همان موقع یک عده‌ای به فکر افتادند که جریانات صلح‌طلبی در قالب‌های مختلف از جمله علم و فناوری به جهان معرفی شود و بنیاد مصطفی شروع به کار کرد ‌و به طور خاص بر روی فعالیت‌هایی متمرکز شد که در حوزه علم و فناوری بودند.

وی تأکید کرد: جایزه مصطفی یکی از بزرگترین جایزه‌هایی است که به دانشمندان صاحب اثر داده می‌شود و اگر نگاهی به بازتاب جایزه در رسانه‌های تخصصی علم و فناوری بیاندازیم، به عنوان مثال مجله ساینس، که یکی از معتبرترین مجلات علم و فناوری است از جایزه مصطفی به عنوان نوبل اسلامی نام برد که توسط ایران رهبری می‌شود.

حق‌جوی جوانمردی گفت: بنیاد مصطفی تأسیس شد تا در جهان علم و فناوری جریان‌سازی کند و نقش آموزه‌های اسلامی را نشان دهد. یکی از مهمترین برنامه‌های بنیاد استپ‌ است که به معنای برنامه تبادل علم و فناوری است که به طور خاص طراحی شده است تا میان دانشمندان مسلمان شبکه‌سازی کرده و یک فضای همدلانه ایجاد کند.

وی تصریح کرد: رویداد استپ قرار است ذهن‌های درخشان و دانشمندان برجسته را در کنار یکدیگر قرار دهد و امیدواریم پروژه‌های علم و فناوری مشترک در حاشیه این رویداد به ثمر بنشیند. در قالب‌های این نشست از سخنرانی تا پنل و میزگرد وجود دارد. ما تجربه ۸ دوره را داشتیم و این دوره نهمین دوره است و نخستین دوره آن در سال ۱۳۸۴ مصادف با نخستین دوره برگزاری جایزه مصطفی برگزار شد.

“استپ” دو بخش علمی و بخش فناوری دارد و پس تأکید کرد: هدف از برگزاری این نشست آن است که دانشمندان ایرانی از این رویداد آگاه شوند. ما برنامه‌‌ای داریم‌ تا در حوزه‌های سلامت، انرژی و هوش مصنوعی شبکه‌سازی کرده و دانشمندان را در کنار یکدیگر قرار دهیم.

انتهای پیام/

فیلتر سرامیکی

حتما ببینید

تفاوت اختلال یادگیری و بیش فعالی + فیلم-پیام امروز

۰۸:۵۶ – ۲۳ تير ۱۴۰۳ سحر پهلوان نشان، روانشناس  با حضور در برنامه صبحانه ایرانی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *