نگاهی به برنامه‌ی روزانه بسیار شلوغ ایلان ماسک

اگر برای حفظ یک شغل به اندازه‌ی کافی سختی می‌کشید، از این تعجب نخواهید کرد که سه شغل قابل توجه ایلان ماسک روزهای او را تا چه اندازه «طولانی و پیچیده» می‌کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیجیتال‌ترندز، ایلان ماسک که در حال حاضر مدیرعامل تسلا، اسپیس‌ایکس و تا همین اواخر توییتر بود، در مصاحبه‌ای در اجلاس شورای مدیرعامل وال استریت ژورنال در روز سه‌شنبه، اطلاعاتی درباره برنامه‌های شلوغ خود ارائه کرد.

ماسک در اظهاراتی که توسط CNBC گزارش شده است، گفت: همانطور که ممکن است تصور کنید، روزهای من بسیار طولانی و پیچیده است. او افزود: مقادیر زیادی تغییر بین حوزه‌ها وجود دارد، تغییر بین زمینه‌های مختلف دشوار است.

این کارآفرین میلیاردر که زمانی پیدا می‌کند تا به طور منظم برای ۱۴۱ میلیون دنبال‌کننده‌اش در توییتر بنویسد، گفت سعی می‌کند برنامه‌اش را طوری مدیریت کند که عمدتا مشغول یک شرکت در یک روز باشد. دستکم هدف او این است.

او در توضیح بیشتر گفت که روز سه‌شنبه قرار است «روز تسلا» باشد، اما افزود که می‌تواند آخر شب به کار توییتر بپردازد و پس از آن فردا نیز نیمی از روز متعلق به تسلا خواهد بود و نیم دیگر به توییتر اختصاص پیدا می‌کند و سپس پنجشنبه نیمی از روز متعلق به اسپیس‌ایکس و نیمی متعلق به تسلا است. بنابراین، بله، یک روز برای یک شرکت به وضوح همیشه جواب نمی‌دهد.

او با بیان آنچه کاملا واضح به نظر می‌رسید، گفت که نقش‌های او تا حدودی در هم تنیده شده‌اند و تایید کرد که برای او مدیریت زمان بسیار دشوار است.

در مورد فعالیت‌های ایلان ماسک بیشتر بخوانید: 

کدام فناوری‌ها ایلان ماسک را ثروتمندترین فرد جهان کردند؟

ماسک گفت که یک دستیار پاره وقت دارد که به او کمک می‌کند تا برنامه‌اش را مدیریت کند، اگرچه او بیشتر آن را خودش سازماندهی می‌کند و تقریبا بیشتر شب‌ها ساعت دو بامداد سر روی بالش می‌گذارد.

البته، این انتخاب خود ماسک است که به عنوان مدیرعامل در تسلا و اسپیس‌ایکس باقی بماند، درست همانطور که خود او برای درگیر شدن در کار توییتر در ماه اکتبر تصمیم گرفت آن را به مبلغ ۴۴ میلیارد دلار خریداری کند. او به تازگی لیندا یاکارینو(Linda Yaccarino) را به عنوان مدیرعامل جدید توییتر منصوب کرده است، حرکتی که ممکن است روزانه چند ساعت زمان را به او بازگرداند.

زمانی که او شرکت‌هایش را اداره نمی‌کند، ذهن شلوغش معمولا به فکر شرکت‌های جدیدی مانند بورینگ(Boring) است، کسب‌وکاری که در سال ۲۰۱۶ با هدف ایجاد سیستم‌های حمل‌ونقل زیرزمینی با سرعت بالا آغاز کرد و همچنین شرکت نورالینک(Neuralink)، که در سال ۲۰۱۶ برای توسعه قابلیت کاشت رابط‌های مغز و رایانه آن را تاسیس کرد.

یک سال قبل از آن، ماسک همچنین شرکت OpenAI را تاسیس کرد. این استارت‌آپ مولد هوش مصنوعی بسیار مورد بحث بوده و با چت‌بات خود موسوم به چت جی‌پی‌تی (ChatGPT) اسم و رسمی به دست آورده است. ماسک دیگر با OpenAI همکاری نمی‌کند، بنابراین، با تمامی هیاهویی که در حال حاضر پیرامون هوش مصنوعی وجود دارد، تعجب نکنید اگر او کسب‌وکار دیگری را در همان بخش راه‌اندازی کند، حتی اگر این کار به معنای صرف زمان کمتر برای پروژه‌های دیگرش باشد.

انتهای پیام

فیلتر سرامیکی

Check Also

تفاوت اختلال یادگیری و بیش فعالی + فیلم-پیام امروز

۰۸:۵۶ – ۲۳ تير ۱۴۰۳ سحر پهلوان نشان، روانشناس  با حضور در برنامه صبحانه ایرانی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *