ایسنا/قم داور بخش لحن رشته حفظ سیوششمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور در رابطه با راههای افزایش میل به سمت قرآن در دانشجویان گفت: اگر یک سری انگیزشهای بیرونی برای دانشجویان ایجاد شود و مسابقاتی در سطح جزئیتر برگزار شود، سطح کیفی متسابقین برای مسابقات ملی نیز بیشتر میشود.
صدیقه بارانی، داور بخش لحن رشته حفظ سیوششمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، بیان کرد: در مسابقات حفظ ۵ جزء سطح شرکتکنندگان آن طور که انتظار میرفت نبود و شاید دلیل این موضوع دو سال شرایط کرونایی و عدم برگزاری مسابقات به صورت حضوری بود که به کیفیت حفظ شرکتکنندگان هم در بخش صوت و لحن و هم در بخش تجوید لطمه وارد کرد، اما سطح شرکتکنندگان در حفظ ۱۰ جز رضایتبخش بود؛ در بخش ۲۰ جزء و حفظ کل قرآن شرکت کنندگان در وضعیت بسیار مطلوبتری بودند.
وی با ابراز رضایت از میزبانی خوب دانشگاه قم اظهار کرد: برگزاری مسابقات به صورت حضوری باعث شده که دانشجویان به تکاپوی بیشتری بیفتند و همین موضوع انگیزهها را بالا میبرد که امیدواریم در آینده کیفیت حفظها بیشتر شود.
بارانی دلیل حضور تعداد کم شرکتکننده در مسابقات قرآنی را فاصلهگرفتن از کلاسهای حضوری دانست و گفت: در این مسابقات به دلیل اینکه جو قرآنی خاص همراه با معرفت و عرفان وجود دارد و هم اینکه شرکتکنندگان از تلاوتهای یکدیگر استفاده میکنند، سبب انگیزه مضاعف میشود.
وی در رابطه با راههای افزایش میل به سمت قرآن در دانشجویان گفت: اگر یک سری انگیزشهای بیرونی برای دانشجویان ایجاد شود مانند اینکه در طول سال برنامه حفظ موضوعی داشته باشیم و مسابقاتی در سطح جزئیتر برگزار شود، سطح کیفی متسابقین برای مسابقات ملی نیز بیشتر میشود.
انتهای پیام