تضمین اشتغال شرکت‌کنندگان در طرح «کهاد» و «نخلستان»

ایسنا/گلستان معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: اشتغال همه افراد شرکت کننده در طرح «کهاد» و «نخلستان» تضمین شده است.

محمدرضا شاه‌پسند عصر روز چهارشنبه ۵ مرداد در مراسم بزرگداشت هفته ملی مهارت که با حضور معاون آموزش فنی و حرفه ای کشور برگزار شد، اظهار کرد: همه بخش های درگیر حوزه مهارت آموزی باید همگام با یکدیگر حرکت کنند، متأسفانه همه ما به دنبال توسعه زیرساخت هستیم در حالی که زیرساخت به قدر کافی وجود دارد و باید در بخش های دیگر گام برداشت.

وی به طرح «مهارت‌آموزی در محیط کار واقعی» اشاره کرد و افزود: در طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی، مهارت آموزان به مدت یک تا ۱۸ ماه در محیط کار حضور یافته و ضمن فراگیری مهارت، اصول بنگاه داری را هم یاد می گیرند.

۵۲ درصد مهارت‌آموزان فارغ‌التحصیلان دانشگاهی هستند

معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور به خروجی نظام آموزش عالی اشاره کرد و متذکر شد: بیش از ۵۲ درصد از ورودی های مراکز آموزش فنی و حرفه ای از فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند، این افراد یک بار از یارانه رایگان در نظام آموزش عالی بهره مند شده حال دوباره از آموزش های فنی و حرفه ای که متعلق به بازماندگان از تحصیل است استفاده می کنند که این اقدام از عدالت اجتماعی به دور است.

شاه‌پسند با اشاره به اینکه سازمان فنی و حرفه ای و وزارت علوم برای جبران این مسئله دو طرح مهارت آموزی «کهاد» و «نخلستان» را برای دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی در نظر گرفته است، بیان کرد: در طرح نخلستان هدف ما پارک های علم و فناوری است و فارغ التحصیلان با استفاده از این طرح به سمت مشاغل فناورانه و مشاغل آینده حرکت می کنند.

وی از شرکت پنج هزار و ۳۰۰ گلستانی در طرح «کهاد» و «نخلستان» خبر داد و خاطرنشان کرد: اشتغال همه افراد شرکت کننده در این دو طرح تضمین شده خواهد بود، ما امسال تعهدات خود در حوزه آموزش های فنی و حرفه ای در دو بخش دولتی و آموزشگاه های آزاد را ۵۰ درصد افزایش دادیم 

معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور بر ضرورت فرهنگ سازی مهارت آموزی و آموزش در محیط کار واقعی تأکید کرد و متذکر شد: ۵۷ درصد کسانی که به عنوان مهارت آموز به مراکز فنی و حرفه ای مراجعه می کنند جذب بازار کار شده و این شاخص در طرح «مهارت آموزی در محیط کار واقعی» به ۸۰ درصد می رسد.

شاه‌پسند با تأکید بر ضرورت توسعه آموزش در بخش کشاورزی، تصریح کرد: جمعیت روستایی و عشایری در سطح کشور ۲۱ درصد و در استان گلستان ۴۷ درصد است که با توجه به آمار گلستان در بخش روستایی نیاز است آموزش های این بخش توسعه یابد.

انتهای پیام

فیلتر سرامیکی

حتما ببینید

زمان حمله پشه آئدس به انسان + فیلم-پیام امروز

۰۹:۵۲ – ۲۳ تير ۱۴۰۳ علی اصغر زنده دل، متخصص طب سنتی در برنامه تلویزیونی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner