ایسنا/فارس آیین گشایش همایش بینالمللی “طراحی و توسعه خدمات کتابخانههای عمومی؛ ایدهها، الگوها و تجربهها” با حضور رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهور، استاندار فارس، مسئولان استانی و اساتید علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاههای کشور به میزبانی شهر شیراز برگزار شد.
استاندار فارس سهشنبه ٢٧ اردیبهشت در آیین افتتاحیه این همایش بیان کرد: خوشحالیم که در شیراز به عنوان شهر فرهنگ و دارالعلم این همایش بینالمللی در حال برگزاری است و این مهم موجب افتخار است و البته رسالتی را هم برای ما ایجاد میکند.
محمدهادی ایمانیه با بیان اینکه فرهنگ کتابخوانی در کشور ما شایسته نیست، افزود: از مردم با فرهنگ این دیار و کشور توقع بیشتری در ارتباط با استفاده از کتاب وکتابخوانی برای اداره جامعه و زندگی میرود.
او ادامه داد: هرچه به سمت فضای مجازی رفتهایم متاسفانه از دقت کار کاسته شده است، اگرچه این فضا برکاتی هم داشته است.
استاندار فارس همچنین با بیان اینکه معتقدم که کتاب حقیقی جای خود و کتاب مجازی هم جای خود، گفت: اینگونه نیست که بگوییم ١٠ و ٢٠ و ١٠٠ سال دیگر کتابخانهها جمع و از فضای مجازی استفاده شود.بعضی از کشورهای غربی مجددا به احیای کتابخانههای حقیقی خود اقدام کردهاند.
ایمانیه عنوان کرد: کتابخانه فراوان داریم که بعضا انحصاری استفاده میشوند و اینکه در سال و هفته و ماه تا چه میزان مورد استفاده قرار میگیرند، بماند اما در حد شایسته از فضاهای موجود کتابخانهای استفاده نمیکنیم.قوانین و آیین نامههایی باید داشته باشیم که اجازه استفاده از کتابخانههای در اختیار دولت برای افراد در ساعات مختلف قرار داده شود.
استاندار فارس با اشاره به اینکه ۳۱ استان کشور باید کتابخانههای عمومی و جامع داشته باشد، تاکید کرد: صدور مجوز پاساژهای تجاری منوط به ایجاد کتابخانه شود و موظف شوند که در طراحی ساختمان، کتابخانه هم پیشبینی کنند.
ایمانیه تاکید کرد: در هتلها، فرودگاهها، مترو، راه آهن و در مساجد استان نیز این مهم باید در دستور کار قرار گیرد، چرا که معتقدیم که فارس یک استان فرهنگی است.
استاندار فارس همچنین خواستار راهاندازی کتابخانههای خانوادگی در استان فرهنگ و ادب و علم شد و پیشنهاد داد که کتابخانههای موجود، عمومی شود گفت: جامعه را باید فرهنگی اداره کرد، اگر جز این باشد، هزینهها زیاد خواهد شد.
انتهای پیام