۱۶:۴۸ – ۱۳ تير ۱۴۰۳
تفاهمنامه همکاری سه جانبه فیمابین پارک علم و فنآوری دانشگاه تهران، صندوق پژوهش و فنآوری دانشگاه تهران و صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته (صحا) منعقد شد.
علی اسدی، رئیس پارک علم و فنآوری دانشگاه تهران، با اشاره به فعالیت هستههای فنآور و عضویت و استقرار بیش از ۲۰۰ شرکت فنآور و دانش بنیان در پارک علم و فنآوری گفت: بسیاری از شرکتهای پارک علم و فنآوری موفق به تولید بار اول بسیاری از محصولات شدهاند و در دنیا رقیبی ندارند، همچنین تولیدات فنآورانه شرکتهای پارک علم و فنآوری با محصولات خارجی رقابت میکنند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه در حالحاضر توسعه فنآوریهای نرم از موضوعات مهم و در حال پیگیری در پارک علم و فنآوری است، در ادامه اظهار امیدواری کرد که با انعقاد و عملیاتی شدن این تفاهمنامه، ظرفیت حمایتهای مالی، اعتباری و ارائه تضامین به شرکتها افزایش یابد.
تأکید بر ضرورت ایجاد یک همکاری منسجم در حوزه دانشبنیانها
محمدمهدی فریدوند، مدیرعامل صندوق پژوهش و فنآوری دانشگاه تهران، هم با تأکید بر ضرورت ایجاد یک همکاری منسجم گفت: با امضای این تفاهمنامه، میتوانیم با بهرهمندی از ظرفیتهای پارک علم و فنآوری دانشگاه تهران، صندوق پژوهش و فنآوری و صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته (صحا) فرصتهای حمایتی مناسبی را برای دانشبنیانها ایجاد کنیم.
وی با اشاره به تغییرات مثبت سرمایه در صندوق پژوهش و فنآوری دانشگاه تهران، توضیح داد: خوشبختانه موفق شدیم که سرمایه صندوق را از ۳۰ میلیارد تومان به ۵۰ و پس از آن ۱۰۰ میلیارد افزایش دهیم و میکوشیم تا این سرمایه به ۲۰۰ میلیارد تومان برسد، در زمینه اعطای ضمانتنامه به شرکتها، تأمین سرمایه و دیگر تسهیلات نیز اقدامات مثبتی داشتهایم و امیدواریم با همکاری یکدیگر ظرفیتهای حمایت از دانشبنیانها افزایش یابد.
براساس این گزارش، تفاهمنامه همکاری سه جانبه فیمابین پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران و صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته (صحا) به امضای دکتر علی اسدی، رئیس پارک علم و فنآوری دانشگاه تهران، محمدمهدی فریدوند، مدیرعامل صندوق پژوهش و فنآوری دانشگاه تهران و محسن نادریمنش، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته (صحا) رسید.
این تفاهمنامه در راستای تحقق اهداف مقرر در سند چشمانداز، سیاستهای کلی علم و فنآوری و اقتصاد مقاومتی مبنی بر تقویت اقتصاد دانشبنیان و توسعه صنایع و خدمات مبتنی بر علوم و فنآوریهای جدید و با موضوع محوری مشارکت در شناخت اولویتهای حمایتی، فرصتهای سرمایهگذاری، زمینههای مناسب صادراتی و جذب سرمایهگذاری خارجی در صنایع پیشرفته و دانشبنیان کشور و مرتبط با نیازها و فعالیتهای پیشرفته و دانشبنیان منعقد شد.
منبع: ایسنا
Source link