حسابرسان ۱۴۰۰ شهرداری تهران معرفی شدند

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران حسابرسان ۱۴۰۰ شهرداری تهران را معرفی کرد.

به گزارش ایسنا، محمد آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در هفتاد و نهمین جلسه این شورا در بررسی طرح تعیین حسابرسان منتخب شورا جهت انجام عملیات حسابرسی سال های۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ شورای اسلامی شهر تهران، شهرداری تهران و سازمان‌ها و شرکت‌های وابسته، بیان کرد: این طرح به صورت عادی به کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران ارسال شد. 

وی با بیان اینکه فرایند حسابرسی جزو وظایف اصلی شورای شهر است، گفت: برای اینکه بتوانیم حسابرسی‌ها را به روز کنیم تلاش شد تا تکلیف حسابرسان سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ زودتر مشخص شود. بر همین اساس در روزهای پایانی سال ۱۴۰۰ از طریق فراخوان عمومی که در روزنامه همشهری نیز منتشر شد با در نظر گرفتن چند شرط از حسابرسان دعوت به عمل آمد.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به ارسال رزومه به منظور شناسایی حسابرسان کارآزموده برای واگذاری مسئولیت حسابرسی شهرداری تهران ادامه داد: با بررسی شرایط حسابرسان از جمله داشتن رتبه «الف» در جامعه حسابداران کشور، اهلیت داشتن، محل استقرار در تهران بودن و نیز با بررسی سوابق اجرایی موسسه حسابرسی و همچنین بررسی گزارش های قبلی حسابرسان در سال های گذشته و کیفیت گزارش آنها و نوع تعامل با شهرداری تهران در سال های قبل حسابرسانی از بین متقاضیان این امر انتخاب و به صحن شورا معرفی شدند.

آخوندی در ادامه به جلسه رئیس شورای اسلامی شهر تهران با افراد انتخاب شده از جامعه حسابداران رسمی اشاره و خاطر نشان کرد: در این جلسه مشکلات موجود در زمینه حسابرسی سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ مطرح و مقرر شد تا بر اساس توافقی که قبلا در دوره سوم مدیریت شهری نیز انجام شده بود و با توجه به ابلاغیه جدید وزیر کشور در مورد گزارش‌های حسابرسی برای سال ۱۴۰۰ فعالیت ها به انجام برسد، ضمن اینکه تفاهمی با مجموعه شهرداری صورت گرفت تا از دوباره کاری و صرف هزینه اضافی جلوگیری و سرعت در اخذ گزارش‌ها افزایش یابد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران افزود: برای حسابرسی سال ۱۴۰۱ نیز صرفا از آن دسته از حسابرسانی بهره خواهیم برد که داری رتبه «الف» هستند. در این زمینه نیز با شهرداری هماهنگ می کنیم که دوباره کاری صورت نگیرد؛ چرا که جامعه حسابداران رسمی این دو باره کاری را نخواهد پذیرفت و برای یک مجموعه دو گزارش مختلف ارائه نمی‌دهد.

آخوندی در ادامه به تبصره‌های در نظر گرفته شده در این طرح اشاره کرد و گفت: در تبصره یکم این طرح آمده است که شهرداران مناطق، روسای سازمان ها، شرکت ها و موسسات وابسته و معاونین شهردار و مدیران کل واحدهای ستادی مورد حسابرسی، مکلف به همکاری لازم برای اجرای دقیق حسابرسی و انجام عملیات رسیدگی و بررسی اسناد توسط حسابرسان منتخب شورا هستند و می بایست اسناد و مدارک مورد نیاز را در اختیار حسابرسان قرار دهند و پشتیبانی لازم برای انجام حسابرسی در واحدها را معمول نمایند.

وی ادامه داد: در تبصره ۲ آمده که حسابرسان منتخب شورا موظفند هرگونه محدودیت در رسیدگی به صورت های مالی شهرداری را در اسرع وقت به شورای شهر اعلام کنند. همچنین در تبصره سوم قید شده است که کلیه قراردادها با موسسات حسابرسی صرفا توسط شورای اسلامی شهر تهران انجام می شود و حق الزحمه آنها از محل اعتبارات مصوب بودجه شورا پرداخت خواهد شد و هرگونه عقد قرارداد دیگری ممنوع است و همینطور نباید از خدمات این موسسات حسابرسی در دوره حسابرسی استفاده شود.

آخوندی بیان کرد: در تبصره ۴ ذکر شده که کمیسیون برنامه و بودجه مکلف شده تا هر سه ماه یکبار گزارش پیشرفت را به شورا ارائه کند.

در ادامه این جلسه رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران به معرفی اسامی و ماموریت های شرکت های حسابرسی برای سال ۱۴۰۰ اشاره کرد و گفت: موسسه حسابرسی «رازدار» برای سال ۱۴۰۰ مسئول حسابرسی مناطق یک، دو، سه، چهار، شش، نه، ۱۱، ۱۲، ۱۳، ۱۴، ۱۶، ۱۷، ۱۸، ۱۹، ۲۱ و ستاد معایه فنی خودروست و همچنین موسسه حسابرسی «نکونگرش» برای سال ۱۴۰۰ حسابرسی مناطق پنج، هفت، هشت، ۱۰، ۱۵، ۲۰ و ۲۲ را بر عهده دارد. 

آخوندی بیان کرد: موسسه حسابرسی «اطمینان بخش» برای سال ۱۴۰۰ حسابرسی اداره کل پشتیبانی، اداره کل امور مالی و اموال، انبارگردانی، تلفیق بودجه، شورای شهر، مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران، سازمان بسیج شهرداری تهران، معاونت فنی و عمران، راهنمایی و رانندگی، حراست کل، مرکز نوسازی و تحول اداری و سازمان بازرسی را می بایست انجام دهد و همچنین به موسسه حسابرسی «شاخص اندیشان» برای سال ۱۴۰۰ مسئولیت حسابرسی سازمان حمل و نقل و ترافیک، شرکت پیام رسا، شرکت بهره برداری راه آهن شهری، شرکت راه آهن شهری مترو و شرکت شهر سالم سپرده شده است.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران افزود: موسسه حسابرسی «بهمند» برای سال ۱۴۰۰ حسابرسی سازمان بازنشستگی، سازمان مدیریت پسماند، سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی و شرکت ارتباطات مشترک شهر را بر عهده دارد و همچنین موسسه حسابرسی «ارقام نگر آریا» برای سال ۱۴۰۰ می بایست حسابرسی سازمان فن آوری اطلاعات، شرکت توسعه فضاهای فرهنگی، شرکت خدمات کالای شهروند، شرکت کنترل کیفیت هوا، شرکت واحد اتوبوسرانی، سازمان آتش نشانی، سازمان ورزش و تندرسی، شرکت برج میلاد و شرکت کنترل ترافیک  را به انجام برساند.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: موسسه حسابرسی «داریا روش» برای ۱۴۰۰ حسابرسی سازمان املاک و مستقلات، سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار، سازمان نوسازی شهر تهران، شرکت توسعه مجتمع ایستگاه مترو و شرکت خاکریز آب را انجام خواهد داد و موسسه حسابرسی «کاربرد ارقام» هم برای سال ۱۴۰۰ حسابرسی سازمان بهشت زهرا، سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر را پذیرفته اند.

آخوندی ادامه داد: موسسه حسابرسی «پارس ارکان تراز» برای سال ۱۴۰۰ می بایست حسابرسی سازمان بوستان ها و فضای سبز تهران را انجام داده و همچنین موسسه حسابرسی «آزمون پرداز» مسئولیت حسابرسی سازمان پایانه ها و پارک سوارهای شهرداری تهران، سازمان رفاه، سازمان زیباسازی شهر تهران، سازمان مهندسی و عمران شهر تهران و شرکت همشهری را بر عهده گیرد.

وی افزود: موسسه حسابرسی «آذرین حساب» برای سال ۱۴۰۰ حسابرسی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران، سازمان عمرانی مناطق، شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل، شرکت شهربان و حریم بان را انجام خواهد داد و موسسه حسابرسی «امین محاسب پارس» مسئولیت حسابرسی سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی، شرکت بهره برداری نمایشگاه‌های بین المللی شهر آفتاب و شرکت یادمان سازه را پذیرفته است.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران خاطر نشان کرد: شرکت حسابرسی «مفید راهبر» برای سال ۱۴۰۰ حسابرسی سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران و موسسه حسابرسی «حافظ گام» برای سال ۱۴۰۰ حسابرسی شرکت خدمات اداری شهر و موسسه رایانه شهر و نهایتا موسسه «هوشیار ممیز» برای سال ۱۴۰۰ حسابرسی شرکت سرمایه گذاری شهر، شرکت فن آوران شهر و شرکت نوسازی عباس آباد را برعهده خواهند داشت.

به گزارش ایسنا،  در این جلسه مقرر شد برای انتخاب حسابرسان سال ۱۴۰۱ مناطق، سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه شهرداری تهران پس از برگزاری جلسه مشترک و اخذ نظرات سایر اعضای شورا در جلسه بعدی در این خصوص تصمیم گیری انجام شود.

انتهای پیام

فیلتر سرامیکی

حتما ببینید

کنترل تب دنگی به تنهایی از عهده وزارت بهداشت خارج است/ نیازمند اختصاص یک همت برای مقابله با بیماری هستیم – خانه ملت

گزارش شده است که تنها ۱۲ مورد بومی بوده اند و الباقی پس از سفر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner