سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: در مورد بلیط هواپیما شاهد افزایش قیمت بلیط هواپیما هستیم که موضوع به یکی از شعب ارسال شده و در حال رسیدگی است.
به گزارش ایسنا، محمدعلی اسفنانی در اولین نشست خبری به عنوان سخنگوی سازمان تعزیرات با خبرنگاران گفت: یکی از اتفاقات اخیر قانون انتزاع برخی از مسئولیتهای وزارت صنعت و معدن و تجارت بود که در سال ۹۹ از سوی مجلس تصویب و از اواخر سال گذشته اجرایی شد و ضرورت داشت آیین نامه مربوط به سازمان تعزیرات اصلاحاتی در آن صورت گیرد و به همین دلیل اختیاراتی به سازمان و برخی از مراجع دیگر اضافه شد.
وی افزود: اتفاقات دیگری که در سازمان تعزیرات رخ داده، به کارگیری ۱۴۰ نیروی جدید اعم از رییس شعبه تعزیرات است که با ارتقای کارکنان این سازمان و آزمونی که گرفته شد و مراحل علمی آن طی و مراسم تحلیفشان انجام شد.
اسفنانی تصریح کرد: در بحث مواد لبنی پرونده هایی که در شعب ملی تشکیل شد، ۴ مورد محکومیت داشته است که یکی ۲۶ میلیارد تومان، یکی ۱۸ میلیارد تومان و دیگری ۱۰ میلیارد تومان و آخری ۸۳۰ میلیون تومان محکومیت شرکت های تولیدی بوده است.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی تاکید کرد: متاسفانه در مورد بلیط هواپیما شاهد افزایش قیمت بلیط هواپیما هستیم که به یکی از شعب ارسال شده و رسیدگی می شود و حتما پیگیری می کنیم. ایرلاینها یا اژانسهای هواپیمایی مبلغ قابل توجهی را که تا ۵۰ درصد اضافه تر از قیمت است به عنوان شرط اسکان یا اقامت اضافه می کنند که به مردم میگویم تخلف است و هم گران فروشی و هم فروش اجباری است.
وی در پاسخ به سوالی درباره اقدامات سازمان تعزیرات در بحث گران فروشی در بلیط هواپیما گفت: در پرواز تهران به مشهد خبری به ما رسید که بلیط یک میلیونی تومانی را یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان فروختهاند و از دو دستگاه پوز استفاده می کنند تا ردیابی نشوند. قطعا آنهایی که این کار را کردند تخلف کردند و تخلفشان محرز است و حتما کشف میشود. اکنون نیز پرونده شان به یکی از شعب ملی ارجاع شده و بعد از صدور حکم نتیجه را اعلام می کنیم. رییس شعبه ملی که پرونده به آن ارجاع شده در سازمان هواپیمایی جلسه ای دارند که امیدواریم به نتیجه برسد. باید هزینه های اضافی را که از مردم گرفتند مسترد کنند.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی افزود: در بحث دارو و تخلفات این حوزه که ضابط اصلی آن دانشگاههای علوم پزشکی هستند باید آمار را از آنجا تهیه کنید.
اسفنانی گفت: در بحث نانواییها و استفاده از کارتخوانهای مخصوص در نانواییها به دلیل اینکه به نتیجه کامل نرسیده و در حال اجراست اجازه دهید بعد از اجرا نتیجه آن را اطلاع رسانی کنیم.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی تاکید کرد: بیشترین تخلفی که گزارش شده عبارت است از عدم درج قیمت و گران فروشی و عدم ارائه فاکتور و کم فروشی و عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی و عدم صدور فاکتور و تقلب و سایر تخلفات است.
وی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه تعزیرات چطور بر تخلفات بازار مسکن در رابطه با اجرای مصوبه ۲۵ درصدی اجاره بها نظارت میکند گفت: بر اساس مصوبه، اعلام شد که قراردادها نیازی به تمدید ندارند اما تخلفاتی که در این حوزه صورت میگیرد باید گزارش شود یا شاکی خصوصی داشته باشد. از تعداد ۵۳۴ فقره پرونده تعزیراتی در حوزه مسکن تعدادی مربوط به عدم اجرای مصوبه است و با این حال با مشاوران املاک متخلف که در این رابطه و همچنین در تنظیم قراردادهای صوری و دریافت حق معامله اقدام به تخلف بکنند، برخورد میکنیم.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به تغییرات آئین نامه تعزیرات گفت: نیروهای وزارت جهاد کشاورزی به لحاظ اینکه مطابق آئین نامه باید گزارشهای تخلفات را ارسال میکردند به موجب اصلاحات، به عنوان ضابط شناخته شدند. همچنین آرای صادره در سازمان تعزیرات تا ۱۰ میلیون تومان قطعی هستند و مازاد این رقم قابل تجدید نظر است.
وی با اشاره به مصوبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا گفت: بر اساس این مصوبه، کلیه مجازاتهای تعزیرات به ۵ برابر افزایش پیدا کرد. در بند دوم این مصوبه، اجرای قانون مذکور در تبصره دوم ماده ۷۷ قانون نظام صنفی، تعلیق شد و رسیدگیها توسط رؤسای شعب تعزیرات انجام میشد. در بند سه این مصوبه، نصب پارچه و بنر برای واحدهای متخلف با احراز تخلف به مدت ۱۰ روز صادر شد.همچنین جهت کشف تخلفات، اجازه ورود به محل وجود کالا به تعزیرات داده شده است.
اسفنانی با اشاره به راه اندازی شعب ملی گفت: در بحث رسیدگی به شعب ملی، رسیدگی به صورت موردی است و با اختیارات تام تحقیقات را انجام میدهند. بحث مواد شوینده، لاستیک خودرو، بلیط هواپیما و روغن موتور بوده است.
سخنگوی سازمان تعزیرات با اشاره به مهمترین پروندههای تعزیرات گفت: یکی از پروندهها مربوط عدم ایفای تعهدات ارزی با ۹ هزار و ۱۰۰ میلیارد و دیگری مربوط به قاچاق ارز به مبلغ ۶ هزار میلیارد ریال بوده است.
وی در خصوص پروندههای وارده گفت :۲۱ هزار و ۴۱۶ فقره پرونده با عنوان بهداشت داشتیم. در بحث قاچاق کالا و ارز ۲۹ هزار پرونده داشتیم.۳ هزار و ۱۹۶ میلیارد ریال وصولی چهار ماه گذشته در حوزه قاچاق داشتیم که این رقم در مدت زمان مشابه امسال، ۵ هزار و ۳۰۸ میلیارد ریال بوده که حاکی از افزایش ۵ درصدی است.
اسفنانی در خصوص تخلفات فروشگاههای زنجیرهای گفت: ۲۵۵۳ پرونده داشتیم که از این تعداد، ۲۴۶۳ پرونده مختومه شده و از این تعداد ۲۰۳۶ پرونده منتهی به محکومیت شدند. ارزش ریالی وصولی این پروندهها هم ۱۸۷ میلیارد ریال بوده است.
سخنگوی سازمان تعزیرات در پایان گفت: در بحث مشاوران املاک ،۵۳۴ فقره پرونده داشتیم که از این تعداد ۴۱۱ فقره پرونده مختومه شده و ۲۲ مورد از این تعداد منتهی به برائت شدند.
انتهای پیام