آیین اختتامیه نخستین جشنواره تولیدات رادیویی رادیو زیارت، در مشهد مقدس و به میزبانی صداوسیمای خراسان رضوی در مجتمع فرهنگی صبا برگزار شد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی صدا، در این رویداد مهم فرهنگی، هنری و رسانهای، علاوه بر آیت الله علم الهدی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی و امام جمعه مشهد، رحمتی ـ سرپرست معاونت امور استانهای رسانه ملی و علی بخشی زاده- معاون صدای جمهوری اسلامی، نظری- استاندار خراسان رضوی، مسعود احمدی افزادی- دبیر جشنواره های صدا و سیما، نصر پور- مدیر کل صدا و سیمای این مرکز و جمعی از مدیران و معاونان، برنامهسازان و هنرمندان مراکز حضور داشتند.
در این مراسم، سرپرست معاونت امور استانهای صدا و سیما، در سخنانی با تاکید بر ضرورت پوشش حداکثری رادیو زیارت در گستره جغرافیایی وسیع عنوان کرد: البته امروز هم که این پوشش صد در صدی نیست، ولی پیام آن به گوش مخاطبان رسیده و تاثیرگذاری لازم را داشته است.
محمد مهدی رحمتی افزود: گزارشی از میزان مخاطبان رادیوهای استانی و رادیو زیارت تهیه و ارائه شده که نشان میدهد برنامههای رادیو زیارت به خوبی شنیده شده است و این خود گویای اثرگذاری بالای رادیو است.
وی با بیان اینکه مردم ایران به دلیل فرهنگ و ذائقه خود، به برنامههای رادیو زیارت تعلق خاطر پیدا کردهاند، گفت: همکاران ما در شبکههای رادیویی استانی و زیارت، کاری جهادی انجام میدهند؛ چرا که گاه با کمترین امکانات و دریافتی، برنامههایی را روی آنتن میبرند که در تراز برنامههای ملی و جهانی است.
سرپرست معاونت امور استانهای صداوسیما خاطرنشان کرد: ساختار نیروی انسانی هم در رادیوهای استانی کامل نیست و با این وجود، شبکه رادیویی زیارت توانست بر پایه همین ساختار و با همین عوامل هنری و فنی موجود، به شکوفایی برسد و در گستره ملی شنیده شود.
رحمتی با بیان اینکه طبق بررسیهای مرکز پژوهش های صدا و سیما میزان شنوندگان رادیو زیارت از رادیوهای ملی بیشتر و این امر نشاندهنده موفقیت این شبکه است گفت: در دیداری که رئیس رسانه ملی با مقام معظم رهبری داشت رهبر انقلاب بر معرفت افزایی از طریق زیارت تاکید داشتند و اگر بتوانیم از طریق رسانه به این هدف دست پیدا کنیم میتوانیم بگوییم موفق هستیم.
وی ضمن تشکر از همه دست اندرکاران برگزاری نخستین جشنواره تولیدات رادیویی زیارت، از مجموعه همکاران معاونت امور استانها برای تحقق این هدف بزرگ قدردانی کرد.
رادیو زیارت شبکهای نو با اثرگذاری عمیق است
علی بخشیزاده، معاون صدا در آیین اختتامیه نخستین جشنواره تولیدات رادیو زیارت اظهار کرد: این شبکه، مدت کوتاهی فعالیت داشته ولی در این مدت آن چنان موفق بوده است که اکنون فعالیتهایش در این جشنواره به داوری گذاشته شده است.
وی افزود: مولفههای موفقیت در عرصه رسانه شامل بحث مدیریت، نیروی انسانی و آموزش مستمر نیروی انسانی است.
معاون صدا با بیان اینکه استفاده از تکنولوژی و فناوریهای روز در یک رسانه و بستهبندی پیام بخش دیگری از شاخصهای موفقیت یک رسانه محسوب میشود خاطرنشان کرد: یکی از وظایف معاونت صدا رصد رادیوهای مختلف است و طبق ارزیابیهای ما رادیو زیارت نکات مثبت زیادی دارد که می توان مصداق های آن را در این رادیو بیان کرد.
جشنواره رادیو زیارت بر مدار تولیدات مردمی برگزار شد
مدیرکل صدا و سیمای مرکز خراسان رضوی هم در بخش دیگری از آیین اختتامیه با بیان اینکه این جشنواره چند سال به دلیل شیوع کرونا به تاخیر افتاده بود اظهار کرد: امسال همزمان با جسارت عنکبوت صفتان به حریم رضوی توانستیم اختتامیه جشنواره رادیو زیارت را برگزار کنیم البته در سالهای شیوع کرونا آستانهای مقدس حرم ائمه اجازه ندادند زیارت در این مدت به محاق برود.
محسن نصرپور گفت: امیدواریم با اجرای موفق جشنواره رادیو زیارت و تداوم آن در سالهای آینده علاوه بر شناساندن ظرفیتهای غنی زیارت در معرفی شبکه زیارت گام برداریم.
مدیر کل صدا و سیمای خراسان رضوی گفت: به واسطه دسترسی مردم به تکنولوژیهای ارتباطی انحصار تولید پیام شکسته شده است.
وی افزود: اکنون مردم میتوانند با توجه به نوع نگرش و تفکر خود محتوای منحصر به فرد خود را تولید و توزیع کنند برای همین باید به مفهوم زیارت در فضای مجازی توجه شود.
استاندار خراسان رضوی نیز در این مراسم اظهار کرد: آماده هر نوع کمک در ترویج موضوع زیارت در زندگی مردم هستیم و تلاش داریم با اقدامات سازنده، زیارت آسان…
از مسئولان رسانه ملی تقاضای گسترش آنتن و امواج رادیو زیارت را دارم
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی و امام جمعه مشهد در آیین اختتامیه نخستین جشنواره تولیدات رادیویی رادیو زیارت با بیان اینکه شیعیان بسیاری در گوشه و کنار دنیا از زیارت امام رضا (علیه السلام) محروم هستند اظهار کرد: با گسترش امواج رادیو زیارت در سطح بینالمللی این مسلمانان هم میتوانند از راه دور حرم رضوی را زیارت کنند.
آیتالله علم الهدی با بیان اینکه از مسئولان رسانه ملی تقاضای گسترش آنتن و امواج رادیو زیارت را دارم گفت: این حداقل حق امام رضا علیه السلام بر گردن شماست.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: زیارت موثرترین ابزار توسعه معارف دینی است، بنابراین در حوزه اطلاع رسانی و ترویج فرهنگ زیارت هر چقدر هزینه و سرمایهگذاری شود، ارزشمند است.
وی ادامه داد: افرادی که در ترویج و توسعه فرهنگ زیارت تلاش میکنند، نقش مهمی در این عرصه دارند و مجاهدان بزرگ فرهنگی هستند.
آیتالله سیداحمد علم الهدی رادیو زیارت را یکی از ارکان ترویج فرهنگ زیارت دانست که جایگاه ویژهای در توصیف شخصیت اهل بیت (علیهم السلام) به خصوص امام رضا (علیه السلام) دارد و گفت: مسئله زیارت نقطه اتصالی است که انسان را از حوزه بشری خویش وارد عرصه عبودیت ذات پروردگار میکند و توجه به آن باید از سوی صدا و سیما و اهالی رسانه با حداکثر توان و خدمت انجام گیرد.
وی تصریح کرد: رادیو زیارت باید مقدمه ایجاد شبکه زیارت باشد، چرا که با احداث این شبکه، مردم همیشه در صحن و سرای حرم مطهر رضوی حضور خواهند داشت.
انتهای پیام