تشکیل اتحادیه کشوری تعاونی‌های دانش بنیان

رئیس کمیسیون دانش بنیان، فناوری ارتباطات و اطلاعات اتاق تعاون ایران از تشکیل اتحادیه سراسری تعاونی های دانش بنیان و فناور در سال جاری خبر داد.

به گزارش ایسنا، شاخص اقتصاد دانش بنیان به عنوان یک معیار جهانی در سنجش کشورها از حیث میزان اتکا به علوم مختلف و بکارگیری آنها در راستای توسعه اقتصادی همواره مورد توجه کارشناسان بوده است.  

در راستای نامگذاری شعار سال ۱۴۰۱ به عنوان”تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین”،  اتاق تعاون ایران به عنوان بخش مردمی تعاون کشور، با هدف تقویت و محوریت تعاونی های دانش بنیان و استفاده از ظرفیتهای بخش تعاون در بخش تولیدات دانش بنیان گام برداشته و بر همین اساس رئیس کمیسیون دانش بنیان، فناوری ارتباطات و اطلاعات اتاق تعاون از راه اندازی اتحادیه سراسری تعاونی های دانش بنیان و فناور خبر داده است.

وی می گوید: در راستای شعار سال ۱۴۰۱ در هجدهمین نشست کمیسیون تخصصی دانش بنیان، فناوری ارتباطات و اطلاعات اتاق تعاون ایران، موضوع تشکیل اتحادیه سراسری تعاونی های دانش بنیان پس از بحث و بررسی مورد تایید اعضا قرار گرفت و تصویب شد.

محمدی آمایش ۱۰۱شرکت تعاونی دانش بنیان بخش تعاون و آمایش شرکت‌های تعاونی غیردانش بنیان را از دیگر محورهای این جلسه عنوان کرد و از شبکه سازی تعاونی‌های دانش بنیان به عنوان یکی از برنامه‌های این کمیسیون در سال جاری نام برد.

برگزاری جلسات هفتگی با عنوان سه شنبه‌های دانش بنیان از دیگر موضوعاتی است که وی به آن اشاره کرده و می افزاید: طبق مصوبات کمیسیون، در راستای تعامل و تبادل تجربیات، مقرر شد که جلسات مستمر با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی و وزارتخانه های مرتبط در سه شنبه های هر هفته برگزار شود.

پیش از این رئیس اتاق تعاون ایران بر لزوم بهره گیری از ظرفیت ها و توانمندی های بخش تعاون در زمینه تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین تاکید کرده و گفته بود:”یکی از الزامات تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین، استفاده از توانمندی بخش مردمی تعاون است و شرکتهای تعاونی دانش بنیان، توسعه اقتصادی بر پایه دانش و تحقق اهداف علمی و اقتصادی در راستای گسترش اختراع و نوآوری را دنبال می کنند. “

مهدی مسکنی ـ معاون امور تعاون وزیر کار ـ نیز از بسیج ۱۰۱ تعاونی دانش‌بنیان در کشور برای عملیاتی کردن شعار سال خبر داده و ابراز امیدواری کرده بود که از طریق تعاونی‌های دانش بنیان بخشی از سبد اشتغال کشور در بخش تعاون محقق شود.

در حال حاضر الگوی اقتصاد دانش بنیان مهمترین برنامه در راستای توسعه علوم و تکنولوژی به شمار می رود و بر همین اساس کشورهای توسعه یافته جهان در جهت پیشبرد اهداف توسعه ای خود دست به انتخاب دانش های پیشرو زده اند به نحوی که بسیاری از کشورهای دنیا از جمله آلمان، ‌ کانادا، سوئد، ‌ هلند و ژاپن جزو کشورهای مطرح و شناخته شده در حوزه اقتصاد دانش بنیان به شمار می روند.

به گزارش ایسنا، ‌ کارشناسان معتقدند برای تحقق شعار تولید، دانش‌بنیان و اشتغال آفرینی باید به سمت فناوری‌ها و دانش روز حرکت کرد و در حوزه اقدامات دانش بنیان بیش از پیش فعال بود تا بتوان با کشورهای مطرح جهان رقابت کرد. در عین حال از تجربه نیروهای انسانی خلاق و با تجربه برای فعال کردن شرکتهای دانش بنیان و توسعه مشاغل دانش بنیان استفاده کرد و علم و تجربه را در کنار هم قرار داد.

انتهای پیام

فیلتر سرامیکی

حتما ببینید

کدام گوشی‌های سامسونگ بروزرسانی جدید را دریافت می‌کنند؟

سامسونگ از توسعه One UI ۶.۱.۱۱ خبر داده است. گویا این به‌روزرسانی دسترسی جدیدترین ویژگی‌های …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner