به گزارش خبرنگار مهر، محمد اله بخش بعدازظهر پنجشنبه در دیدار با فرماندار شهرستان نیر به منظور بررسی محورهای توسعه شیلاتی شهرستان نیر اظهار کرد: در این شهرستان سالانه یک هزار تن انواع آّبزیان گرم آبی و سردآبی تولید و روانه بازار مصرف می شود.
وی با اشاره به برنامههای اداره کل شیلات در شهرستان نیر خاطرنشان کرد: با توجه به وجود ظرفیت های گردشگری در شهرستان نیر به منظور شناساندن این قابلیت های آبزی پروری این شهرستان احداث جایگاه عرضه ماهی اهمیت زیادی دارد .
مدیرکل شیلات اردبیل مزیت های اجرای این طرح را در شهرستان نیر یادآور شد و بیان کرد: با توجه به حجم بالای مسافر در ایام تابستان علاوه بر فروش بالای آبزیان باعث رونق اقتصادی منطقه نیز خواهد شد.
اله بخش به نقش جایگاه عرضه آبزیان در تولید محصولات فرآوری شده اشاره کرد و افزود: با ایجاد جایگاه عرضه می توان محصولات دریایی جنوب و شمال کشور را به منظور توزیع و عرضه فراهم کرد.
مدیرکل شیلات استان از برگزاری سه عنوان جشنواره طبخ آبزیان در استان خبر داد و گفت: هماهنگی های لازم با اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان به منظور همکاری در برگزاری جشنواره انجام شده و به زودی در این شهرستان نیز اجرا خواهد شد.
فرماندار شهرستان نیر در این دیدار با قدردانی از تلاش و زحمات اداره کل شیلات قابلیت های موجود در بحث گردشگری این شهرستان را یادآور شد و تصریح کرد: اجرای جشنواره طبخ آبزیان در شهرستان نیر ضروری است.
ناصر حسینی افزود: زیرساخت های لازم برای برگزاری جشنواره در این شهرستان محیا بوده و آماده همکاری همه جانبه با اداره کل شیلات استان هستیم.
وی خاطر نشان کرد: هدف و چشم انداز ما حرکت به سمت افزایش تولید با مشارکت مردم در حوزه پرورش آبزیان و نگاه ویژه در راستای تسهیل گری سرمایهگذاری در این حوزه است.
Source link