ایسنا/گیلان معاون وزیر علوم، افتتاح کارخانه نوآوری گیلان را نویدبخش آغاز حرکت دانش بنیان دانست و افزود: منطقه گیلان می تواند قطب فناوری و نوآوری کشور باشد.
علی خیرالدین در جلسه ستاد «تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین» استان گیلان، با اشاره به تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان، اظهار کرد: این قانون راه را برای اکوسیستم فناوری و نوآوری کشور و پارک های علم و فناوری هموار می کند.
وی افتتاح کارخانه نوآوری گیلان را نویدبخش آغاز حرکت دانش بنیان دانست و افزود: منطقه گیلان می تواند قطب فناوری و نوآوری کشور باشد.
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با بیان اینکه پارک علم و فناوری گیلان از قدیمی ترین و قوی ترین پارک های کشور است، گفت: ۳۵۰ واحد فناور در پارک علم و فناوری گیلان مستقر بوده و شاهد فعالیت ۶۰ شرکت دانش بنیان هستیم که توانسته برای ۱۸۰۰ نفر در حوزه دانش بنیان اشتغال ایجاد کند.
خیرالدین با اشاره به حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از شرکت های دانش بنیان، خاطرنشان کرد: باید تعامل بین دانشگاه ها با پارک های علم و فناوری و هسته ها و واحدهای فناور برقرار شود و دانشجویان بتوانند در حوزه فناوری و نوآوری فعالیت کنند.
وی از اجرای طرح ملی ترویج کارآفرینی خبر داد و عنوان کرد: در فاز نخست این طرح حدود ۳۰ هزار دانشجو را به کارگیری می کنیم. این دانشجویان با اعتبار هر کدام یک میلیون تومان در دوره های مرتبط با کارآفرینی و رویدادهای کسب و کار شرکت می کنند.
معاون وزیر علوم، با اشاره به تخصیص بودجه ۳۰ میلیارد تومانی جهت اجرای طرح مذکور در دانشگاه ها و هسته ها و واحدهای فناور، بیان کرد: طرح ناحیه نوآوری گیلان را تهیه خواهیم کرد.
انتهای پیام