هدایت سود فولاد مبارکه به طرح‌های توسعه‌ای تا جهانی شدن

رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، با بیان اینکه بهتر است سود فولاد مبارکه به سمت طرح‌های توسعه‌ای هدایت پیدا کند، تاکید کرد که باید برنامه‌های توسعه‌ای این شرکت تا مرحله جهانی شدن نیز پیش رود.

به گزارش ایسنا، وجیه‌الله جعفری در نشست کارگروه کنترل مدیریت شرکت فولاد مبارکه با بیان این مطلب اظهار کرد: تحقق چشم انداز این شرکت تا ۱۴۱۰ مبنی بر اجرای طرح‌های توسعه‌ای با نگاه جدید به تامین زنجیره بالادستی و پایین دستی، (هشت میلیارد یورو و ۱۷۰ هزار میلیارد تومان سرمایه)، با مدیریت مناسب امکان‌پذیر است. توسعه مجتمع فولاد مبارکه، دغدغه ملی است و ایمیدرو نیز همه تلاش خود را برای فراهم ساختن بستر این روند اعم از تامین مواداولیه، زیرساخت‌ها، رفع موانع انتقال آب خلیج فارس، نوسازی و فناوری و … به کار می‌گیرد.

رئیس هیات عامل ایمیدرو ضمن اشاره به اینکه برنامه افزایش سرمایه شرکت فولاد مبارکه برای توسعه، اقدامی مناسب است، تصریح کرد: نگاه ایمیدرو به موضوع سود به عنوان سهامدار، این است که این سازمان هیچ سودی درخواست نمی‌کند و تمایل دارد این سود، به افزایش سرمایه شرکت اختصاص یابد؛ چراکه معتقدیم این اقدام به نفع شرکت، اجرای طرح‌ها و در کل، به نفع کشور است.

وی افزود: امیدواریم برنامه تقسیم سود سهامداران به برنامه افزایش سرمایه تغییر یابد تا شرکت فولاد مبارکه بتواند همزمان با اجرای طرح‌ها، زیرساخت‌های مورد نیاز را هم به نحو مطلوب تامین کند.

۳۰ رکورد جدید تولید فولاد مبارکه در فروردین ماه

در ادامه این نشست یاسر طیب نیا- مدیرعامل فولاد مبارکه- نیز  ضمن اشاره به اینکه این شرکت در فروردین امسال ۳۰ رکورد جدید در تولید محصولات به ثبت رسانده است، گفت: این رکوردها در اردیبهشت هم ادامه داشته است. برنامه ما این است که ثبت رکوردهای تولید، به صورت منظم و پیوسته رخ دهد. پیش از این، رکوردهای تولید در بخش‌های فولادسازی، نورد گرم و آهن اسفنجی حدود ۱۰۰۰ تن بوده است اما این رقم اکنون به ۳۰ هزار تن رسیده است.

وی ضمن تاکید براینکه به‌رغم کاهش صادرات، اجازه ندادیم محصولات گرم، سرد و پوششدار با افزایش قیمت مواجه شود، به برنامه‌های شرکت در حوزه فناوری نوین اشره کرده و گفت: ایجاد مرکز زیست بوم نوآوری در سال گذشته، افزایش ۶۰۰ درصدی خدمات شرکت‌های دانش بنیان به ارزش ۳۰۰۰ میلیارد تومان و هدف‌گذاری برای ایجاد اشتغال ۲۰۰۰  نفر در این حوزه و نیز اجرای ۵۹ طرح تحول دیجیتال با پیشرفت حدود ۱۹.۳ درصد، از جمله این اقدامات است.

مدیرعامل فولاد مبارکه افزود: تاکنون ۱۲۵۰ طرح تحقیقاتی با بیش از ۱۲۰ مرکز تحقیقاتی انجام شده و امیدواریم در سال ۱۴۰۴ یک جهش در تحقیق و توسعه داشته باشیم. طی سال‌های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰، تعداد ۱۵۵۱ قطعه و تجهیز بومی‌سازی شده و برنامه بومی‌سازی امسال نیز ۱۶۰۰ قطعه و تجهیز است. اکنون بیش از ۹۰ درصد قطعات، بومی‌سازی شده و حدود ۸۷۸ میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی صورت گرفته است.

طیب نیا ضمن اشاره به برنامه تولید شرکت فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۱ گفت: طی سال جاری، برنامه تولید گندله از بالغ شش میلیون و ۷۰۹ هزار تن در سال ۱۴۰۰ به هفت میلیون و ۲۰۰ هزار تن، آهن اسفنجی از هقت میلیون و ۳۰۲ هزار تن به هفت میلون و ۹۳۰ هزار تن، تختال از هفت میلون و ۸۹۷ هزار تن به هشت میلیون و ۴۲۰ هزار تن، نورد گرم از شش میلیون و ۱۵۴ هزار تن به شش میلیون و ۵۰۰ هزار تن و نورد سرد از یک میلیون و ۶۰۲ هزار تن به یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام

فیلتر سرامیکی

حتما ببینید

مصدومیت اورونوف و خروج از ترکیب!

۱۴ / ۰۷ / ۱۴۰۳ – ۱۷:۰۵:۰۶ اوستون اورونوف به دلیل مصدومیت در حین گرم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner