واحدهای صنفی بدون مجوز باید ساماندهی شوند

معاون صنایع عمومی وزارت صمت گفته که حدود ۶۰۰۰ واحد صنفی بدون مجوز در سطح کشور وجود دارد که کار را برای نظارت و قانونمند کردن بازار دشوار کرده و اتحادیه‌های باید آن‌ها را ساماندهی کنند.

به گزارش ایسنا، علیرضایی شاه‌میرزایی در جلسه هفتگی مقابله با قاچاق در جمع خبرنگاران گفت: در این جلسه تاکید شد ۵۳ قلم دیگر مکلف به درج شناسه رهگیری هستند.

وی افزود: توزیع کنندگانی که به صورت سازمان یافته فعالیت می‌کند، چه تولید کننده قطعات و خودروسازان باشند و چه فروشگاه‌های اینترنتی می‌توانند علاوه بر کمک به رهگیری کالا، در سایر بخش‌ها مثل خدمات پس از فروش و ضمانت اقدام کنند.

به گفته این مقام مسئول در این حوزه فراخوان داده شده که هر کسی می‌تواند در حوزه توزیع یا زنجیره‌ای کردن تعمیرکاران و ارائه خدمات پس از فروش به صورت سازمان یافته عمل کند حمایت می‌شود چراکه می‌توانند در جلوگیری از کالاهای قاچاق و  تقلبی کمک کند.

محمدمهدی برادران، معاون صنایع عمومی وزارت صمت نیز در حاشیه این جلسه اظهار کرد: حدود ۶۰۰۰ واحد صنفی بدون مجوز در سطح کشور وجود دارد که کار را برای نظارت و قانونمند کردن بازار دشوار کرده است.

یکی از درخواست‌های ما از اتاق اصناف این است که اتحادیه‌ها برای ساماندهی وضعیت، خودشان وارد عمل شوند تا نیاز نباشد از مراجع ذیصلاح اقدام شود. مراحل بعدی از شهرداری هم دعوت می‌کنیم که در ساماندهی انبارها و واحدهای صنفی بدون مجوز نقش خودشان را ایفا کنند.

انتهای پیام

فیلتر سرامیکی

حتما ببینید

تشریح پروژه های آبی و برقی سیستان و بلوچستان

۰۲ / ۰۹ / ۱۴۰۳ – ۱۴:۱۲:۳۹ وزیر نیرو با بیان اینکه طرح آبرسانی از …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *