به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری پیام امروز، پلاستیکهای مصنوعیِ غیرقابل تجزیه، منابع اصلی آلودگی زیستمحیطی هستند و همین مسئله سبب افزایش علاقه به یافتن جایگزینهای پایدار و زیست تخریبپذیر از پلیمرهای طبیعی شده است.
در این بین صمغ گیاه تارا (Caesalpinia spinosa) به عنوان یک راهحل امیدوارکننده مطرح شده است. این ماده طبیعی و محلول در آب، حاوی پلیساکاریدهایی از جمله گالاکتومانان است که در پوششها، فیلمهای خوراکی و به عنوان تثبیتکننده و غلیظکننده استفاده میشود.
محققان کرهای در مطالعهای که در نشریه Carbohydrate Polymers منتشر شد کاربردهای آن را در صنعت غذا و دارو از جمله توسعه بستهبندی مواد غذایی حساس به پیاچ و سیستمهای تحویل دارو بررسی کردند.
سازگاری زیستی، زیست تخریبپذیری و ایمنی صمغ تارا آن را در صنایعی مانند تحویل غذا و دارو ارزشمند میکند. همچنین ماهیت سازگاری گروههای موجود در پلیساکاریدهای صمغ تارا، آن را به منظور تنظیم خواص فیزیکی و شیمیایی و مکانیکی برای کاربردهای خاص مهم کرده است.
انتهای پیام/