لزوم بهره‌مندی از ورزش‌های بومی و محلی در برنامه‌های درسی تربیت بدنی

سرپرست دانشگاه فرهنگیان با تاکید بر اهمیت پرداختن به بحث هویت ملی و مولفه های آن در برنامه‌ها بر اهتمام در بهره مندی از ورزش‌های ملی و بومی و محلی در برنامه‌های درسی تربیت بدنی تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، رضا مراد صحرایی در همایش پیاده‌روی و ورزش صبحگاهی همکاران دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اقدام معاونت های فرهنگی و اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، برای تدوین نظام نامه فرهنگی و تربیتی دانشجومعلمان، گفت: در این نظام‌نامه آمده است هر دانشجومعلم باید به صورت حرفه‌ای و مهارتی یک رشته ورزشی را آموخته وکارت مربیگری آن را دریافت کند.

وی با اشاره به لزوم برنامه‌ریزی و برگزاری مناسب مسابقات ورزشی دانشجومعلمان، گفت: مسابقات ورزشی دانشجومعلمان را به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنید که از ابتدای سال تحصیلی تا هفته خوابگاه ها در اردیبهشت ماه، در طی سال ادامه داشته و با برگزاری جشن ملی بکار خود پایان دهد.

سرپرست دانشگاه فرهنگیان، در ادامه بر ضرورت پرداختن به بحث هویت ملی و مولفه های آن در برنامه ها، خاطر نشان کرد: در برنامه های تربیت‌بدنی نیز ورزش های زورخانه‌ای و پهلوانی از جمله ابعاد هویت است که جزئی از فرهنگ ما بوده و باید احیا شوند.

وی تنوع فرهنگی در کشور را میراث و سرمایه گران بهای تاریخی و تمدنی، برشمرد و با تاکید بر اهتمام در بهره مندی از ورزش های ملی و بومی و محلی در برنامه های درسی تربیت بدنی، اظهار کرد:  برنامه درسی تربیت بدنی نباید درکل کشور یکی باشد، باید ضمن احیا و آشنایی دانشجومعلمان با بازی ها و ورزش های بومی و محلی، از آن در برنامه ها بهره برد.

صحرایی، رویکرد دانشگاه فرهنگیان را تربیت معلمی دانست که بیش از انتقال دهنده دانش بودن، مربی تمام عیار باشد و رابطه معلم – دانش آموز را به رابطه مربی – متربی تبدیل کند و  ادامه داد: تربیت چنین معلمی می تواند علاوه بر انتقال و آموزش دانش، منشا اثرات دیگر باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان؛ وی در پایان با تشکر از حضور صادق ستاری فر، معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش، در این همایش از حمایت های ایشان از برنامه‌های دانشگاه فرهنگیان، قدردانی کرد.

 شایان ذکر است؛ همایش پیاده روی و ورزش صبحگاهی دانشجومعلمان، استادان و کارکنان دانشگاه به مناسبت بزرگداشت دهه امامت و ولایت از تاریخ ۲۸ تیر لغایت ۳ مرداد در پردیس ها و مراکز دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور برنامه ریزی و اجرا شد.

انتهای پیام

فیلتر سرامیکی

حتما ببینید

کنترل تب دنگی به تنهایی از عهده وزارت بهداشت خارج است/ نیازمند اختصاص یک همت برای مقابله با بیماری هستیم – خانه ملت

گزارش شده است که تنها ۱۲ مورد بومی بوده اند و الباقی پس از سفر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner