ایسنا/گلستان مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان گلستان گفت: نباید در کوچه و خیابان ها پوشش برخی افراد طوری باشد که مناسب جامعه اسلامی نباشد، مسابقه تجمل و بیحیایی در کوچه و پس کوچه های شهر گرگان مناسب شهر دارالمومنین گرگان نیست.
حجت الاسلام روح الله سلیمانی فرد امشب در مراسم احیای شب نوزدهم ماه مبارک رمضان در جوار امامزاده اسحاق بن موسی بن جعفر(ع) گرگان اظهار کرد: شب قدر شب نزول قرآن کریم است و باید این شب را قدر بدانیم، اینکه شب قدر از هزار ماه برتر می دانند از شان نزول قرآن است، مغز عبادت خداشناسی، بصیرت، آگاهی، خداباوری و معرفت است و بالاترین دعا در شب نزول قرآن کریم رسیدن به شناخت و معرفت الهی است.
عبادت از روی عادت فایده ای ندارد/ در شب قدر چشم سر ببندیم چشم دل باز کنیم
وی با بیان اینکه نعمت شکرگذاری نزد ما کمرنگ شده است، بیان کرد: کرونا نشان داد ما شکرگذار نیستیم و نعمت ها را فراموش کردیم، عبادت برای معرفت است اگر از روی عادت باشد فایده ندارد، یک بار که در قم به دیدار مرحوم آیت الله علوی گرگانی رفتم ایشان از من گلایه کردند و گفتند از دیار گلستان کسی به ما سر نمی زند نه اینکه ایشان نیاز داشته باشند بلکه سخن ایشان به این معنا بود که برخی قدر نمی دانند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان گلستان با بیان اینکه در شب قدر باید چشم سر ببندیم و چشم دل باز کنیم و گوش سر ببندیم و گوش جان باز کنیم، بیان کرد: باید قدردان پدر و مادر، علما و بزرگان باشیم، اویس قرنی به دلیل احترام به پدر و مادر محبوب قلب پیامبر اکرم(ص) بود.
سلیمانی فرد با اشاره به اینکه انسان مسلمان باید بین خوف و رجاء حرکت کند، تاکید کرد: مومن باید از ترس گمراهی و انحراف به خدا پناه ببرد و در عین حال از لطف و رحمت الهی ناامید نشود، ماه رمضان بهترین روزها، ساعات و شب ها است و حیف که برخی این ماه پرفضیلت را به کوچکترین و بی ارزش ترین چیزها می فروشند، ماه رمضان آداب و حرمت دارد و روزه خواری در ملاعام درست نیست.
وی با بیان اینکه روزه از روی ترس نیست بلکه برای تزکیه نفس است، تاکید کرد: پیشوای ما علی و اولاد علی(ع) است ائمه اطهار(ع) جان خود را فدا کردند تا دین و قرآن و اسلام ناب باقی بماند، اسلام قبل از آنکه دین تکلیف باشد دین حق است.
شب قدر شب تقدیر یک ساله است
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان گلستان در با طرح این سوال که آیا خانواده های ما قرآنی است، پاسخ داد: گاهی اوقات عبادت و عمل ما ناقص است، سبک زندگی ما قرآنی نیست، خانواده، کسب و کار و اقتصاد ما اسلامی نیست و درگیر مسابقه تجمل و بی حیایی هستیم، نباید در کوچه و خیابان ها پوشش برخی افراد طوری باشد که مناسب جامعه اسلامی نباشد، شهر ما دارالمومنین است و باید شئونات مذهبی و حجاب اسلامی رعایت شود.
سلیمانیفرد از برخی برنامه های صدا و سیما گلایه کرد و افزود: گاهی اوقات در صدا و سیما مسابقه ای طراحی می شود که فرهنگ بی حیایی و غربی را ترویج می کند، رسانه رساله نیست و صدا و سیما نمی تواند برای ما در این حوزه تعیین تکلیف کند و یا با تبلیغات، فرهنگ مصرف گرایی را ترویج کند.
وی با بیان اینکه باید بیاندیشیم که چرا هر چهار ازدواج به یک طلاق ختم می شود، تاکید کرد: فضای مجازی به جوانان و خانواده های ما آسیب زده و بسیاری از زندگی ها به خاطر فضای مجازی از هم پاشیده و به طلاق ختم شده است، در شب قدر باید خود را با معارف، قرآن و عترت تنظیم کنیم، شب قدر شب تقدیر یک ساله است، لیله القدر یک شب است و بین سه شب پنهان شده است باید هر سه شب را قدر بدانیم تا به درک شب قدر برسیم.
انتهای پیام