رونمایی از سامانه تامین قطعات یدکی و لوازم مصرفی خودروهای حمل و نقل عمومی

سامانه تامین قطعات یدکی و لو ازم مصرفی خودروهای بخش حمل و نقل عمومی در بیست و ششمین مجمع عمومی عادی سالیانه اتحادیه سازمان‌های حمل و نقل همگانی کشور رونمایی شد.

به گزارش ایسنا، متولی مدیرعامل اتحادیه سازمان‌های حمل و نقل همگانی کشور در تشریح رونمایی از این سامانه گفت: امروز پنجشنبه بیست و ششمین مجمع عمومی عادی سالیانه اتحادیه برگزار شد. بر اساس اساسنامه اتحادیه موظف هستیم هر ۶ ماه مجمع عمومی ر ا برگزار کنیم که در این راستا بیست و ششمین مجمع برگزار شد.

وی ادامه داد: امروز از سامانه تامین قطعات یدکی و لوازم مصرفی خودرو رونمایی شد. هزار و ۲۸۵ شهرداری، زیر مجموعه  اتحادیه در حوزه حمل و نقل همگانی هستند که شهرهای زیر ۲۰۰ هزار نفر جمعیت را شامل می شود. بر اساس درخواست رانندگان با رایزنی و پیگیری‌هایی که با وزارت صمت انجام شد، مقرر شد کالاهای پرمصرفی همچون “روغن” و “فیلتر روغن” برای رانندگان این حوزه تامین شود. این اقدام بر  اساس توافق نامه‌ای سه جانبه میان اتحادیه و وزارت صمت منعقد شد تا رانندگان بتوانند قطعات پر مصرف را به قیمت تولید کننده و با درصد تخفیف ویژه‌ای خریداری کنند.

مدیرعامل اتحادیه سازمان‌های حمل و نقل همگانی کشور افزود: رانندگانی که از طریق سامانه یکپارچه حمل و نقل وارد پنل خود شوند ـ شامل رانندگان حمل و نقل درون شهری و برون شهری ـ از تخفیف ویژه  برای خریداری قطعات یدکی خودرو و کالاهای  پرمصرف برخوردار می‌شوند.

متولی ادامه داد: مقابله با قاچاق کالا و احتکار آن از طریق عرضه قطعات به صورت مستقیم از سوی تولید کننده از دستاوردهای به کارگیری این سامانه خواهد بود. از سوی دیگر به نوعی با ارائه کالاها با تخفیفات ویژه، کمک معیشتی نیز به رانندگانی که این قطعات را از طریق سامانه جامع حمل و نقل خریداری می کنند، خواهد شد.

وی تا کید کرد: در حال حاضر دو سامانه سیمفا و سامانه جامع حمل و نقل در اتحادیه سازمانهای حمل و نقل همگانی کشور فعالیت می کنند که سامانه قطعات یدکی نیز زیرمجموعه سامانه جامع حمل و نقل خواهد بود. همچنین سامانه یکپارچه عوارض خودرو نیز در همین اتحادیه فعالیت می کند که می تواند نقش بسزایی در اخذ عوارض و ایجاد درآمدهای پایدار برای شهرداری‌ها داشته باشد. دستگاه‌های ناظر همچون وزارت صمت که متولی تولید قطعات خودرو است و ستاد مبارزه با قاچاق  کالا و ارز نیز از طریق این سامانه می‌توانند نقش نظارتی خود را بهتر ایفا کنند.

به گزارش ایسنا، افندی‌زاده معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی نیز در بخش دیگری از این مراسم گفت: سازمان‌های حمل و نقل عمومی که شامل ۱۲۸۵ شهر زیر ۲۰۰ هزار نفر جمعیت هستند در حوزه حمل و نقل عمومی تاثیر گذاری بسیار زیادی دارند و مردم هر روز با حمل و نقل درون شهری چه در حوزه مسافر و چه در حوزه  حمل بار سر و کار دارند لذا اهمیت این موضوع بسیار چشم گیر است.

وی افزود: وقتی جمعیت افزایش پیدا می‌کند نخستین کار تعیین دورنمایی برای حمل و نقل شهر است. بی تردید شهری که دارای برنامه است می‌تواند موفق عمل کند. اولین نیاز شهرهایی که به سمت بزرگ شدن حرکت می‌کنند، مطالعات حوزه حمل و نقلی است لذا سازمانهای حمل و نقل بحث مطالعات و برنامه‌ریزی‌های ۱۵ تا ۲۰ ساله را باید در دستور کار خود قرار دهند.

افندی‌زاده تاکید کرد: امروز باید تبادل اطلاعات برای تقویت حمل و نقل همگانی شهرها انجام شود. در حوزه حمل و نقل درون شهری به دلیل تنوع، یکپارچگی کمتری را شاهد هستیم لذا هر شهری برنامه‌ریزی مخصوص خود را دارد ولی باید یکپارچگی حمل و نقل درون شهری و برون شهری اتفاق بیافتد. انتظار می رود در شهرها مطالعات حمل و نقلی در شورای هماهنگی ترافیک شهرهای کشور تجمیع شود.

معاون وزارت راه و شهرسازی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تاکید بر لزوم بهره‌گیری از سامانه‌های هوشمند در حوزه حمل و نقل گفت: قطعا با وجود سامانه‌ها می‌توانیم نقاط ضعف را بهتر احصاء کنیم و پیگیر مشکلات باشیم. پیگیری مشکلات بدون سامانه های یکپارچه دشوار خواهد بود لذا ایجاد سامانه‌های هوشمند  در حوزه حمل و نقل عمومی از اهمیت بسزایی برخوردار است ولی باید همه این سامانه‌ها که در اختیار سازمان‌ها و نهادهای مختلف است به صورت یکپارچه با یکدیگر ارتباط  داشته باشند.

وی تاکید کرد: در حوزه نوسازی ناوگان حمل و نقل باید ایجاد انگیزه برای بخش خصوصی اتفاق بیفتد. باید نگاه درستی به سرمایه‌گذار داشته باشیم. تا سرمایه گذاری در این حوزه به صورت صحیح و درست اتفاق بیافتد. در حوزه حمل و نقل درون شهری باید شرکتهای قوی با سرمایه‌گذاری مناسبی شکل بگیرند. انتظار می رود اتحادیه‌ها با تبادل اطلاعات و تجربیات گام‌های موثری در این حوزه بردارند. 

انتهای پیام

فیلتر سرامیکی

حتما ببینید

کنترل تب دنگی به تنهایی از عهده وزارت بهداشت خارج است/ نیازمند اختصاص یک همت برای مقابله با بیماری هستیم – خانه ملت

گزارش شده است که تنها ۱۲ مورد بومی بوده اند و الباقی پس از سفر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner