استقبال مردم از کالابرگ الکترونیکی در استان تهران-پیام امروز

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، علیرضا فخاری با اشاره به اجرای دو مرحله طرح کالابرگ الکترونیکی در کشور و به موازات آن در استان تهران اظهار کرد: بر اساس تمهیدات و برنامه ریزی‌های صورت گرفته توسط دولت سیزدهم، با فضل الهی توانستیم دو مرحله از طرح کالابرگ الکترونیکی را که گام مؤثری در ایجاد عدالت و بهره مندی مردم به خصوص ساکنین مناطق کم برخوردار از کالا‌های اساسی بود را بدون مشکلات امنیتی، با بالاترین آمار خرید و بالاترین توزیع بسته معیشتی اجرایی کنیم، به طوری که سطح اعتراضات مردمی و تخلفات صورت گرفته نسبت به تراکنش‌های انجام شده کمتر از ۲ درصد بوده است.

استاندار تهران در تشریح جزئیات این طرح که به عنوان «کالابرگ الکترونیکی فجرانه» از ١٧ بهمن ماه سال گذشته اجرایی شده است، گفت: همزمان با آغاز اجرای طرح مذکور با تشکیل قرارگاه استانی ٢١ تیم در سطح استان تهران تشکیل و ادارات عضو ستاد کالابرگ و فرمانداری‌ها کار عملیاتی میدانی را آغاز کردند.

فخاری افزود: با یاری خدا و همکاری و تعامل بسیار خوب مسؤولان استان، شاهد استقبال گرم مردم در دو مرحله اجرا شده از طرح کالابرگ الکترونیکی در پایتخت بودیم و با برنامه ریزی‌های صورت گرفته مرحله سوم این طرح را آغاز می‌کنیم.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده از ابتدای اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در استان تهران عنوان کرد: در این زمینه اطلاع رسانی‌های لازم از طریق خبرگزاری‌ها و شبکه‌های صدا و سیما جهت آشنایی عموم مردم به خوبی انجام شد و ستاد‌های شهرستانی کالابرگ در شهرستان‌های استان تهران با ریاست فرمانداران و دبیری رؤسای ادارات اجرایی تعاون، کار و رفاه اجتماعی تشکیل و وظایف دستگاه‌های عضو ستاد اعم از تأمین اقلام، آموزش اصناف و فروشگاه‌ها، نظارت عملکرد فروشگاه‌ها صورت گرفت.

استاندار تهران به بازدید‌های میدانی از فروشگاه‌ها و روند خرید مردم توسط کارشناسان و رؤسای ادارات اجرایی در سطح شهرستان‌ها اشاره و بیان کرد: در استان تهران تعداد ۱۵ هزار ۴۴۲ فروشگاه خرد و زنجیره‌ای به سامانه کالابرگ متصل بوده و در حال ارائه خدمات به متقاضیان می‌باشند.

فخاری از کسب مقام دوم استان تهران در بین استان‌های کشور در اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی خبر داد و افزود: میزان کل خرید مردم در استان تهران از ابتدای طرح کالابرگ تا کنون حدود ۱۲۹ هزار میلیارد ریال و مبلغ اعتبار استفاده شده از ابتدای طرح کالابرگ تا کنون ۲۳ هزار میلیارد ریال گزارش شده است.

وی با بیان اینکه تعداد ۲میلیون و ۲۴۵ هزار و ۱۸۱ خانوار مشمول در دهک‌های ۱ تا۷ 
 دراستان تهران ساکن هستند گفت: تعداد ۲ میلیون و ۳۷ هزار و ۷۷۱ خانوار از ابتدای طرح تا کنون ازاعتبار کالابرگی استفاده کرده اند.
در مرحله اول طرح کالابرگ فجرانه که از ۱۷ بهمن ماه اجرا گردید تعداد ۱میلیون ۷۲۲ هزار و ۳۲۵ خانوار با انجام ۲ میلیون ۱۶۵ هزار و ۴۰۶ تراکنش و استفاده از ۹۳۱ میلیارد تومان اعتبار و در مرحله دوم طرح کالابرگ فجرانه که از ۱۸ اسفند ماه اجرا شد تعداد ۱ میلیون و ۴۱۲ هزار و ۸۸۶ خانوار با انجام ۱میلیون و ۹۳۷ هزار و ۱۴۹ تراکنش و استفاده از ۷۴۳ میلیارد تومان اعتبار از طرح استقبال داشتند.

استاندار تهران درخصوص جزئیات مرحله سوم اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در استان تهران اظهار کرد: این طرح از امروز ۲۰ فروردین در راستای حمایت مضاعف از سبد غذایی خانوار دهک‌های اول تا هفتم درآمدی آغاز و همانند دو مرحله قبل تمام خانوار دهک‌های اول تا هفتم مشمول ۲۲۰ هزار تومان اعتبار خرید ۱۱ قلم کالابرگی می‌شوند.

فخاری افزود:دراین طرح یک سبد ۱۱ قلمی برای تأمین حداقل کالری، پروتئین، ریزمغذی و ویتامین‌های لازم برای هر فرد، منطبق با نظر انستیتو تغذیه ایران (با قیمت‌های مبنا سال ۱۴۰۱ انتخاب شده و مابه التفاوت قیمت سبد مبنا با قیمت روز در سال ۱۴۰۲ از محل یارانه جدید دولت (فجرانه) تأمین می‌شود، بدین صورت که قیمت روز سبد مشتمل بر ۱۱ قلم ۷۴۳،۷۵۰ تومان بوده که خانوار مشمول در صورت خرید بسته می‌بایست قیمت سال ۱۴۰۱ را به مبلغ ۵۲۳ هزارو ۳۰۰ تومان از جیب خود پرداخت کنند و مابه التفاوت آن به مبلغ ۲۲۰ هزار و ۴۵۰ تومان از محل اعتبار جدید دولت تأمین می‌شود.

استاندار تهران بابیان اینکه اعتبار جدید ۲۲۰ هزار تومانی علاوه بر یارانه ۳۰۰و۴۰۰ هزارتومانی بوده و خانوار یارانه بگیر به صورت مجزا یارانه نقدی خود را به صورت ماهانه دریافت می‌کنندگفت: مبلغ حمایتی دولت به صورت اعتبار در حساب سرپرست خانوار شارژ شده و در زمان خرید و متناسب با میزان خرید مصرف می‌شود.


Source link

فیلتر سرامیکی

حتما ببینید

فیتکس؛ زمین بازی بهترین های ورزش و تغذیه سالم

فیتکس؛ زمین بازی بهترین های ورزش و تغذیه سالم

شرکت های ایرانی و خارجی، جدیدترین دستاوردها و ترندها در حوزه غذای سالم، ورزش و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *