مدیرکل هماهنگی شبکههای مردمی کمیته امداد با بیان اینکه واگذاری صندوقهای صدقات به مراکز نیکوکاری از ۲ سال گذشته آغاز شده و متناسب با سطح آمادگی و ظرفیت مناطق، به تدریج در سطح تمام مراکز نیکوکاری گسترش خواهد یافت، گفت: در این راستا مدیریت جذب و مصرف کل وجوه صندوقهای صدقات واگذار شده، به مراکز نیکوکاری محول و این مبالغ با تشخیص اعضای هیات عامل میان نیازمندان مصرف میشود.
حمزه علی کوهساری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: به منظور اعمال مدیریت بهیه بر فرآیند واگذاری صنادیق، این واگذاریها براساس شیوهنامهها و دستورالعملهای اجرائی مشخصی انجام می شود که این امر سلامت و دقت روندهای اجرائی را بیش از پیش تضمین می کند.
وی افزود: این واگذاریها الزامی و تکلیفی نبوده و صرفا درصورتی انجام می شود که هیات عامل و نیروهای مراکز نیکوکاری بدین منظور درخواست و آمادگی داشته باشند. همزمان با این برنامه ریزیها در حال حاضر زمینهسازی و اطلاعرسانی به مشترکان و خیران محله هم انجام شده است.
مدیرکل هماهنگی شبکههای مردمی کمیته امداد با بیان اینکه نمیتوان این کار را در یک مرحله و به یکباره انجام داد، تعداد واگذاری صندوقها به هر مرکز نیکوکاری را نیز تابعی از شرایط و اقتضائات محلی دانست که البته ممکن است مرکزی آمادگی واگذاری همه صندوقهای صدقه محله خود را نداشته باشد و ما براساس میزان آمادگی آنها را به مرکز نیکوکاری واگذار میکنیم.
مدیرکل هماهنگی شبکههای مردمی کمیته امداد در ادامه واگذاری صندوقهای صدقات به مراکز نیکوکاری را کاری مردمی دانست و افزود: مقام معظم رهبری در چند مرحله از بیاناتشان به مردمی کردن امور تاکید داشتند. هرچقدر کارهای خیر به مردم واگذار شود، شفافیت، اطمینان و اعتمادسازی بیشتر است.
انتهای پیام